Το αγαπημένο μου απο τους Sabbath
υ.γ προς τους πιτσιρικάδες : Το τραγούδι προυπήρχε 38 χρόνια πριν γίνει soundtrack στην ομώνυμη ταινία.
Το αγαπημένο μου απο τους Sabbath
υ.γ προς τους πιτσιρικάδες : Το τραγούδι προυπήρχε 38 χρόνια πριν γίνει soundtrack στην ομώνυμη ταινία.
gkaras (01-02-13)
August 1979
J. J. Cale
Don't Cry Sister
Sensitive kind
Καληνυχτα σε ολους !!!
aristent (26-06-12), gkaras (01-02-13), joseph (12-07-12), Κωνσταντίνος (11-07-12)
3 κομμάτια (διαφορετικά, όχι διασκευές του ίδιου) με τίτλο "Heartbraker" είναι ιστορικά.
Το ένα απο τους Free, το έχει καταθέσει ο fragile.
Το άλλο απο τους Zeppelin.
Και το 3ο είναι αυτό, απο την μπαντάρα που λεγόταν Granf Funk Railroad.
Ο Ulrich Jon Roth ήταν ο κιθαρίστας των Scorpions στα 70's. Την έκανε όταν οι Σκορπιοί άρχισαν να το γυρίζουν σε πιο εμπορικό.
Εδώ o Uli σε ένα live του 2001 μαζί με τους UFO (το συγκρότημα του αδερφού του Rudolf Schenker των Scorpions, Μichael Schenker). Τα σπάσανε.
gkaras (01-02-13)
Το να προσπαθήσεις να μιμηθείς τον Freddie Mercury είναι σαν να παίξεις 5Χ5 και να λες ότι είσαι ο Πελέ.
Αλλά........not bad Thomas. Not bad all !!!
https://www.youtube.com/watch?v=wkdHZGlCceY&hd=1
Φανταστείτε να είχε και την φάτσα αυτού του σωσία. Μεγάλη πλάκα.
https://www.youtube.com/watch?v=4qBwchpHBIY
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κωνσταντίνος : 18-11-12 στις 08:08
Το εχει ακούσει ο κόσμος όλος, απ' άκρου εις άκρον της γης. Σε ρυθμό 5/4, είδε το φως της ημέρας πριν από 53 χρόνια και κατέκτησε τις καρδιές των μουισκόφιλων. Ο λόγος για το “Take Five”, που μας γνώρισε ο πιανίστας Dave Brubeck το 1959, στο διάσημο άλμπουμ του “Time Out”. Το τραγούδι δεν ήταν δικό του, καθώς το είχε συνθέσει ο σαξοφωνίστας Paul Desmond, αλλά έμεινε για πάντα στην ιστορία ως σήμα κατατεθέν του Brubeck και ως μια από τις δημοφιλέστερες μελωδίες της Jazz -η πρώτη Jazz σύνθεση που κατάφερε να πουλήσει περισσότερα από 1.000. 000 αντίτυπα. Η πορεία του Brubeck βεβαίως ήταν γεμάτη επιτυχίες, ενώ η καριέρα του μετράει δεκάδες δίσκους και εκατοντάδες ηχογραφήσεις. Ο μεγάλος πιανίστας και μαέστρος γεννήθηκε στην Καλιφόρνια στις 2 Δεκεμβρίου του 1920 και άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα από καρδιακά προβλήματα. Μία ημέρα πριν κλείσει τα 92 του χρόνια.
aristent (05-12-12), GiannisRob (05-12-12), gkaras (01-02-13), Nino (03-01-13)
Tom Waits. Μορφή.
καποιος θα το εχει ποσταρει αλλα μου αρεσει παρα πολυ!!!