Σελίδα 62 από 133 ΠρώτηΠρώτη ... 1252606162636472112 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 611 έως 620 από 1323

Θέμα: BMW 3er E46 Navigation 7" Monitor

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dathanaso Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε παιδια να το ξεκαθαρίσουμε λιγακι....
    στην βαση που εχω στο αυτοκινητο μπαινει ή δεν μπαινει ο κλιματισμος ειχα ρωτησει εδω μεσα καποιον δεν θυμαμαι και ειπε πως μπαινει απλα δεν κουμπωνει κ θελει διπλης πισω για να σταθει.Τελικα αφηνει κενα ή ειναι απλα θεμα οτι δεν καθεται χωρις κολλημα ?

m-power εχουμε το οκ της καταθεσης απο gpscom?Το προχωρησε?
    βρε αγορινα εγω στο ειπα δεν αφηνει κενο απλα δεν κουμπωνει ατην ακρη.
    γνωμη μου τζαμπα λεφτα

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παιδια το μαγαζί από οπού θα πάρουμε το εργαλείο έχει και τις 2 κάμερες
    α) αυτη που μπένει στο φωτάκι τις πινακίδας και
    β) αυτη που είναι στο πλαίσιο της πινακίδας διαλέγει ο καθένας και πέρνει ,εγω πάντως λέω να πάρω αυτη που μπαίνει στο φωτάκι... όσο τωρα για την βάση του κλιματισμού εγω την πήρα 30 ευρω απο τα μεταχειρισμένα σε άριστη κατάσταση ..

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tsagio Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδια το μαγαζί από οπού θα πάρουμε το εργαλείο έχει και τις 2 κάμερες
    α) αυτη που μπένει στο φωτάκι τις πινακίδας και
    β) αυτη που είναι στο πλαίσιο της πινακίδας διαλέγει ο καθένας και πέρνει ,εγω πάντως λέω να πάρω αυτη που μπαίνει στο φωτάκι... όσο τωρα για την βάση του κλιματισμού εγω την πήρα 30 ευρω απο τα μεταχειρισμένα σε άριστη κατάσταση ..
    μια χαρα σου εκατσε η βαση εμεις ουτε που ψαχτηκαμε, εχουμε καμια εβδομαδα καιρο μπας και βρουμε τιποτα σε ευκαιρια, αν ακουσεις τιποτα φιλε

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bmwologos Εμφάνιση μηνυμάτων
    φιλε την εχω παρει και εγω αλλα δεν την εβαλα μιας και εχω το εργοστασιακο μπιπ.θελει ξηλωμα το ντουλαπακι του συνοδηγου ολη η μοκετα τα πισω καθισματα η μοκετα του πορτμπαγκαζ ωστε να περασει το καλωδιο.για καποιον παντως που δεν εχει ουτε το εργοστασιακο μπιπ θα του ειναι χρησιμη.
    Θελει ξηλωμα το ντουλαπακι για φτασεις στην ασφαλειοθήκη και να παρεις σημα απο την βαλβιδα τις οπισθεν, ωστε να ενεργοποιειται αυτοματα οταν βαζεις οπισθεν! Αλλα ΔΕΝ θελει ξηλωμα η μοκετα! Μπορεις να τα περασεις απο τα πλαινα μαρσπιε στις πορτες...οπως περνανε καλωδια για τους ενισχυτες! Το πισω καθισμα θα βγει (στα κουπε ειναι πανευκολο) και μετα θες ισα ισα να ξεκουμπωσεις την μοκετα του πορτμπαγκαζ!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sierra Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σίγουρα είναι εύκολο ή κάνουμε καμιά ζημιά; Γιατί εαν και ασχολιέμαι με τέτοια αυτό το φοβάμαι. Στα προηγούμενα αυτοκίνητα τα έβαζα και τα έβγαζα μόνος μου. Θα ρωτήσω και τον Σπύρο...
    Ειναι ευκολο σε γενικες γραμμες! Αν μαστορευεις γενικοτερα, δεν θα βρεις δυσκολια! Οτι απορία εχεις μπορω να σε βοηθησω! Βεβαια αν για τον οποιοδήποτε λογο δεν ειστε σιγουροι, απευθυνθείτε σε καποιον ειδικο!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dathanaso Εμφάνιση μηνυμάτων

m-power εχουμε το οκ της καταθεσης απο gpscom?Το προχωρησε?
    Μίλησα με Θεσ/νικη , ειδε τις καταθεσεις .Βεβαια μεσω Ιντερνετ δεν μπορει να δει στοιχεια καταθετων ,βλεπει μονο τα ποσα! Αυριο θα παει στην τραπεζα να κανει ανανεωση!
    Αλλα απο τον αριθμο των καταθεσεων φαινεται οτι ειμαστε ενταξει! Η παραγγελία δώθηκε στο εργοστάσιο, αναμένουμε tracking
    number αποστολής για να μαθουμε την ημέρα άφιξης των εμπορευμάτων.

5. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

ghost-rider (26-05-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

τα λεφτα και απο μενα ειναι ηδη μεσα στο λογαριασμο.

7. The Following User Says Thank You to E46-31 For This Useful Post:

m-power_01 (26-05-10)

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ειναι ευκολο σε γενικες γραμμες! Αν μαστορευεις γενικοτερα, δεν θα βρεις δυσκολια! Οτι απορία εχεις μπορω να σε βοηθησω! Βεβαια αν για τον οποιοδήποτε λογο δεν ειστε σιγουροι, απευθυνθείτε σε καποιον ειδικο!

Σπύρο οι φύσες για τη σύνδεση είναι έτοιμες ή πρέπει να φτιάξεις; Επειδή είμαι λίγο παράξενος στα παλιά έφτιαχνα μόνος μου φύσες γιατί δεν είχαν...

Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dimtz Εμφάνιση μηνυμάτων
    κανει δουλεια φιλε? δηλ με το που βαζεις οπισθεν βλεπεις αυτοματος στην οθονη? αν ναι τοτε πιστευω πως αξιζει, αν θυμαμαι καλα 65 euro εχει
    να ρωτήσω κι εγώ κάτι για την κάμερα: αν έχεις parktronic (το οποίο παρεπιμπτόντως πιάνει τα πάντα, δεν υπάρχει περίπτωση να μη χτυπήσει αν υπάρχει κάτι) τι παραπάνω προσφέρει η κάμερα (εκτός από τη φιγούρα);

Υπάρχει κάποιος που είχε parktronic κ μετά έβαλε κάμερα;

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Περιμένουμε λοιπόν την άφιξη των μηχανημάτων. Εύχομαι σε όλους καλορίζικα και να είμαστε καλά να τα χαρούμε...

Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...

Rides
    1

Προεπιλογή

να πω οτι η καμερα μπορει να δουλεψει με 2 τροπους 1 με το που βαζεις οπισθεν και 2 εν κινηση να την βαζεις σε λειτουργεια και να βλεπεις τον πισω σου!!!!!!! αλλα δεν θυμαμαι αν επιλεγεις εξ αρχης τον τροπο η εχεις την δυνατοτητα να επιλεγεις πως θες να την δουλευεις απτο μενου!!!!νομιζω οτι ισχυει ο 1 τροπος δλδ οριζεις εσυ πως θα δουλευει απ την αρχη!!!!

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef_E46m3cabrio Εμφάνιση μηνυμάτων
    να ρωτήσω κι εγώ κάτι για την κάμερα: αν έχεις parktronic (το οποίο παρεπιμπτόντως πιάνει τα πάντα, δεν υπάρχει περίπτωση να μη χτυπήσει αν υπάρχει κάτι) τι παραπάνω προσφέρει η κάμερα (εκτός από τη φιγούρα);

Υπάρχει κάποιος που είχε parktronic κ μετά έβαλε κάμερα;
    κοιτα ειναι αναλογος το τι θες, με το paktronic εισαι καλυμμενος οσο αφορα το παρκαρισμα, αλλα οταν εχεις μια οθονη μπροστα θα σου μπαινουν οι ιδεες για καμερα, οποτε θες την βαζεις δεν ειναι και ακριβη

Σελίδα 62 από 133 ΠρώτηΠρώτη ... 1252606162636472112 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP