Σταθη και Σταματη τι θα κανουμε?
παμε να κανουμε αποβαση σε κανα νησι τωρα που εχουμε μαθει και με τα οπλα... και να ιδρυσουμε δικο μας κρατος?
Σταθη και Σταματη τι θα κανουμε?
παμε να κανουμε αποβαση σε κανα νησι τωρα που εχουμε μαθει και με τα οπλα... και να ιδρυσουμε δικο μας κρατος?
θα αγορασει ενα νησι ή μια μεγαλη εκταση ο προεδρος τωρα που πεσαν οι τιμες και θα ιδρυσουμε νεο κρατιδιο-φορολογικο παραδεισο.![]()
Βασικά έλεγα να αγοράσω κάτι στο Μονακό και να πάμε εκεί να χαζεύουμε τις βάρκες, αλλά ντάξει και νησί δεν πειράζει.
αν και δεν πολυσυμφέρει
ο Αγιος Θωμάς κάνει 12.000.000
https://www.privateislandsonline.com...mas-greece.htm
με τόσα μπορούμε να πάρουμε τον Ναυτίλο
https://www.privateislandsonline.com...lus-island.htm
και να έχουμε γείτονα τον Steven King και διάφορους άλλους λεφτάδες.
Να ιδρύσουμε μετά μια θρησκεία που να λέει ότι πρέπει να αφήνεις τα λεφτά σου στον ΦουΦουντούμου Μπαμπατζάμα Καμαμούνγκα (αυτός θα είμαι εγώ μάλλον) για να απελευθερωθείς απο τα υλικά αγαθά.
Θα βάλουμε και τον Spar@ να κάνει τον μόγγολο παραπληγικό με σύφιλη και καλά μετά εγώ θα τον αγγίξω στο κεφαλι και θα θεραπευτεί και θα αρχίσει να χοροπηδάει φωνάζωντας Amen Brother, άντε να ντύσω και τον Σπύρο με μια κελεμπία να κάνει προσευχές στο θεό Μουτουλουμπουτζούλου Μπιρμπιλογκι να βγάλουμε κανα εξτραδάκι.
Πιό εμπορικό το βλέπω να είμαστε εξωστρεφείς.
Εδω άντε να μας τα χώσει καμμιά 90χρονη και μετά να μας τα φάει η εφορία.
απο αύριο θα γίνω θρησκευτικός ηγέτης.
να θυμηθώ το πρωί να σβήσω το μανιφέστο μου και να γράψω μια γραφή ή καμμιά 40ριά εντολές.
katsaraios (06-03-12), Leonidas_E39 (06-03-12), Ptboul (06-03-12), spar@ (06-03-12), Stathis (06-03-12)
Καθαρός λαικισμός του Μάνου, ανακρίβειες ενός άκρατου νεοφιλελευθερου του 1,2% αν δεν κάνω λάθος.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
και ομως γιωργο, αν και δεν τον ψηφισα ποτε, ο μανος ηταν απο τους υπουργους που αφησαν εργο και σεβαστηκε τον ευατο του.
γι αυτο ειναι "στην απεξω" σημερα...
PANOS-E60 (06-03-12)
ναι Σταθη θα φορολογησει μονο τις ψηλες γυναικες και τα volvo αχαχαχαχαχχα!
Μετα θα θελουμε αστυνομευση ομως γιατι ολοι θα θελουν να ερθουν στο νησι μας που θα το ονομασουμε paradisefans! εκει θα χουμε τον Ιουδα με το καλασνικοφ για face control...
φαντασου τωρα να περασει στο νησι, glx με σεμπρινκ χωρις σιγαστηρα κατευθειαν εντολη για χεντσοτ!αχαχαχαχαχ
Stathis (06-03-12)
Δεν γνωρίζω να χει πετύχει κάτι το αξιόλογο, μπορεί όμως και να κάνω λάθος, απλά τον θυμάμαι σαν νεροκουβαλητή του Δρακουμέλ και μάλιστα δική του έμπνευση ήταν το 50ρικο -χαράτσι στην βενζίνη εκτακτή εισφορά, που έγινε φυσικά μόνιμη για κάποιον σεισμό αν δεν κάνω λάθος.
Αυτά που υποστήριζε δεν άρεσαν ούτε στον αρχηγό του με αποτέλεσμα να αποχωρήσει και να ιδρύσει το δικό του κόμμα του με έμβλημα τον ταύρο.
Άλλα όπως είχε πει ο Αβέρωβ κάποτε, όποιος φεύγει απ το μαντρί τον τρώει ο λύκος.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
katsaraios (06-03-12)