Σελίδα 60 από 150 ΠρώτηΠρώτη ... 1050585960616270110 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 591 έως 600 από 1491

Θέμα: Επικαιρότητα και προβληματισμοί Ver. 7.5.1

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δηλαδη καλοι μου φιλοι το psi το κλαινε πιο πολυ οι τραπεζιτες με τα ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ των τελευταιων χρονων(επαναλαμβανω) ,απο τα ασφαλιστικα ταμεια των εργαζομενων (ενα απο αυτα το δικο μας ΤΑΞΥ που το ξεσκισαν) τα οποια φαληρισαν ηδη??
    Και πρεπει να ξαναμπουν στα ταμεις τους για να κυλησουν το χρημα στην αγορα ...
    Μαλιστα, θα συμφωνουσα αν καποιος μας ελεγε οτι θα εδιναν πισω και τις κομμενες συνταξεις (τις νομιμες φυσικα) αφου κοπηκαν για το psi ..δηθεν...

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

2. The Following User Says Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Driver M (14-05-12)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

τα πραγματα εχουν αγριεψει παρα πολυ!
    ΗΑDEEEEEEEEEEEEE
    https://www.adoos.gr/post/24936982/dimitris_35

Rides
    2

Προεπιλογή

ρε συ μπερδευεις διαφορετικα πραγματα.

η συνταξη κοπηκε διοτι το κρατος δεν εχει να την πληρωσει. ουτε πριν ειχε αλλα μπορουσε να δανειστει και να αυξανει το χρεος του. τωρα δεν μπορει.
    το ταμειο που θα επρεπε να τη δινει (χωρις να επιβαρυνεται ο προϋπολογισμος= ο φορολογουμενος= εγω κι εσυ), χρεοκοπησε λογω του οτι οι κρατικοδιαιτες συνδικαλο-λαμογιο δοικησεις του το καταξεσκισαν.
    το psi ηταν η χαριστικη βολη στον ηδη πεθαμενο.
    ευθυνες γι αυτο εχουν αυτοι που διορισαν τους διοικουντες και κατ επεκτασιν αυτοι που ψηφισαν αυτους που διορισαν τους διοικουντες.

οι τραπεζες ειτε υπερκερδη, ειτε υποκερδη, τα χασανε υποχρεωτικα σε μια μερα, μη λεμε τα ιδια.
    δεν ειναι αγιοι οι τραπεζιτες, ουτε θα χασουν προφανως την προσωπικη τους περιουσια, αλλα οι τραπεζες ως επιχειρησεις χωρις τα 18 δισ. ειναι χρεοκοπημενες (στην ουσια και με αυτα παλι ειναι, αλλα τελος παντων αλλη κουβεντα αυτη) με οτι αυτο συνεπαγεται.

5. The Following 3 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

katsaraios (15-05-12), PANOS-E60 (15-05-12), S8N (15-05-12)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω αν πω τη μείωση του μισθού μου, το μισό φόρουμ θα νοιώσει μια άγρια χαρά και το άλλο μισό θα πάθει οργασμό ικανοποίησης και τέτοια ευχαρίστηση δεν τη δίνω.
    Σου μειωσαν τον μισθο πουλακι μου???

Ωραια,τωρα νοιωθω μια αγρια χαρα......ωπ,ωπ μου ηρθε και ο οργασμος!!!

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ρε συ μπερδευεις διαφορετικα πραγματα.

η συνταξη κοπηκε διοτι το κρατος δεν εχει να την πληρωσει. ουτε πριν ειχε αλλα μπορουσε να δανειστει και να αυξανει το χρεος του. τωρα δεν μπορει.
    το ταμειο που θα επρεπε να τη δινει (χωρις να επιβαρυνεται ο προϋπολογισμος= ο φορολογουμενος= εγω κι εσυ), χρεοκοπησε λογω του οτι οι κρατικοδιαιτες συνδικαλο-λαμογιο δοικησεις του το καταξεσκισαν.
    το psi ηταν η χαριστικη βολη στον ηδη πεθαμενο.
    ευθυνες γι αυτο εχουν αυτοι που διορισαν τους διοικουντες και κατ επεκτασιν αυτοι που ψηφισαν αυτους που διορισαν τους διοικουντες.

οι τραπεζες ειτε υπερκερδη, ειτε υποκερδη, τα χασανε υποχρεωτικα σε μια μερα, μη λεμε τα ιδια.
    δεν ειναι αγιοι οι τραπεζιτες, ουτε θα χασουν προφανως την προσωπικη τους περιουσια, αλλα οι τραπεζες ως επιχειρησεις χωρις τα 18 δισ. ειναι χρεοκοπημενες (στην ουσια και με αυτα παλι ειναι, αλλα τελος παντων αλλη κουβεντα αυτη) με οτι αυτο συνεπαγεται.
    Oχι κανεις ενα λαθακι ,
    τα ταμεια εδωσαν ζεστο χρημα για κρατικα ομολογα τωρα και Σοφοκλεους (παλιοτερα) με πολιτικες αποφασεις .....
    Ετσι επειδεινωθηκε η θεση τους ,καλα ξεχναμε τις διαμαρτυριες και τους λογους που γινανε για τη ρεμουλα και την σπεκουλα στις πλατες ολων μας ?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη katsaraios : 14-05-12 στις 23:43

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

8. The Following User Says Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Driver M (15-05-12)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Oχι κανεις ενα λαθακι ,
    τα ταμεια εδωσαν ζεστο χρημα για κρατικα ομολογα τωρα και Σοφοκλεους (παλιοτερα) με πολιτικες αποφασεις .....
    Ετσι επειδεινωθηκε η θεση τους ,καλα ξεχναμε τις διαμαρτυριες και τους λογους που γινανε για τη ρεμουλα και την σπεκουλα στις πλατες ολων μας ?
    που ειναι το λαθος?
    το ιδιο πραγμα ειπα με αλλα λογια: "οι κρατικοδιαιτες συνδικαλο-λαμογιο δοικησεις του το καταξεσκισαν"

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Εαν βγούμε απο την ευρωζώνη δεν τίθεται θέμα ανακεφαλαιοποίησης.
    πολύ απλά, πάρα πολύ απλά όποιος έχει λεφτά τα χάνει.
    Λυπάμαι που έχω λεφτά, λυπάμαι επίσης που 22 γαμημένα χρόνια δουλεύω και δεν συνδικαλίζομαι να με πληρώνει κάποιο κόμμα και λυπάμαι που δεν έχω ακόμα πιο πολλά να τα δώσω στους τεμπέληδες του καφενείου για να τα φάνε στις πουτάνες, τα ζάρια και τη ρετσίνα.

Επίσης λυπάμαι που 22 χρόνια, έκανα αποταμίεση, γιατί έτσι με έμαθε η μάνα μου, και δεν είπα πάει να τα *****ω όλα σε 911 τουρμπο κάμπριο, 18άμετρα κρούιζερ και κόκα.

Οπότε θα με πείραζε λιγάκι αν έκλειναν οι τράπεζες.
    Σταματη μου,θα σου πω κατι, τουλαχιστον αισθανεσαι καθαρος... και μπορεις να εχεις οργη μεσα σου, και εχεις κανει κατι στη ζωη σου...
    Τουλαχιστον εσεις ζησατε και θα εχετε κατι να θυμαστε...
    Εγω και η γενια μου, τι θα θυμομαστε?
    Τα συζηταγα και με τον Σπυρο Μ-POWER_01, ειμαι 22 και ειναι 26, μια ζωη σκυβουμε το κεφαλι και ανεχομαστε αρχιμ@λακες, ανθρωπους που το καλυτερο δωρο που θα κανεις για την κοινωνια ειναι να τους καρφωσεις μια σφαιρα στο κεφαλι. Αυτοι οι ανθρωποι δεν ξερω πως ,εγιναν εκπαιδευτικοι σε σχολεια και πανεπιστημια και βγαζουν το χειροτερο τους εαυτο! το βουλωνουμε και ανεχομαστε...γιατι?
    Γιατι περιμεναμε να τελειωσουμε να ποιασουμε μια καλη δουλεια για να κανουμε τα ονειρα μας πραγματικοτητα...
    εε λοιπον ας ερθουμε στη πραγματικοτητα 22 -26 χρονια αντιστοιχα ανεχομασταν αυτους τους μ@λακες για να φτασουμε στο σημειο, οχι μονο να ανεχομαστε αλλα να παρακαλαμε καποιους πιο μ@λακες, για να μας δωσουν 300ευρο!
    Μην μου πειτε για δουλεια κλπ και πως βγαινουν τα λεφτα... η τελευταια δουλεια που εκανα και ισως κανω αν μου πουν ειναι 22 ωρες συνεχωμενες απο μεσημερι μεχρι το αλλο μεσημερι για 100ευρο!και ξερω πολυ καλα να ξεχωριζω ποιος ειναι μ@λακας και ποιος οχι, και σε αυτον που δεν ειναι μ@λακας δουλευω γιατι γουσταρω και οχι για τα λεφτα!
    Λοιπον το συμπερασμα ξερετε ποιο ειναι... οτι ζησατε και πραγματοποιησατε καποια απ τα ονειρα σας, εμεις το ονειρο μας ειναι στο μελλον να εχουμε φαι...εε αυτο δεν ειναι ονειρο ειναι καταντια!
    Ας ειναι καλα οι γονεις μας που μας εδωσαν οτι μας εδωσαν και μας δινουν, να προσεχετε τα παιδια σας, γιατι πραγματικα αν εχετε εσεις ζορια αυτα εχουν τα διπλα...(αν εχουν λιγο μυαλο)
    (μαλωνα και με την μανα μου γιαυτο... και το καταλαβε, αν εχετε εσεις ζορια που σχεδον εχετε τακτοποιησει τη ζωη σας εμεις που δεν εχουμε κανει τπτ και δεν υπαρχει και προοπτικη να κανουμε τι πρεπει να κανουμε?)

αλλο ενα συμπερασμα που εβγαλα στα 22 μου χρονια...
    απο τα 17 καθε καλοκαιρι σχεδον δουλευα ή συστηματικα ή περιστασιακα για να κανω καποια πραγματα που ηθελα...(κοκες,μυκονο κλπ...πφ),εε συνειδητοποησα οτι διακοπες βαρβατες δεν εχω κανει ενω μπορουσα, γιατι παντα ειχα ενα μπουρδελο 4τροχο να μου τα τρωει...εε η ζωη ειναι μικρη.... γιατι του χρονου παιζει να μην μπορουμε να παμε ουτε σαλαμινα... και να μην εχουμε βενζινη να κουνησουμε το χαρβαλο! ΖΗΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ....
    γιαυτο και η επομενη κινηση ειναι να κουκουλωσω το χαρβαλο και να παρω ενα παπι...ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΚΑΛΑ...
    ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΘΛΙΞΗ...

υ.γ ηταν εκρηξη βαρεμαρας και οργης... ειμαι σπιτι στη Λαρισα και 2 μερες διαβαζω μαλακιες και πηγαινω σχολη! το κειμενο ειναι ατσαλα γραμμενο σε ιαμβικο 15συλλαβο, και ισως βρεθουν ορθογραφικα λαθη!

11. The Following 14 Users Say Thank You to spar@ For This Useful Post:

alexk (15-05-12), BILL007 (15-05-12), Eleni (15-05-12), gnx (15-05-12), Konstantinos E60 (15-05-12), Monsta (15-05-12), Nino (15-05-12), Panos 316T (15-05-12), PANOS-E60 (15-05-12), S8N (15-05-12), Skyline_IS (15-05-12), Stathis (15-05-12), Thomelef (15-05-12), Κωνσταντίνος (15-05-12)

Περιοχή
    Garden State
    Rides
    2

Προεπιλογή

Εγω αν πω τη μείωση του μσθού μου, το μισό φόρουμ θα νοιώσει μια άγρια χαρά και το άλλο μισό θα πάθει οργασμό ικανοποίησης και τέτοια ευχαρίστηση δεν τη δίνω.
    Για πιο λογο να γελανε και να εχουν οργασμο ικανοποιησης?
    Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!

Περιοχή
    Garden State
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σου μειωσαν τον μισθο πουλακι μου???

Ωραια,τωρα νοιωθω μια αγρια χαρα......ωπ,ωπ μου ηρθε και ο οργασμος!!!
    ντροπη .... Αρη....!!!!!
    Ειλικρινα να με εκπλησεις..........
    Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Eleni Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για πιο λογο να γελανε και να εχουν οργασμο ικανοποιησης?
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Eleni Εμφάνιση μηνυμάτων
    ντροπη .... Αρη....!!!!!
    Ειλικρινα να με εκπλησεις..........

Tον πειραζω Ελενη μου,πλακα του κανω!!!

...αλλωστε ηταν υπερβολικο αυτο που εγραψε για το μισο....και το αλλο μισο του φορουμ,....δηλαδη για το 100%!!...να γραφε 99% τουλαχιστον θα ελεγα ειμαι στο 1% !!!!

....ενταξη,ολοι εχουμε καποιους "εχθρους" που δεν χαιρονται με τις επιτυχιες μας,εγω προσωπικα ΔΕΝ ειμαι εχθρος του αλλα και κανενος αλλου (μεχρι στιγμης τουλαχιστον....) εδω στο φορουμ.

....αποψη μου ειναι οτι αντιθετα, εχει πολλους εδω μεσα, που θαυμαζουν τον "ιντερνετικο" Σταματη με το αστειρευτο το χιουμορ του,τις γνωσεις του σε πολλα θεματα και και και......φτανει το γλυψιμο για σημερα!!!!

15. The Following 6 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

535xi (19-05-12), Eleni (15-05-12), katsaraios (15-05-12), Nino (15-05-12), Panos 316T (15-05-12), Stathis (15-05-12)

Σελίδα 60 από 150 ΠρώτηΠρώτη ... 1050585960616270110 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP