318 I (Άει) S (Σιχτίρ)
Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
Μου το 'χα πει!!!
atha (14-02-16)
Αητητο Πρωταθλημα μονο Εμεις..αυτος ηταν ο καημος σας φετος γαυρακια αλλα δεν δας εκατσε..ειχε κασκολακι στο ημιχρονο..καποτε το αποστημα θα σπασει και θα πληρωθειτε με το αναλογο νομισμα..για ολα τα δεινα που εχετε δημιουργησει..
Αν ηθελα να το κανω ροντεο το θεμα και να γραφω για κοκκινους λαγους ,λυρατες κοτες ,και απογονους και διορισμενους οπως πολλοι αναφερετε εδω μεσα επανηλημενα για πρασινους λαγους ,και μπλεκεται τις οπαδικες με φιλαθλες ιδιοτητες σε ασχετο φορουμ..θα ηταν το πιο ευκολο..αλλα και το πιο πιθανο να μπαναριστο..αν ειναι ονομαστε το redbmwfans ναξερουμε και καποιοι αν θα συνεχισουμε εδω η καπου αλλου
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΙ.
Αχαχα εχετε πλάκα...τελικά....
ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΛΑΤΗ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ .... κουράγιο και υπομονή !!!!
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Τι ειχες Γιαννη τι ειχα παντα.Ολοι μας βλεπουμε μονο τα λαθη η και τις αδικιες σε βαρος των ομαδων μας.Κανεις δεν νοιαζεται για το οποιο αθλημα.Σιγα το ποδοσφαιρο που παιχθηκε.Οσο για τους "μεγαλομετοχους" των ημερων μας ειναι παραδειγμα,οι περισσοτεροι,του κρετινου και αξεστου νεοπλουτισαντα.
Ημεροβάτη εγω εκτιμω οτι και πεναλτυ ηταν και σωστη αποφαση μιας και ειχε τα χερια σηκωμενα, εκτος ομως αυτη τη φαση αλλα ειχε προηγηθει και αλλη φαση που επρεπε να δωσει πεναλτυ και δεν εδωσε και αδικησε την ΑΕΚ τωρα για την καρτα ναι εχεις δικηο θα πρεπε να ειναι κιτρινη και οχι κοκκινη αφου ηταν και αλλοι διπλα.
DaywalkeR (14-02-16)
Σαν γνωστός γκρινιάρης διαιτητοφάγος που είμαι, να απευθηνθω στις ζέλες σήμερα...
Κόκκινη Μπεργκ και Μαμούτε...;![]()
318 I (Άει) S (Σιχτίρ)
Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
Μου το 'χα πει!!!
doctore (22-02-16), Panos 316T (22-02-16)
doctore (22-02-16), Panos 316T (22-02-16)
DaywalkeR (23-02-16)
doctore (23-02-16), Kazakos Garage (26-02-16), Panos 316T (23-02-16)