E ρε γλώσσες που έχουν βγει...από τη μια μιλάνε αυτοί που είναι 8 βαθμούς πίσω και σε κάθε αγωιστική παίζουν ντέρμπυ ακόμα και με τους ουραγούς και από την άλλη οι Ευρωπαίοι που φέτος ρημάχτηκαν στη φάπα από κάτι Δανέζικους μπακαλιάρους...
Επιτελεί ΚΑΙ κοινωνικό έργο ο θρύλος λοιπόν, γιατί κάνει πικραμένους οπαδούς να ξεχνούν τα χάλια της ομάδας τους...αλλά κοντός ψαλμός.
Έρχεται δεύτερος γύρος και στο Καραϊσκάκη δεν έχει πολλά πολλά...θα πέσει πολλή καρπαζιά. Ρωτήστε και τον ΠΑΟΚ να σας πει...![]()
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
Γκαγκάτσης
εχθές
στις 22:20 Σύμφωνα με το άρθρο 7 του καταστατικού, στην 18η παραγραφο αναφέρετε ότι αν υπάρχει καπνογόνο και μπει γκολ κατά του ΟΣΦΠ τότε ακυρώνετε το γκολ. Επειδή δεν ακυρώθηκε θα προσφύγουμε στο ΚΑΣ και θα δικαιωθούμε όπως και στη περίπτωση Βάλκνερ.
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Και για πέστε μου αγαπητά μου γαυράκια, και ειδικά όσοι λέγατε πως δεν ήταν πέναλντυ του Σισέ στον μεταξύ μας αγώνα. Το πέναλντυ που πήρατε σήμερα ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ήταν ;
Επειδή αγριοκοίταξε ο αμυντικός τον Πάντελιτς ε ;![]()
sex = κουραση αλλα απολαυση
ρε τον ατιμο σας ξεκανε
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
katsaraios (28-11-10)
Mιλατε εσεις που περυσι δεν πηρατε καμια τιμωρια για τις Μαλαματινες στο μεταξυ μας αγωνα..?? Η το ξεχασατε ΚΑΙ ΑΥΤΟ!
Βολεψου τωρα με τα 3 μπαλακια τσιρακια του βαζελου και μετα τα λεμε...
Οχι δεν ηταν πεναλντι και κακος δοθηκε!
Σου ξαναπαντω γιατι μαλλον δεν καταλαβες...
Το τι κανω εγω στην ευρωπη αστο...ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ πες μου τι γινετε..
![]()
Συμφωνα με εγκυρη πηγη επεσε χτες τηλεφωνο απο τον Κο Μαριδακη να κλειδωθει το θρεντ κατι το οποιο βρηκε συμφωνους καποιους admin μη μπορωντας να αντεξουν αυτα που γινονται στον 1ο γυρο.Δεν εχουν προχωρησει ακομα στην κινηση φοβουμενοι τις αντιδρασεις...τι να πεις.
Kαλά κοιτάξτε να κερδίσετε σήμερα με κανά πέτσινο πέναλτυ την Κέρκυρα μήπως και μας φτάσετε προσωρινά, γιατί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος άλλη ευκαιρία δε θα σας ξαναδοθεί.
Μιλάν όλοι για διαιτησία, μιλούν και οι βάζελοι, που πέρυσι σε ολόκληρο το πρωτάθλημα δεν πήραν ούτε μια κόκκινη και δεν καταχωρήθηκε πέναλτυ εις βάρος τους.
Μια ζωή στην κλάψα...μαλλον θα φταίνε οι απανωτές φάπες εδώ και 15 χρόνια...![]()
the more people agree with me
the more I think I'm wrong