αλλο αυτο
καποτε εγραφα οτι ο αντικειμενικος στοχος ειναι αλλος ,απλα το δημοσιο ειναι "μελανι" τωρα η φωτια εφτασε και στα υπολοιπα σπιτια (ιδιωτικος τομεας 13,14 μισθος και βλεπουμε...)
Παρτυ θα κανουν οι πολυεθνικες σε λιγα χρονια!!!
οσο για τον οτε και τις μειωσεις ας ξεκινησουν απο τους διευθυντες και υποδιευθυντες με τα υπηρεσιακα αυτοκινητα και τις πιστωτικες ...
Ptboul (12-12-11)
Σταχτη και burberry.
BILL007 (12-12-11)
Ρε συ Αρη δεν χαιροταν κανεις γιαυτο. Η διαφορα ειναι οτι τους οποιους αργοσχολους ΔΥ τους πληρωνεις εσυ και γω. Και μαλιστα οι των ΔΕΚΟ μισθοι ηταν ονειρο απιαστο στον Ιδιωτικο τομεα. Τα εχουμε ξαναπει.
Οσο για το ποιος τομεας την πληρωσε πρωτος μην λεμε παλι τα ιδια. Χιλιαδες οι απολυσεις εδω και 2 χρονια.
Αυτο το θρεντ ομως μαλλον πρεπει να κλειδωθει και να μην ξανανοιξει παρομοιο. Ευκολες οι παρερμηνειες απο το πληκτρολογιο που μετα εξελισσονται σε σκληρα λογια.
Vasilis (12-12-11)
Κώστα συμφωνώ 101% στα παραπάνω που λες. Είναι κρίμα να γίνονται παρεξηγήσεις μεταξύ μας, ανάμεσα στα μέλη του φόρουμ εννοώ, από μιά παρερμηνία μιάς φράσης, ή μιάς έννοιας που κάποιος χρησιμοποίησε άστοχα.
Πρότασή μου όμως είναι να αφεθεί ανοιχτό το θρεντ αυτό, το οποίο έχει φιλοξενήσει και εξαιρετικά ποστ. Ο λόγος που παίρνω αυτή τη θέση είναι διότι αρκετοί συμφορουμίτες πιστεύω ωφελούνται από τους διαλόγους που παρατίθενται εδώ, άλλοτε γιατί δεν έχουν το χρόνο ή τη διάθεση να παρακολουθούν τα ΜΜΕ και άλλοτε επειδή συνειδητά δεν ενημερώνονται από τους γνωστούς παπαγάλους των μηντια. Προτιμούν να ρίξουν μιά ματιά εδώ μέσα και να πάρουν αυτό που θέλουν από ανθρώπους που εμπιστεύονται και οι οποίοι καλώς ή κακώς τρώνε κάμποσο χρόνο από τη μέρα τους προσπαθώντας να ενημερωθούν γιά τις εξελίξεις που μας καίνε όλους. Σε γενικές γραμμές πιστεύω το επίπεδο αυτού του θρεντ είναι αξιόλογο, όπως και το φόρουμ γενικότερα.
Οι καιροί είναι δύσκολοι, τα νεύρα όλων μας τεντωμένα, πραγματικά λυπάμαι να βλέπω άσχημες στιγμές και εδώ μέσα. Ας δώσουμε όμως όλοι μιά ακόμα ευκαιρία στο διάλογο.
Στην κρίση της διαχεριστικής ομάδας φυσικά η πρόταση.
Προσωπικά ξέρω άτομα Κώστα με τέτοιες απόψεις.
Τώρα το ποιος το εκφράζει φανερά και ποιος απλά το πιστεύει είναι άλλο θέμα.
Και συμφωνώ με τον Πάνο πως δεν υπάρχει λόγος κλειδώματος.
Διάλογος γίνεται και είναι λογικό να υπάρχουν διαφωνίες ή και αντιπαραθέσεις, αρκεί φυσικά να κρατείται ένα επίπεδο.
Άλλωστε, όταν υπάρχουν εμπεριστατωμένα επιχειρήματα οποιαδήποτε άποψη και να εκφραστεί έχει αξία.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
εγώ ξέρω, ότι οι αντιπαραγωγικοί πρέπει να μπούν στην θέση τους.
ξέρω επίσεις ότι η μονιμότητα πρέπει να καταργηθεί (τι μαλακία είναι αυτή. δουλεύεις δεν δουλεύεις, πληρώνεσαι και δεν παίρνεις τον πούλο), οι σοβαρά προνομιούχοι, πρέπει να δημευθούν (άκου εκεί ρε...10κ μισθούς τον μήνα, για να ψωμολυσσάνε οι υπόλοιποι).
καλό είναι να μην τσουβαλιάζουμε τα πάντα, μιλάμε πάντα για τους τραγικά προνομιούχους, και όχι για τους απλούς υπαλλήλους με μισθούς ανθρώπινους...
αν και για να'μαι ειλικρινής, την πέμπτη πηγα στην εφορία, και πραγματικά αναγούλιασα...
και όμως!!!αυτά τα βόδια πληρώνονται...ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΒΟΔΙΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.
sympether with chiefτης
Ο Βλαστος γυριζει το Ελληνικο Prison Break με πιστολι που περασε "μανα κρατουμενου"Μαλλον λαδωθηκε κανα οργανο. Τελικα πουθενα δεν ειμαστε ασφαλεις. Βγαινεις εξω, θα σε κλεψουν. Πας φυλακη επισκεψη, θα σε κρατησουν ομηρο
![]()
Τι σύνταξη, τι ορθογραφία!!!!!
επίσης
GiannisRob (12-12-11), Stathis (12-12-11)