Ρε Σταθη, το τι εκανε ο καπετανιος τοτε ειναι γνωστό.
Δηλαδη θεωρεις οτι αυτο που ποσταρα δεν αποτελει ειδηση, σωστα;
Ρε Σταθη, το τι εκανε ο καπετανιος τοτε ειναι γνωστό.
Δηλαδη θεωρεις οτι αυτο που ποσταρα δεν αποτελει ειδηση, σωστα;
αμα αρχισω να ανεβαζω κι εγω αρθρα για τα καμωματα των προεδρων που εχουν περασει απο τον ολυμπιλαγο (κοσκωτας,κοκκαλης,νταιφας κτλ) θα μπλοκαρει το φορουμ και ειναι κριμα...![]()
GM6 (14-12-10)
1) Οι Ελληνοποίησεις είναι μια ιστορία που ξεκινά πριν τον "Μπουμπλή" και απο άλλο άθλημα. Και συγκεκριμένα απο το μπάσκετ την δεκαετία του 70' . Τόσο απο τον Παναθηναικό όσο και απο τον Ολυμπιακό.
2) Εξυπνα παιδιά είστε, καταλαβαίνετε πιστεύω πως έχετε γίνει γραφικοί που περιμένετε τα "παρατημένα" (ύστερα απο τα πρώτα 2-3 αποτελέσματα) παιχνίδια του Παναθηναικού στην Ευρώπη για να βγάλετε χολή ε ;
3) Το σημαντικότερον. Αν δεν με απατά η μνήμη μου, ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΠΩΣ@ΜΕ ;;;
Μέχρι τον γύρο βου, είστε μπουκωμένοι. Τα λέμε τότε...
Y.Γ Μα τον Αλλάχ, εγώ θα ντρεπόμουν για τέτοια σχετικά πρόσφατη ιστορία.
Να παραδέχεται στο δικαστήριο ο κόρακας που σας χάρισε το πρωτάθλημα, πως είναι οπαδός του Ολυμπιακού.
GM6 (14-12-10)
Παντως πρεπει να αναγνωρισουμε στον Σταθη οτι το παλευει να κρατησει ψηλα την σημαια του Γαυρου ασχετα αν ο Γαυρος με τα αποτελεσματα του τον εκθετει συνεχειαΕιχαμε καιρο να τον δουμε και πηγε ο νους μου στο κακο αλλα ολα καλα παλι επεστρεψτε με νεα ποστς.Ελπιζω σε καλυτερες μερες για τον Γαυρο γιατι βλεπω να χανουμε τον Σταθη για παντα
![]()
Tι έγινε πάκι στο ΟΑΚΑ ρε παιδιά?? Κι άλλο ντέρμπυ είχε ο ΠΑΟ με το μεγαθήριο την Τρίπολη?
Τελικά έπεφτα πολύ έξω που πίστευα πως η διαφορά μας θα είναι στο τέλος του πρωταθλήματος 5-6 βαθμοί. Εδώ θα δούμε διψήφια νούμερα...![]()
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
Stathis (12-12-10)
manos (12-12-10)