και το δικο μου στο ταξιδι, για παραδειγμα οταν κατεβαινα Αθηνα βραδυ χειμωνα, σταθερα με 130-140 η θερμοκρασια ηταν αναμεσα στην πρωτη βουλιτσα και στην μεση.
και το δικο μου στο ταξιδι, για παραδειγμα οταν κατεβαινα Αθηνα βραδυ χειμωνα, σταθερα με 130-140 η θερμοκρασια ηταν αναμεσα στην πρωτη βουλιτσα και στην μεση.
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
alexk (17-11-12), STREETRACING (17-11-12)
Mε 17 βαθμούς, σταθερό γκάζι, 6η γύρω στα 100, ελαφριά ανηφόρα:
Ίδιες συνθήκες ρολάρωντας γύρω στα 120, κλειστό γκάζι :
![]()
pilot (25-11-12), STREETRACING (25-11-12)
Δεν ξέρω αν ισχυεί αλλά υπάρχει κάτι σαν δεύτερος ανεμηστήρας στο μοτέρ τύπου κόμπλερ φιλοσοφίας υδραργυρου,
το γνωρίζω γιατί πριν 2 χρόνια πήγαινα καλοκαίρι στο πήλιο και στο ανέβα του βουνού ψιλοανέβασε θερμοκρασία (ανάμεσα μέση και δεύτερη τελεία) έκανα δεξια και μετά που ξανα ξεκίνησα όλα καλά...
Ο Μανώλης (QSDS) μου μίλησε για το συγκεκριμένο ανταλλακτικό, το άλλαξα και μπορώ να πώ ότι είχε αλλαγή και σε performance
Κοίταξε το...
M3 E46 PoWeR
Stig said for the M3: " It was such a gem I wanted to kiss the designer."
ναι, δυο fan έχει το μοτέρ. Μπροστά ηλεκτρικό και πίσω με το κόμπλερ.
https://bmwfans.info/parts/catalog/E..._fan_coupling/
https://bmwfans.info/parts/catalog/E...ng/pusher_fan/
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Επιτέλους ήρθαν οι βαλβολίνες από Αμερική.
Το τελωνείο το γλύτωσα.
Η απορία μου είναι τι έχουν μέσα για να στοιχίζουν 41 $ τι μισό λίτρο.
Φήμες λένε ότι όποιος μάστορας μυρίσει το μπουκάλι όταν το ανοίξει
λιποθυμάει επί τόπου. ΧΑΠ σε 5 δεύτερα χωρίς να είναι καπνιστής.
![]()
BILL007 (28-11-12), chief (27-11-12), katsaraios (27-11-12), Panos 316T (27-11-12), zaharias (27-11-12)
Γιατρέ πόσο σου βγήκαν μαζι με μεταφορικά; Πόσα μπουκάλια πήρες; Εγώ πήρα εχτές από το Σπανό 45.5 ευρώ το ενα
Τι είναι αυτές;
Δεν είναι οι oem?
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
BILL007 (28-11-12)