Έχει διόρθωση κατά SAE ή άλλο πρώτυπο???
Εγω αυτους τους υπολογισμους με τα αλογα μοτερ δεν τους καταλαβα ποτε.
Γνωμη μου ειναι οτι τα δυναμομετρα πρεπει να μετρανε τροχό.
Τα υπολοιπα γαι δυναμη μοτερ, βολαν κλπ, ειναι υπολογισμοι που ο καθενας τους υπολογιζει οπως θελει.
M3 CSL
STREETRACING (07-01-13)
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
doctore (07-01-13)
κατι παει λαθος νομιζω.
Χωρις να θελω να προσβαλω τον Στελιο ή το αμαξι του.
Εγω ξερω οτι τα μαμα Μ3 Ε46 βγαζουν την μεγιστη υποδυναμη τους μεταξυ 7200 - 7600. Τα περισσοτερα στις 7200-7300.
Μ3 χωρις χταποδια ή εξατμιση δεν κανει σταθερη καμπυλη μεχρι κοφτη.
Γι αυτο και εγω δεν ασχολουμαι με δυναμομετρησεις. Σε 10 δυναμομετρα να παω θα δω 15 διαφορετικες τιμες.
M3 CSL
Όχι
7900 τη βγάζουν τα νορμαλ.
Και το δικό μου που βγάζει τη δύναμη στον κοφτη είναι που έκανε εντύπωση στα δυναμομετρα.
Και δεν φοραω καν εκκεντροφορους.
Sal γαρ
Οι στροφές μέγιστης ιπποδυαναμης δεν αλλάζουν στα δυναμομετρα πολυ.
Η ιπποδυναμη ναι.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη STREETRACING : 07-01-13 στις 21:06
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
doctore (07-01-13)
7900 λεει η BMW...
M3 CSL
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
doctore (07-01-13)
doctore (07-01-13)
καταρχας
αν θελουμε να δουμε διαφορες πρεπει να παμε πρωτα να μετρησουμε σαν στοκ το αμαξι
κ μετα στο ιδιο παντα δυναμομετρο να παμε για ελεγχο μετα την καθε αλλαγη μασ.
τα δικα μου νουμερα ειναι με τα ιδια ακριβως πραγματα την ιδια περιπου εποχη.
απλα του γιαννη τα 318 ειναι πολυ καλα για το συγκεκριμενο δυναμομετρο που εκει ολα δικαζονται.
ο αγγλος που εχει dyno dynamic σαν του ΜΑΡΑΒΕΛΙΑ μου ειπε οτι γενικα τα maha ειναι οντως πιο αυστηρα,αλλα και παλι να μην λαβω υποψη καμμια δυναμομετρηση αφου δεν το μετρησα σαν στοκ.
το προγραμμα του βγαζει παγκοσμιως απο 11-20 αλογα σε ολα τα Ε46 που εχουν μετρηθει.
κ ενα τελευταιο ειναι οπως μου ειπε κ ο φωτεινελης κ οι υπολοιποι τετοιο peak κ διαρκεια δεν εχουν ξαναδει σε Μ μονο με προγραμμα.
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
doctore (08-01-13)