Σελίδα 62 από 101 ΠρώτηΠρώτη ... 1252606162636472 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 611 έως 620 από 1004

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...11 2012

Rides
    0

Προεπιλογή

Θωμα, δεν εχεις δικιο.
    Εχει να κανει με την κομπινα που μας παιξανε.

Ως ποτε θα τρωμε παραμυθι δηλαδη?

Αν αυριο φορολογησουν αναδρομικα ας πουμε τα σπιτια, τι θα πεις?

Ντρεπομαι που εχω σπιτι μεγαλο και δεν θα φωναξω?

Σοβαρεψου.
    Μας εχουν ξεκωλιασει.

Οχι μονο εμας, αλλα ολους.

2. The Following 8 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

Bitz (14-01-13), GiannisRob (13-01-13), katsaraios (13-01-13), Leonidas_E39 (13-01-13), Stathis (13-01-13), Thomelef (13-01-13), vagmag (13-01-13), Z4 DCT (13-01-13)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

συμφωνώ ρε θείο. αλλά...δεν βγαίνει άκρη γιατί όλοι τους είναι τάτσι μήτσι ρε φίλε.

πραγματικά και εγώ τρελαίνομαι. τα παίρνω κρανίο άσχημα που η ελίνα με κοιτάει σαν χαζή ώρες ώρες απο τις αντιδράσεις μου. δεν γίνεται τπτ όμως.

οι άνθρωποι είναι αδίστακτοι. λυπάμαι που το λέω, αλλά ένα τελείως ανατρεπτικό σχήμα θα μπορούσε να τους καταδικάσει και να έχουν άσχημο τέλος όλοι αυτοί που σήμερα κυβερνάνε.

πάλι όμως, δεν ξέρουμε το σχήμα αυτό τι συμφέροντα εξυπηρετεί.

προσωπικά εγώ ποτέ δεν πίστεψα στις διοικήσεις κρατών, αλλά μόνο στην επιβολή των νόμων.

κοινός, δεν τους χρειαζόμαστε. με σωστούς νόμους και μόνο θα είμασταν πολύ καλύτερα.

πιστεύετε ότι είναι εφικτό κάτι τέτοιο???το βέλγιο πάντως ήταν έτσι για μια περίοδο.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

4. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

vagmag (13-01-13)

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    επίσεις, σαν θωμάς έχω πάρει μια απόφαση. δεν πρόκειτε να αφήσω τους κ@ριόληδες να μου αλλάξουν την ζωή.

αν και εν μέρη έχει αλλάξει γιατί δεν έχουμε τις άπλες που είχαμε κάποτε, θα κάνω ότι περνάει απο το χέρι μου για να μην αλλάξει η ζωή μου σε ορισμένα πράγματα που αγαπάω.

1000 θέλετε ρα μπαγλαμάδες, 1000 θα πάρετε. δεν πρόκειτε να απαξιώσω την περιουσία μου πουλώντας την για ένα κομμάτι ψωμί, ούτε και πρόκειτε να την αφήσω να σκουριάσει.

γι'αυτό λοιπόν, σταματάω να διαμαρτύρομαι μιας και δεν πρόκειτε να βρώ το δίκιο μου πουθενά, και πολεμάω για το καλύτερο.
    Θωμά τη ζωή σου την αλλάζουν είτε θέλεις να το βλέπεις είτε όχι, δυστυχώς.
    Πιστευω οτ η προσέγγισή σου έχει βάση απο ψυχολογική άποψη μόνο.

Το επιπλέον χιλιάρικο που λές οτι θα τους δώσεις , ενδεχομένως θα μπορούσες να το "επενδύσεις" σε λίγο καλύτερες (ή περισσότερες) διακοπές για το παιδί σου, εγώ έτσι το βλέπω. Τώρα, αν σου περισσέυει θα πρέπει να το "κάψεις" άδικα. Αν δεν σου περισσευει, θα πρέπει να δουλέψεις ακόμα περισσότερο (που δε νομίζω οτι τεμπελιάζεις) για να το βγάλεις.
    Αν ήταν να δώσεις επιπλεον 2310 ευρώ (όπως στην δική μου περίπτωση) θα επέμενες στην ίδια άποψη ;

6. The Following User Says Thank You to VanVIC For This Useful Post:

Bitz (14-01-13)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

μπορώ να κάνω κάτι βαγγέλη που να έχει αποτέλεσμα???ρωτάω, γιατί το να πάω να στηθώ, ενδεχομένος να πλακωθώ και με τπτ θερμόαιμους ένστολους και να πάω να τα σκάσω πάλι, θα με κάνουν 2 φορές μλκ...

και μην μου πείτε γιατί να πιαστώ στα χέρια, γιατί μέχρι και 70άρηδες με αίματα είδαμε, απλά επειδή περνούσαν απο'κει μπροστά.

προτιμώ να ψάξω και να ξετρυπώσω αυτά τα λεφτά και να τα δώσω στους γαμιόλες, παρά να κάνω όλα τ'άλλα με αποτέλεσμα να τους τα δώσω πάλι.
    sympether with chiefτης

/

Rides
    0

Προεπιλογή

θωμα εδω θα διαφωνησω.αυτη η διαμαρτυρια δεν ειναι ενος κλαδου που υποφερει.αυτη ειναι η διαφορα.πρεπει να μαθουμε να ξεχωριζουμε τις διαμαρτυριες.οχι στις στημενες των κλαδων οπου μαζευονται και τα ακρα και οι κομματαρχες και τα σπανε.αλλο αυτες και αλλο των αγανακτισμενων.υπαρχουν καποιοι οπως λες που δεν θιγονται με κατα καποιον τροπο στο αυτοκινητο τους?δεν θα ειναι μονο θεμα γορου πολυτελειας αλλα και τεκμηριου και τελων και βενζινης.γιαυτο εγραψα στο τοπικ ''τελη κυκλοφοριας'' να μην γινει προχειρα αλλα οργανωμενα.το θεμα θα ειναι οχι αλλο το αυτοκινητο η πορνη του κρατους.γενικα και οχι μονο για τον φορο πολυτελειας.υπαρχει κοσμος που μαζι με ολα τα χαρατσια και τους φορους αλλα και τις βενζινες ,τα πετρελαια θερμανσης δεν μπορει να εχει ενεργο το αυτοκινητο του.το οποιο μπορει και να το χρειαζεται.δεν εχουν ολοι 2 αυτοκινητα πλεον.και αν εχουν οι περισοτεροι δεν μπορουν να τα κινησουν-συντηρησουν.

οι διαμαρτυριες δεν πρεπει να γινονται για να γινονται.ειμαστε ολοι εναντιον του μνημονιου αλλα ολοι ξερουμε οτι αυτο το πραγμα αλλαζει με τον βουρδουλα καποια πραγματα που δεν μπορουμε για χιλιου 2 λογους να αλλαξουμε εμεις επι 40 χρονια.μην τα ξαναλεμε.
    δυστυχως δεν μπορουμε να το αποκοψουμε απο τα υπολοιπα και να κρατησουμε μονο τις σωστες για καποιου απο εμας αλλαγες που φερνει.οποτε το να απεργουν οι δημοσιοι που μπηκαν με μεσο και φωναζουν εμενα δεν μαρεσει.αλλο αυτο ομως και αλλο οι τραπεζικοι που χανουν την δουλεια τους γιατι καποιοι θελουν να θυσαυρισουν.το να κατεβαινουν οι ελευθεροι επαγγελματιες και να φωναζουν για να μην ανοιξουν τα κλειστα ειμαι αντιθετος.μαυτα τα παραδειγματα θελω να πω οτι καποιες απεργιες γινονται για κομματικους λογους ,καποιες για κλαδους και καποιες για ολους.κανεις δεν ειπε οτι ολες ειναι σωστες.και ολοι συμφωνουμε οτι θα πρεπει να σεβονται οταν γινονται τους αλλους .

εδω ποιος ειναι που δεν θιγεται ?ολοι θιγονται.δεν το αυτοκινητο ,ειναι οι φοροι και η ασυδοσια του κρατους.ειναι και μια αφορμη για να τους δειξουμε σε κατι που θα ειμαστε ενωμενοι ολοι οτι συμμετεχουμε και εμεις σαυτην την χωρα.οτι θα τους παρακολουθουμε ενεργα και οχι παθητικα.εεεεε ειμαστε και εμεις εδω.
    και μπορει να γινει με ελευθερες λωριδες ωστε να σεβομαστε οσους δεν θελουν να συμετεχουν.ασε που ολοι θα θελουν.σκοπος δεν ειναι να κλεισει ο δρομος αλλα να βγει η ειδηση.και αν χρειαστει να ξαναγινει οσες φορες χρειαστει.καθε κυριακη.και οχι μονο στο συνταγμα,αλλα και σε μερη που τους πονανε,να ανδειχθει το θεμα παιδια αυτος ειναι ο σκοπος.σημερα τα τελη και οι εισφορες ,αυριο θα μας τα παρουν ολα.
    οργανωμενα ομως να γινουν ολα!

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

μπορώ να κάνω κάτι βαγγέλη που να έχει αποτέλεσμα???ρωτάω, γιατί το να πάω να στηθώ, ενδεχομένος να πλακωθώ και με τπτ θερμόαιμους ένστολους και να πάω να τα σκάσω πάλι, θα με κάνουν 2 φορές μλκ...

και μην μου πείτε γιατί να πιαστώ στα χέρια, γιατί μέχρι και 70άρηδες με αίματα είδαμε, απλά επειδή περνούσαν απο'κει μπροστά.

προτιμώ να ψάξω και να ξετρυπώσω αυτά τα λεφτά και να τα δώσω στους γαμιόλες, παρά να κάνω όλα τ'άλλα με αποτέλεσμα να τους τα δώσω πάλι.
    συντονισμένη, μαζική, αιφνιδιαστική δράση χρειάζεται και αυτή τη στιγμή ο μόνος τρόπος μαζικής συνεννόησης είναι το internet αλλά δυσυτχώς κι αυτό είναι υπο παρακολούθηση και έτσι το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού δεν μπορεί να σταθεί.

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

τεσπα παιδιά. αυτό που αρχικά ήθελα να πώ είναι ότι συμφωνώ με τον σπυράκο. μην κάνετε αυτά που δεν θέλετε να σας κάνουν.

έτσι όπως είρθε η κουβέντα, συμπληρώνω λοιπόν ότι...μια κίνηση η οποία αποδεδειγμένα δεν πρόκειτε να έχει κανένα μα κανένα αποτέλεσμα, την θεωρώ χαμένη υπόθεση - κουβέντα που δεν αξίζει να χάνω τον χρόνο μου.

ωραία...πάμε. και κλείνουμε τον δρόμο. και στεκόμαστε. και τρώμε και απο μια ροπαλιά. και φωνάζουμε. τι θα αλλάξει???
    sympether with chiefτης

/

11. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

spar@ (13-01-13)

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

τεσπα παιδιά. αυτό που αρχικά ήθελα να πώ είναι ότι συμφωνώ με τον σπυράκο. μην κάνετε αυτά που δεν θέλετε να σας κάνουν.

έτσι όπως είρθε η κουβέντα, συμπληρώνω λοιπόν ότι...μια κίνηση η οποία αποδεδειγμένα δεν πρόκειτε να έχει κανένα μα κανένα αποτέλεσμα, την θεωρώ χαμένη υπόθεση - κουβέντα που δεν αξίζει να χάνω τον χρόνο μου.

ωραία...πάμε. και κλείνουμε τον δρόμο. και στεκόμαστε. και τρώμε και απο μια ροπαλιά. και φωνάζουμε. τι θα αλλάξει???
    Θωμά αυτό που ακολουθεί:
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο VanVIC Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θωμά τη ζωή σου την αλλάζουν είτε θέλεις να το βλέπεις είτε όχι, δυστυχώς.
    Πιστευω οτ η προσέγγισή σου έχει βάση απο ψυχολογική άποψη μόνο.

Το επιπλέον χιλιάρικο που λές οτι θα τους δώσεις , ενδεχομένως θα μπορούσες να το "επενδύσεις" σε λίγο καλύτερες (ή περισσότερες) διακοπές για το παιδί σου, εγώ έτσι το βλέπω. Τώρα, αν σου περισσέυει θα πρέπει να το "κάψεις" άδικα. Αν δεν σου περισσευει, θα πρέπει να δουλέψεις ακόμα περισσότερο (που δε νομίζω οτι τεμπελιάζεις) για να το βγάλεις.
    Αν ήταν να δώσεις επιπλεον 2310 ευρώ (όπως στην δική μου περίπτωση) θα επέμενες στην ίδια άποψη ;
    σου το έγραψα για αυτή σου τη θέση:
    επίσεις, σαν θωμάς έχω πάρει μια απόφαση. δεν πρόκειτε να αφήσω τους κ@ριόληδες να μου αλλάξουν την ζωή.

αν και εν μέρη έχει αλλάξει γιατί δεν έχουμε τις άπλες που είχαμε κάποτε, θα κάνω ότι περνάει απο το χέρι μου για να μην αλλάξει η ζωή μου σε ορισμένα πράγματα που αγαπάω.

1000 θέλετε ρα μπαγλαμάδες, 1000 θα πάρετε. δεν πρόκειτε να απαξιώσω την περιουσία μου πουλώντας την για ένα κομμάτι ψωμί, ούτε και πρόκειτε να την αφήσω να σκουριάσει.

γι'αυτό λοιπόν, σταματάω να διαμαρτύρομαι μιας και δεν πρόκειτε να βρώ το δίκιο μου πουθενά, και πολεμάω για το καλύτερο.
    δεν σου το έγραψα για την προτεινόμενη κινητοποίηση-διαμαρτυρία στο Σύνταγμα.

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

ναι. αυτή είναι η δική μου απόφαση. δεν καταθέτω πινακίδες δλδ, ούτε και πουλάω ξεφτίλα το αμάξι μου. προτιμώ να το καταπιπω και αυτο και να τους τα δώσω.
    sympether with chiefτης

/

14. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

S8N (13-01-13)

Rides
    2

Προεπιλογή

τα Μ5-Μ6 του 08 και μετα μεχρι το τελος της παραγωγης εχουν 4 χιλιαρικα φορο πολυτελειας.
    του 07 και πισω ειναι κανενα τριχιλιαρο.

στα ακινητα ειναι ακομα χειροτερα τα πραγματα.

ο θωμας εχει δικιο, φωναζει τωρα αυτος με το 5λιτρο και παει να κλεισει το δρομο?
    ειναι λιγο προκλητικο.

η καλυτερη λυση ειναι αυτη που προταθηκε πιο πανω.
    κανεις να μην κυκλοφορησει τα αυτοκινητα του, μαζικες καταθεσεις πινακιδων.
    αν εχαναν ολο το εσοδο θα το επαιρναν πισω.
    τωρα αντισταθμιζουν τις απωλειες με τα υψηλοτερα ποσα, κι ετσι στο τελος σε απολυτα νουμερα εισπραττουν τα ιδια απο λιγοτερους.
    οποτε νομιζουν οτι ειναι κερδισμενοι μιας και χρησιμοποιουν και το επικοινωνιακο του θεματος για να περασουν και αλλες αυξησεις σε λαϊκα καθημερινα ειδη με δικαιολογια οτι χτυπιεται και η πλουτοκρατια.
    δεν υπολογιζεται ομως η απωλεια των εμμεσων φορων, ουτε οτι η πλουτοκρατια εχει τροπους να τα παρει πισω διπλα και τριπλα.

16. The Following 7 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

Bitz (14-01-13), Leonidas_E39 (13-01-13), PANOS-E60 (14-01-13), S8N (13-01-13), Thomelef (13-01-13), vagmag (13-01-13), Κωνσταντίνος (14-01-13)

Σελίδα 62 από 101 ΠρώτηΠρώτη ... 1252606162636472 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP