Πάρη, όπου πας ακολουθούν και τα εργαλεία ? :P
ΥΓ. Πολύ καλή δουλειά!
Πάρη, όπου πας ακολουθούν και τα εργαλεία ? :P
ΥΓ. Πολύ καλή δουλειά!
Dermatis (10-04-15)
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
nikos valvetronic (11-04-15)
Dermatis (10-04-15)
Kαι εγω παω για μπαξιμο συμπλεκτη με δωρο εκπληξη![]()
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
diosak (11-04-15)
Δεν τα τρωμε κοκορετσι καλυτερα?
Πολλα εξοδα ,πολλα !!!!
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Dermatis (11-04-15)
Πήγε προχθές το απόγευμα ο γιός στον Καζάκο το βλαβοτρόνικ για μια διαρροή υγρού της αντλίας τιμονιού στην ένωση του δοχείου με το μαρκούτσι, φεύγοντας σταμάτησε 200μ παραπέρα σε βενζίνα και δεν έπαιρνε μπροστά με τίποτα. Πήγε ευτυχώς ο Χρήστος και η διάγνωση ήταν κολλημένη αντλία βενζίνης.
Χθες το απογευματάκι αλλάχτηκε με καινούργια vdo-siemens (τέτοια είναι και η ΟΕΜ).
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gant : 06-05-15 στις 17:49
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
BILL007 (06-05-15), diosak (06-05-15), Panos 316T (06-06-15), Vassilis ///M (06-05-15)
Με τα φλοτέρ κλπ τι παίζει ρε παιδιά στα 46;
Άλλαξα αντλία βενζίνης κομπλέ μαζί με το φλοτέρ καινούργια VDO. Μου κάνει νερά, απο τη μέση κ κάτω δεν μετράει σωστά. Πριν φούλαρα κ ο δείκτης ήταν ακόμα στη μέση. Έκανα 40χλμ. Έσβησα-άναψα κ μέτρησε πάλι σωστά. Από την αριστερή μεριά το φλοτέρ τι δουλειά κάνει;
Ή χάλασε κ αυτό πάλι στα καλά καθούμενα, ή το φλοτερ της αντλίας είμαι ελλατωματικό. Καμιά ιδέα κανείς;
Πάντως με την αλλαγή αντλίας άλλο αυτοκίνητο, να το αναφέρω κ αυτό, η προηγούμενη ήταν τελιωμένη, το αμάξι πήρε τα πάνω του.
Και ένα δέυτερο πάλι ξαφνικά, ξεκλειδώνω το αμάξι κ δεν ξεκλειδώνει η πόρτα του συνοδηγού, όπως επίσης δεν κλειδώνει με το τηλεχειρηστήριο. Απο μέσα με το κουμπί μια απ τα ίδια. Έχει συμβεί σε κανέναν αυτό;
Τι μπορεί να φταίει;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη JiMk86 : 09-05-15 στις 23:47
Από 330 θέλω να μεγαλώσω να γίνω M3.