«…the number of members increases every month as Vanagon owners shift from being drivers to being enthusiasts».
![]()
«…the number of members increases every month as Vanagon owners shift from being drivers to being enthusiasts».
![]()
Eμπνέει:
Bus Changed My Life Tonight
by Jennifer Sarantites
Based on Someone Saved My Life Tonight, with music by Elton John and original lyrics by Bernie Taupin. Available on the album Love Songs (MCA, 1996). See the original lyricsthis link leaves vanagon.com.
When I think of those highway miles,
Long, calm whiles,
Falling asleep in the poptop room "upstairs",
VW lovers, oh, you really should have been there,
Looking at the heavens perched up high in the perfect chair.
And it's great out here,
There's no city lights anymore.
The comet's so bright lately,
Perfect night for dreaming
Of VWs and stars.
refrain
And my bus changed my life tonight,
Way out here.
I almost fell to the big city,
It's better here.
Cities always make me so tired,
Commuting, hypnotized.
Sweet freedom whispered in my ear
I'm a Bus lover
And in my Bus I'm going to drive,
Drive away, far away, bye bye.
I've had to spend those many dollars,
Tune up for hours,
Visions of that perfect Bus in my dreams.
I've got the engine dressed up nice and clean
But I've not yet fixed the rust in the seams.
I'm up till four in the morning -
Again!
But I'm doing good,
I've fixed the wiper speed tonight
Just in time, thank god my Bus is still alive.
(refrain)
Yes, I know I've plunged headlong
Into the restoration river,
Clinging to Hoover and Muir,
But I feel I could do this forever.
I'm leaving in the morning,
With my Bus to take me home
(refrain)
My Bus changed my life tonight
So spend your cash
And in your Bus you're not alone
(refrain)
info@vanagon.com
![]()
Oφείλω το ευζείν στους δασκάλους μου και το ζειν στους γονείς μου και στο σύστημα SYNCRO της VW. (δις)
To ασπρο που postares με τα σηματα της Ruf ειναι ακομα πιο συλλεκτικο απο το Β32 γιατι απλα φτιαχτηκε μονο ΕΝΑ. Το Β32 ειχε τα μηχανικα μερη απο Carrera 3.2. To ασπρο εχει ολα τα μηχανικα μερη της θρυλικης CTR yellow bird (450 bhp) twin turbo.
WRC is for boys
GROUP B was for men
TSAF (17-11-11)
Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια. Φανταζομαι οτι εισαι απο τους τυχερους ιδιοκτητες Τ3? Βαλε καμια φωτο απο το δικο σου. Τα Τ3 ειναι φοβερα αλλα τα Τ4 & Τ5 δεν εχουν την ιδια αυρα του Τ3. Τα Τ3 μοιαζουν πολυ στα Τ2 bays, panels, crewcabs, etc για αυτο και ειναι πανεμορφα + οτι εχουν και ολες τις μοντερνιες που δεν εχουν τα παλια VW.
WRC is for boys
GROUP B was for men
Πάμε λοιπόν σε ένα "τυπικό" B32:
Για πάρε και παρουσίαση στα Γερμανικά:
Review στα Αγγλικά:
Και focus στο ότι είναι σταθερότερο στους πλάγιους από ένα PORSCHE!
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Hellenic Vanagon : 17-11-11 στις 13:34
Oφείλω το ευζείν στους δασκάλους μου και το ζειν στους γονείς μου και στο σύστημα SYNCRO της VW. (δις)
Έτσι όπως τα λες!
Το T3 σήμανε το τέλος εποχής του πολυαγαπημένου και πολυτραγουδισμένου σε Ευρώπη και, (κυρίως), Αμερική λεωφορείου με την μηχανή-κίνηση πίσω, δηλαδή με την μηχανή και την κίνηση να βρίσκεται "εκεί που πρέπει", όπως έλεγε ένα παληό μότο της VW.
Eιδικά στην μορφή SYNCRO, (4Χ4), έχουμε να κάνουμε με ένα υπεραυτοκίνητο που ελάχιστοι γνωρίζουν τις ικανότητές του!
(Εξαιρώντας από την μέτρηση τους χιλίάδες syncroναύτες σε όλο τον κόσμο που μένουν φανατικά προσηλωμένοι στην...αγάπη τους!).
![]()
Το δικό μου σε φωτό πριν δέκα χρόνια. Από τότε παραμένει ακίνητο λόγω λαθών κατά την προσπάθεια αλλαγής κινητήρα. (Έχει ο Θεός).
(locomotion)
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Hellenic Vanagon : 17-11-11 στις 13:50
Αμαρτια να ειναι σε ακινησια αυτο το λευκο λουλουδι. Ποιο μοτερ προσπαθησες να βαλεις?
WRC is for boys
GROUP B was for men