Σελίδα 60 από 71 ΠρώτηΠρώτη ... 1050585960616270 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 591 έως 600 από 756

Θέμα: Διόδια: Η μεγάλη κλοπή!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Exclamation

Έλεγα να κάνω μια παρουσίασή μου πρώτα. Να συστηθώ !
    Αλλά αυτό το τόπικ δεν μπορώ να το αγνοήσω !
    (θα το κάνω και αυτό σύντομα )

ΘΕΛΩ να πληρώνω για τον δρόμο που χρησιμοποιώ !

Αυτή η παραπάνω πρότασή μου είναι η ΘΕΣΗ μου !

ΔΕΝ θέλω να είμαι Ο Μ@λακας της υπόθεσης να πληρώνω συνέχεια και μόνο εγώ τους δρόμους που ΚΑΙ ΔΕΝ υπάρχουν ΚΑΙ είναι επικίνδυνοι ΚΑΙ είναι γεμάτοι κακοτεχνίες !

Τα διόδια στην χώρα μας ΔΕΝ τα αναγνωρίζω και ΔΕΝ τα πληρώνω όταν οδηγάω το όχημά μου ! Και αυτό γιατί ΔΕΝ είναι ούτε ανταποδοτικά ούτε δίκαια ούτε λογικά και ηθικά !

Ταξίδεψα αρκετά στην Ευρώπη με το αυτοκίνητο και έχω ( όπως και εσείς) εικόνα για το "Τι συμβαίνει στον κόσμο" .

Μπορούμε να κάνουμε χιλιάδες ποστ για το θέμα αυτό , όμως όποιος δεν θέλει να παραδεχθεί την ΑΛΗΘΕΙΑ είναι δυστυχώς θύμα του ΩΧΑΔΕΛΦΙΣΜΟΥ και της κακής μόνο Ελληνικής νοοτροπίας (σκύψε το κεφάλι, δεν θα βγάλεις εσύ το φίδι από την τρύπα ).

Παραδείγματα αμέτρητα !

Το μόνο που αξίζει είναι να μπει μια ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑ και να ξηλώσει ΟΛΟΥΣ τους μετωπικούς σταθμούς διοδίων.
    Δεν είναι παράνομοι ! Φρόντισαν Σουλφιάς , Βορίδης με νόμους-Εκτρώματα να τα κάνουν νόμιμα ! Είναι όμως Ανήθικο και υποκριτικό να μας επιβάλλουν διόδια.

Α και για όσους πληρώνουν με ευχαρίστηση , ή δυσανασχετούν και ΔΕΝ αντιδρούν καλό θα ήταν να μην γκρινιάζουν, με την κατάσταση στην χώρα, την κρίση, τους πολιτικούς γιατί η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ τους και ο ραγιαδισμός τους δίνει πάτημα να γίνονται ΟΛΑ αυτά...

Και ακόμα δεν είδαμε τίποτα...

2. The Following User Says Thank You to Dimpas For This Useful Post:

Panos 316T (20-02-13)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dimpas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα διόδια στην χώρα μας ΔΕΝ τα αναγνωρίζω και ΔΕΝ τα πληρώνω όταν οδηγάω το όχημά μου ! Και αυτό γιατί ΔΕΝ είναι ούτε ανταποδοτικά ούτε δίκαια ούτε λογικά και ηθικά !
    μπραβο φιλε μου εισαι ωραιος, αφου μπορεις να μην πληρωνεις οτι ΕΣΥ δεν αναγνωριζεις και δεν αποδεχεσαι.
    αυριο μπορεις να μην αναγνωριζεις και τη βενζινη και τα τελη κυκλοφοριας και την ασφαλεια και αφου κανεις δεν σε ενοχλει (και εσενα και αλλους), δεν υφιστασαι καμια κυρωση και, να πηγαινεις παντου τζαμπα.
    καλα να ειναι οι "ραγιαδες" που σκυβουν το κεφαλι και πληρωνουν, ωστε να υπαρχει ακομα ο δρομος, οπως υπαρχει, οσο υπαρχει, για να "οδηγας" εσυ ελευθερα.

φυσικα δεν εισαι τζαμπατζης και τρακαδορος, οχι βεβαια, πληρωνεις και με το παραπανω οπου ΕΣΥ θεωρεις σωστο.

ενδιαφερουσα λογικη, δεν ξερω βεβαια κατα ποσο θα μπορουσε να εφαρμοστει απο ολους.
    π.χ. εγω ή καποιος αλλος πιο ανισόρροπος απο μενα, μπορει να θεωρουσε σωστο και ηθικο να περιμενει στα διοδια και οποιος περναει τζαμπα να του φυτευει μια σφαιρα στο κεφαλι, επειδη κατα τη δικη του -παντα- θεωρια δεν αξιζει να ζει οποιος κανει παρασιτικη χρηση πραγματων που πληρωνουν αλλοι.
    θα μπορουσε να το κανει αφου κανεις (οπως και εσενα) δεν θα τον ενοχλουσε.

δυστυχως στην ελλαδα φερνουμε ολοι παραδειγματα πως ειναι αλλου, τι ωραια, τι καλα, τι προοδος κλπ αλλα οπως λες κι εσυ -και συμφωνω- σχεδον κανενας δεν θελει να δουλεψει και να βοηθησει για να φτασει καποτε η χωρα οπως η ιταλια, ή η ελβετια που συζητηθηκε πιο πριν.
    θελουμε καποιος αλλος να τρεξει, κουραστει, εργαστει και να φτιαξει το δρομο ή οποιο αλλο εργο θα ειναι ανταξιο των προσδοκιων μας.
    τοτε φυσικα δεν θα εχουμε καμια αντιρρηση να πληρωσουμε, ή μηπως οχι?

δεν μενει λοιπον παρα οποιος συμφωνει να ακολουθησει τη συμβουλη σου και να περιμενουμε να φτιαχτουν δρομοι, σχολεια, πανεπιστημια, νοσοκομεια κλπ αντιστοιχα των καλυτερων του εξωτερικου.
    εως τοτε, ο καθενας θα πληρωνει οπου και οπως θελει αναλογα με την κριση του!
    θα ειχε ενδιαφερον να δουμε που θα κατεληγε ολο αυτο, αν και δεν θελει πολυ μυαλο για να καταλαβει κανεις.

4. The Following 5 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

Eleni (21-02-13), Kostas_1 (20-02-13), nikos1400 (21-02-13), PANOS-E60 (20-02-13), strof (20-02-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    μπραβο φιλε μου εισαι ωραιος, αφου μπορεις να μην πληρωνεις οτι ΕΣΥ δεν αναγνωριζεις και δεν αποδεχεσαι.
    Ναι φίλε Στάθη, ωραίος είναι ο Dimpas που ΔΕΝ πληρώνει ό,τι ΔΕΝ θέλει...γιατί οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ:

1) Μου κόβουν το μισθό και ΔΕΝ κόβουν το δικό τους γιατί ΔΕΝ θέλουν

2) Με εκβιάζουν να πληρώσω το χαράτσι γιατί αλλιώς θα είμαι στο σκοτάδι ενώ το δικό τους ΔΕΝ το πληρώνουν γιατί ΔΕΝ θέλουν

(δεν εξοργίζεσαι απλά και μόνο με αυτά τα 2;;; )
    .
    .
    .
    .
    .
    και πολλά πολλά άλλα, και όσο ο κάθε Στάθης και ο κάθε 6ylinder συνεχίζουν να αντέχουν στο άρμεγμα, στον εξευτελισμό, στην αδικία και να πληρώνουν ό,τι τους επιβάλλουν ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ μέχρι στο τέλος να πιάνουν μόνο πλέον τη φόδρα από την τσέπη τους και δεν συνειδητοποιούν ότι κάθε μέρα ζουν όλο και λιγότερο για τους εαυτούς τους και δουλεύουν για κάτι που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, τόσο οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ θα τους μπήγουν το μαχαίρι πιο βαθειά.

Είμαστε ο πλέον αποβλακωμένος λαός (πρώτος εγώ), γιατί πλέον όλοι έχουμε αρχίσει να καταλαβαίνουμε τι μας κάνουν, αλλά εμείς ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ να μην τους κάνουμε τίποτα και να τα σκάμε. Και όταν σίγουρα θα κάνουμε, ίσως είναι αργά.
    Ε36 M44Β19

6. The Following 5 Users Say Thank You to 6ylinder For This Useful Post:

bimmerm (22-02-13), Dimpas (18-02-16), gant (22-02-13), Konstantinos E60 (22-02-13), Nino (22-02-13)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 6ylinder Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι φίλε Στάθη, ωραίος είναι ο Dimpas που ΔΕΝ πληρώνει ό,τι ΔΕΝ θέλει...γιατί οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ:

1) Μου κόβουν το μισθό και ΔΕΝ κόβουν το δικό τους γιατί ΔΕΝ θέλουν

2) Με εκβιάζουν να πληρώσω το χαράτσι γιατί αλλιώς θα είμαι στο σκοτάδι ενώ το δικό τους ΔΕΝ το πληρώνουν γιατί ΔΕΝ θέλουν

(δεν εξοργίζεσαι απλά και μόνο με αυτά τα 2;;; )
    .
    .
    .
    .
    .
    και πολλά πολλά άλλα, και όσο ο κάθε Στάθης και ο κάθε 6ylinder συνεχίζουν να αντέχουν στο άρμεγμα, στον εξευτελισμό, στην αδικία και να πληρώνουν ό,τι τους επιβάλλουν ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ μέχρι στο τέλος να πιάνουν μόνο πλέον τη φόδρα από την τσέπη τους και δεν συνειδητοποιούν ότι κάθε μέρα ζουν όλο και λιγότερο για τους εαυτούς τους και δουλεύουν για κάτι που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, τόσο οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ θα τους μπήγουν το μαχαίρι πιο βαθειά.

Είμαστε ο πλέον αποβλακωμένος λαός (πρώτος εγώ), γιατί πλέον όλοι έχουμε αρχίσει να καταλαβαίνουμε τι μας κάνουν, αλλά εμείς ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ να μην τους κάνουμε τίποτα και να τα σκάμε. Και όταν σίγουρα θα κάνουμε, ίσως είναι αργά.
    φιλε μου κατανοω την απογνωση και τη μαχη για την επιβιωση, αλλα δυστυχως αυτο ειναι το αποτελεσμα της λογικης και της νοοτροπιας των dimpasαδων και ολων των υπολοιπων που σκεφτονται και ενεργουν ετσι.
    οπως ο σκυλος που κυνηγαει την ουρα του και πεφτει λιποθυμος, αλλα ακομα δεν καταλαβαινει οτι δεν φταιει η ουρα που δεν την πιανει, αλλα ο ιδιος που προσπαθει κατι που δεν εχει νοημα.
    γιατι ποιος ανεδειξε, εδραιωσε και εδωσε δυναμη στους "προδοτες" να κανουν οτι κανουν?
    φυσικα ουτε οι ντιμπασαδες, ουτε οι σιξσυλιντερς, ουτε οι σταθηδες, οχι βεβαια, ολοι αυτοι -εμεις- ειμαστε οι σωστοι, οι αλλοι, αυτοι που τα λεγαμε και δεν μας ακουγανε, αυτοι που παντα ψηφιζαμε τους τιμιους τους καλους και δεν ειχαμε ακουσει τιποτα για το φονο.
    τι λες βρε παιδι μου, γινονται τετοια πραγματα?

βλεπεις φιλε μου, παντα οι αλλοι φταινε, ωστε εγω, εσυ, ο ντιμπας να παιρνει το νομο και το δικιο στα χερια του και να κανει οτι γουσταρει.
    κι επειδη δεν βρεθηκε κανενας να μας κοψει τον τσαμπουκα, ή μαλλον βρεθηκε και του τον κοψαμε εμεις στελνοντας τον εκτος πολιτικης με αστεια ποσοστα, τωρα αγανακτουμε κι ολας οτι μας προδωσαν!!!
    χεχεχεχε οπως στρωσει ο καθενας κοιμαται φιλε μου, να το θυμασαι αυτο, ειναι νομος, οχι των "προδοτων", της φυσεως...

8. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

PANOS-E60 (22-02-13)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

φιλε μου κατανοω την απογνωση και τη μαχη για την επιβιωση, αλλα δυστυχως αυτο ειναι το αποτελεσμα της λογικης και της νοοτροπιας των dimpasαδων και ολων των υπολοιπων που σκεφτονται και ενεργουν ετσι.
    οπως ο σκυλος που κυνηγαει την ουρα του και πεφτει λιποθυμος, αλλα ακομα δεν καταλαβαινει οτι δεν φταιει η ουρα που δεν την πιανει, αλλα ο ιδιος που προσπαθει κατι που δεν εχει νοημα.
    γιατι ποιος ανεδειξε, εδραιωσε και εδωσε δυναμη στους "προδοτες" να κανουν οτι κανουν?
    φυσικα ουτε οι ντιμπασαδες, ουτε οι σιξσυλιντερς, ουτε οι σταθηδες, οχι βεβαια, ολοι αυτοι -εμεις- ειμαστε οι σωστοι, οι αλλοι, αυτοι που τα λεγαμε και δεν μας ακουγανε, αυτοι που παντα ψηφιζαμε τους τιμιους τους καλους και δεν ειχαμε ακουσει τιποτα για το φονο.
    τι λες βρε παιδι μου, γινονται τετοια πραγματα?

βλεπεις φιλε μου, παντα οι αλλοι φταινε, ωστε εγω, εσυ, ο ντιμπας να παιρνει το νομο και το δικιο στα χερια του και να κανει οτι γουσταρει.
    κι επειδη δεν βρεθηκε κανενας να μας κοψει τον τσαμπουκα, ή μαλλον βρεθηκε και του τον κοψαμε εμεις στελνοντας τον εκτος πολιτικης με αστεια ποσοστα, τωρα αγανακτουμε κι ολας οτι μας προδωσαν!!!
    χεχεχεχε οπως στρωσει ο καθενας κοιμαται φιλε μου, να το θυμασαι αυτο, ειναι νομος, οχι των "προδοτων", της φυσεως...
    Στάθη για τον Καρατζαφερη λες;

Rides
    0

Προεπιλογή

Απόλυτα σωστός...ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΣΤΡΩΣΑ, άλλη γενιά έστρωσε και κοιμάμαι στα σεντόνια της...

Αυτός που έφαγε,έφαγε,έφαγε και ξυνόταν, αυτός να μην τολμήσει να πει αυτά που είπα εγώ παραπάνω.

Αλλά δεν θα πληρώσω εγώ το δικό του ξύσιμο...

Όσο κι αν κάποιοι φταίνε γιατί κορόιδευαν τον εαυτό τους κάνοντας ότι δεν έβλεπαν τι ψήφιζαν λέγοντας "ωχ αδελφέ", περισσότεροι φταίνε αυτοί που εν τέλει τους κορόιδεψαν. Γιατί οι μεν πρώτοι κορόιδεψαν (άλλοι συνειδητά και άλλοι όχι) τον εαυτό τους, αλλά οι δε δεύτεροι δεν κορόιδεψαν τον εαυτό τους αλλά τους πρώτους (απόλυτα συνειδητά).
    Ε36 M44Β19

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

πρίν 5 χρόνια που η οικονομική σου κατάσταση λογικά ήταν καλύτερη απ'ότι τώρα είχες την ίδια αντίληψη, ή τότε τα πλήρωνες κανονικά?

ρωτάω, γιατί ωχαδερφιστές είμασταν όλοι χωρίς εξαιρέσεις, επειδή τα πράγματα κυλούσαν. τώρα που η ρόδα έχει φρενάρει, είναι αργά για δάκρυα νομίζω.

όσων αφορά για τα διόδια γενικότερα, ναι, συμφωνώ και βρίσκω απαράδεκτο όλο αυτό το κυνηγητό που γίνεται με το πως να τα τσεπώσουν απο τους οδηγούς.

πιο πολύ ακόμα μου την σπάει το γεγονός ότι δεν γίνεται πλέον για την κατασκευή των δρόμων όλη αυτή η είσπραξη, αλλά για έσοδα γενικότερα έτσι ώστε να μπορούν και απο εκεί να συντηρούν όλο αυτό το ξευτιλίκι του δημοσίου με τους τεμπελχανάδες που είναι μπαστακωμένοι και καβατζωμένοι τόσο καλά, έτσι ώστε να μένουν στην θέση τους και ταυτόχρονα να απολύωνται συνάδελφοι τους οι οποίοι προσλήφθηκαν με αξιοκρατικά κρητήρια.

στην βουλγαρία λέει, μετά απο μια διαμαρτυρία παραιτήθηκε η κυβέρνηση, με κύριο υπαίτιο τον υπουργό οικονομικών και την στάση του απέναντι στον λαό με τις αυξήσεις στο ρεύμα, και το γενικότερο κλίμα λιτότητας.

και εμείς εδώ ακόμα έχουμε πολιτικούς να παίρνουν τα χιλιαρικάκια μας, για να μαλώνουν για το πιο είναι το δικό μας καλό.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

12. The Following 6 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

gant (20-02-13), Konstantinos E60 (20-02-13), Kostas_1 (20-02-13), Leonidas_E39 (20-02-13), nikos1400 (21-02-13), Stathis (20-02-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Δεν πληρώνω Διόδια στον Ελληνικό χώρο που εκμεταλλεύονται ΙΔΙΩΤΕΣ από το 2008 .

Στην Ιταλία που τα διόδια είναι ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ Θ Ε Λ Ω να πληρώσω γιατί, και υπάρχει άλλος δρόμος , και η άσφαλτος είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ , η διαγράμμιση και η σήμανση είναι ΤΕΛΕΙΑ , και το κυριώτερο είναι ΔΙΚΑΙΑ. Το μόνο αρνητικό είναι τα ακριβά προιόντα στα Autogrill!
    (Να μην μιλήσουμε για Αυστρία Τσεχία Γερμανία κτλ .... )

Θα μπορούσαν να κάνουν την Εγνατία (και ΚΑΘΕ ΟΔΟ ) να έχει διόδια ΔΙΚΑΙΑ και ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ?
    Η απάντηση είναι προφανής ! ΝΑΙ θα μπορούσαν !
    Υπάρχει η τεχνολογία-τεχνογνωσία, θα έριχνε ΠΟΛΥ το κόστος χρήσης κτλ κτλ...

Γιατί όμως δεν το έκαναν ???
    Η απάντηση προφανής !

Οι Ιδιώτες κάνουν ότι θέλουν με τους δρόμους και όταν κάτι θέλουν να αλλάξουν, ή όταν κάποιος τους ενοχλεί, τα λαμόγια Υπουργοί( που μόνο ένα σχοινί τους αξίζει γύρω από το λαιμό ) τους φτιάχνουν έναν νόμο Εξπρές να είναι και νόμιμοι !

Κονομάνε , μαζέυουν ΜΕΤΡΗΤΑ και τα δάνειά τους είναι με την εγγύηση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ( τις συμβασεις τις ξέρετε ήδη .. )

Όσοι λοιπόν πληρώνουν και ΞΕΡΟΥΝ γιατί και πώς πληρώνουν και δεν κάνουν ή λένε κάτι ναι είναι Ωχαδελφιστές.

Σε μερικά χρόνια ,θα έχουμε κάθε 50 χιλιόμετρα ΜΕΤΩΠΙΚΟ σταθμό διοδίων.
    ΠΑΝΤΑ με τον ΝΟΜΟ ( και όποιος δεν είναι με τον νόμο είναι κατά τις Δημοκρατίας και της ανάπτυξης, τους ανέργους , τις γιαγιάδες που δεν έχουν να φάνε , την χελώνα καρέτα καρέτα και τον πελεκάνο της Μυκόνου ).

Με τις υγείες μας.

Rides
    0

Προεπιλογή

Εχει κανεις αποψη να μας πει ποσα χρηματα μαζευονται απο τα ολα τα διοδια σε ολη την Ελλαδα?

Επισης, μηπως εχει αποψη που πηγαινουν αυτα τα χρηματα. Εννοω που πηγαινουν επισημως.

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

επισήμως πηγαίνουν για την κατασκευή των δρόμων οι οποίοι είναι σταματημένοι.

ανεπισήμως, μόνο τα έρμα τα λεφτά ξέρουν σε ποιανών τις τσέπες μπαίνουν, παρέα με τις ίδιες τις τσέπες.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

16. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

katsaraios (20-02-13), nikos1400 (21-02-13)

Σελίδα 60 από 71 ΠρώτηΠρώτη ... 1050585960616270 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP