Σελίδα 6 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 99

Θέμα: κεφαλαιο ματ

Rides
    0

Προεπιλογή

Εγω το μονο που χρειαζεται να πω ειναι οτι φοβαμαι γιατι πλεον το κανουν απροκαλυπτα μπροστα σε καμερες μπροστα σε ολα..Καποτε κρατιοντουσαν αλλα πλεον το συστημα τους καλυπτει πληρως και πιστευω οτι δεν εχουμε δει αρκετα ακομα...
    Αν οι Ελληνες αποκτήσουν μόρφωση και ενότητα, αλίμονό μας.
    ΟΥΙΣΤΟΝ ΤΣΩΡΤΣΙΛ

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

τυγχανει να εχω ξαδερφο στα "ματ"..ο οποιος μου λεει το εξης..μην πιστευετε τηλεορασεις..και βιντεο..ολα ειναι κατευθυνομενα..συν η καθε επιθεση που προβαλεται απο τα media..μπορειτε να ξερετε τι εχει προηγηθει??
    ποσες φορες εχετε δει μια ιστορια η οποια ειναι τελειως διαφορετικη αν αρχισει απο ενα διαφορετικο σημειο??

και ναι υπαρχουν και καλοι και κακοι..και πουλημενοι και ψευτονταηδες οπως σε ολες τις δουλειες..λεει ο ξαδερφος..

στα τελευταια επεισοδια της κερατεας..επειδη ετυχε ο ξαδερφος να ειναι εκει.."εφαγε" μολοτωφ και παραλιγο να καει ζωντανος..εσεις θα κανατε αυτη την δουλεια για 800 ευρω??εσεις στην δουλεια σας αν καποιος επιτιθονταν σε ενα συναδελφο σας δεν θα τον προστατευατε??δεν θα δερνατε καποιον ο οποιος παιζει με την ζωη σας????ευτυχως γλιτωσε με ελαφρα καψιματα!!

δεν θα παρω την πλευρα κανενος γιατι πολυ απλα δεν ειμαι μπροστα να ξερω ακριβως τι γινεται..αν βαρανε οι αστυνομικοι λαο ναι ειναι 200% υπολογοι..αλλα τι φταινε και οι αστυνομικοι να τρωνε μολοτωφ, πετρες κτλ στο κεφαλι απο τον καθε παρακρατικο την στιγμη οπου εχουν 5 εντολες και τις οποιες δεν μπορουν να παραβουν..γιατι αυριο δεν θα εχουν δουλεια..

ναι καταδικαζω τους πουλημενους οι οποιοι ηταν αυτοι που τους βαραγαν στο σχολειο και τωρα βγαζουν το αχτι τους με σημαια την ελληνικη αστυνομια..στον καθε πολιτη..

3. The Following 4 Users Say Thank You to nik200 For This Useful Post:

bill_m3 (01-07-11), Dioskouroi (07-07-11), Ptboul (01-07-11), tmilatos (02-07-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

μα ειναι δυνατο να πιστευεται οτι ολα αυτα δεν ειναι μελετημενα?
    εισαστε σοβαροι???
    οσοι ειχαμε δωσει εξετασεις για στρατιωτικες αστυνομικες σχολες,θα θυμουνται οτι μονο απο το ψυχολογικο τεστ οι ψυχολογοι μας εβγαλαν ακομα και τι βρακι φοραγαμε...
    εσεις τι λετε???βαζουν στα ματ ανθρωπους που εχουν γερη κριση και λογικη??
    ανεγκεφαλους βαζουν που ξερουν οτι φανατιζονται ευκολα,οτι μπορουν να γινουν υποχειρεια.οτι εχουν εξουσιομανια.αυτα τα ξερουν ηδη εκ των προτερων.
    οι κουκουλοφοροι πιστευεται οτι ειναι αναρχικοι και αντιεξουσιαστες?θελετε να γελασω τωρα?
    50 τσογλανια να καινει μια πολη και 2000 αστυνομικοι να κανουνε γαργαρες??
    εδω εγω επιασα κλεφτη μονος μου με χαρακτηριστικε ευκολια χρησιμοποιωντας μονο τα χερια μου και αυτοι που εχουν οπλα δεν μπορουν να κανουν καλα 50 νοματαιους??
    παρτε το χαμπαρι ρε!!το παιχνιδι του "κρατους¨παιζουμε εδω και χρονια.σκοτωνωμαστε μεταξυ μας κατηγορωντας ο ενας τον αλλο.
    ενα λεω και αποδεικνυω τα λεγομενα μου...
    οι χουλιγκανς στα γηπεδα ποιι ειναι???
    δεν υπαρχουν παιδια που επειδη εχουν κατωτατο επιπεδο νοημοσυνης και καθολου μορφωση και οικογενειακη υποσταση φανατιζονται με την ομαδα και πηγαινουν στο γηπεδο για φασαρια?οχι για να δουν την ομαδα και αν καποιος τους κοιταξει να τσαμπουκαλευτουν,αλλα πηγαινουν στο γηπεδο μονο για φασαρια.
    εικοσι χρονια ψαχναν να βρουν τη 17 νοεμβρη,μολις εβγαινε το πασοκ να ειδηση οτι ανακαλυψαν το φορτηγακι
    εβγαινε η νδ χτυπηματα της 17 νοεμβρη,ξαναεβγαινε το πασοκ,ανακαλυψανε γιαφκα...
    ενταξει ειπαμε να κανουμε τους μ@λ@κες αλλα ποσο?
    αποδειξη???????????
    πριν 10 χρονια υπηρχαν κουκουλοφοροι????????????????ΟΧΙ!! !
    εξαθρωσαν τη 17 νοεμβρη για να μας παραμυθιασουν και καλα οτι πιασαν τρομοκρατες,αλλα ταυτοχρονα δημιουργησαν μια αλλη ομαδα,τους κουκουλοφορους.
    απλα πραγματα...μεχρι τωρα οι αγανακτησμενοι εκαναν ειρηνικες διαδηλωσεις αλλα ουτε εγω πιστευα οτι θα κρατησει το κινημα.
    αφου το κινηαμ αυτο απεκτησε τους πολιτες που ηταν πραγματι αγανακτησμενοι(απεκτησε οπαδους δηλαδη)επρεπε να γινει κατι ωστε να χαρακτηριστουν και αυτοι!!!!
    να δειτε που σε λιγες μερες θα ακουσουμε απο στομα πολιτικοι περι αγανακτησμενων κουκουλοφορων.
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων
    τυγχανει να εχω ξαδερφο στα "ματ"..ο οποιος μου λεει το εξης..μην πιστευετε τηλεορασεις..και βιντεο..ολα ειναι κατευθυνομενα..συν η καθε επιθεση που προβαλεται απο τα media..μπορειτε να ξερετε τι εχει προηγηθει??
    ποσες φορες εχετε δει μια ιστορια η οποια ειναι τελειως διαφορετικη αν αρχισει απο ενα διαφορετικο σημειο??

και ναι υπαρχουν και καλοι και κακοι..και πουλημενοι και ψευτονταηδες οπως σε ολες τις δουλειες..λεει ο ξαδερφος..

στα τελευταια επεισοδια της κερατεας..επειδη ετυχε ο ξαδερφος να ειναι εκει.."εφαγε" μολοτωφ και παραλιγο να καει ζωντανος..εσεις θα κανατε αυτη την δουλεια για 800 ευρω??εσεις στην δουλεια σας αν καποιος επιτιθονταν σε ενα συναδελφο σας δεν θα τον προστατευατε??δεν θα δερνατε καποιον ο οποιος παιζει με την ζωη σας????ευτυχως γλιτωσε με ελαφρα καψιματα!!

δεν θα παρω την πλευρα κανενος γιατι πολυ απλα δεν ειμαι μπροστα να ξερω ακριβως τι γινεται..αν βαρανε οι αστυνομικοι λαο ναι ειναι 200% υπολογοι..αλλα τι φταινε και οι αστυνομικοι να τρωνε μολοτωφ, πετρες κτλ στο κεφαλι απο τον καθε παρακρατικο την στιγμη οπου εχουν 5 εντολες και τις οποιες δεν μπορουν να παραβουν..γιατι αυριο δεν θα εχουν δουλεια..

ναι καταδικαζω τους πουλημενους οι οποιοι ηταν αυτοι που τους βαραγαν στο σχολειο και τωρα βγαζουν το αχτι τους με σημαια την ελληνικη αστυνομια..στον καθε πολιτη..
    επειδη την καραμελα με τα 700-800ευρο την βαρεθηκα, θα πω κατι και ειναι η τελευταια φορα που ασχολουμαι γιαυτο, γιατι το χω ξαναπει και οι μισοι με φαγατε... ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ το διαλεγει.... ξερεις απ την αρχη που πας... και μην μου λες για τα λεφτα γιατι ξερεις ποσα λεφτα παιρνουν οι ουκ και καποιες απ τις ειδικες δυναμεις??? θα σου πω ...
    τα ιδια λεφτα με τους "κιφινες" ΗΡΩΕΣ που δερνουν γερακους και γυναικες...

τωρα για τα επεισοδια εγω ειδα τα βιντεο, και μιλησα με πολλους που ηταν εκει, αφου ειναι τοσο ΗΡΩΕΣ γιατι δεν ποιανουν αυτους τους μαγκες που κανουν τα επεισοδια?? ααα ξεχασα ναι συναδελφικη αλληλεγγυη...
    ολες οι διαταγες υπακουονται μεχρι το σημειο που η κριση σου θα σου πει το αντιθετο, και αν δεν αντιδρασεις θα βρεις τροπο να λουφαξεις, ετσι γλιτωνεις και την δουλεια σου.... Αν δεν εχουν κριση τοτε δεν ειναι ανθρωποι, αν βγουνε και πουνε οτι ειναι ζωα οκ να το ξερουμε!
    Δεν γινεται να σου πουνε δερνε.... διπλα να ειναι κουκουλοφοροι και να ανοιγω κεφαλια απο 60αρηδες... ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ... πρεπει να εχεις ψυχολογικα προβληματα!!
    Δεν γινεται η δουλεια μου να ειναι να ηρεμησω την κατασταση και να προφυλαξω περιουσιες, διπλα να σπανε μαγαζια και εγω να βαραω γυναικες....
    Δεν γινεται καποτε να κλαιγομαι για εξοπλισμο για ανεπαρκη εκπαιδευση, καραμελα ηρωων 700ευρο, (δεν ακουσα να πουνε οι αγαπημενοι δημοσιογραφοι για τους ηρωες πυροσβεστες.... ουτε διαδηλωση εγινε για αυτους...) αλλα οι μαγκες οι ηρωες ενω καποτε φωναζαν (να καει η π..τανα η βουλη) κατεβηκαν, υπακουοντας αυτους που βριζανε για να δειρουν ποιους? αυτους που πηγαιναν λουλουδια και τις μαναδες που κλαιγανε για τους συναδελφους τους...

υ.γ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ, επειδη το ξερω ομως οτι δεν ειναι ολοι ετσι, ας βγουνε τα παλικαρια που ειναι κομπλε να κανουν τις καταγγελιες τους, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΛΤΑΔΕΣ, με το πουλμαν απ τιςς Σερρες με τους οπαδους της ΑΕΚ που τους πηγανε οι αστυνομικοι να φανε ξυλο..και μετα κανανε καταγγελιες οι σωστοι αστυνομικοι στα λαμογια!

6. The Following 2 Users Say Thank You to spar@ For This Useful Post:

Driver M (01-07-11), Thomelef (01-07-11)

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    επειδη την καραμελα με τα 700-800ευρο την βαρεθηκα, θα πω κατι και ειναι η τελευταια φορα που ασχολουμαι γιαυτο, γιατι το χω ξαναπει και οι μισοι με φαγατε... ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ το διαλεγει.... ξερεις απ την αρχη που πας... και μην μου λες για τα λεφτα γιατι ξερεις ποσα λεφτα παιρνουν οι ουκ και καποιες απ τις ειδικες δυναμεις??? θα σου πω ...
    τα ιδια λεφτα με τους "κιφινες" ΗΡΩΕΣ που δερνουν γερακους και γυναικες...

τωρα για τα επεισοδια εγω ειδα τα βιντεο, και μιλησα με πολλους που ηταν εκει, αφου ειναι τοσο ΗΡΩΕΣ γιατι δεν ποιανουν αυτους τους μαγκες που κανουν τα επεισοδια?? ααα ξεχασα ναι συναδελφικη αλληλεγγυη...
    ολες οι διαταγες υπακουονται μεχρι το σημειο που η κριση σου θα σου πει το αντιθετο, και αν δεν αντιδρασεις θα βρεις τροπο να λουφαξεις, ετσι γλιτωνεις και την δουλεια σου.... Αν δεν εχουν κριση τοτε δεν ειναι ανθρωποι, αν βγουνε και πουνε οτι ειναι ζωα οκ να το ξερουμε!
    Δεν γινεται να σου πουνε δερνε.... διπλα να ειναι κουκουλοφοροι και να ανοιγω κεφαλια απο 60αρηδες... ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ... πρεπει να εχεις ψυχολογικα προβληματα!!
    Δεν γινεται η δουλεια μου να ειναι να ηρεμησω την κατασταση και να προφυλαξω περιουσιες, διπλα να σπανε μαγαζια και εγω να βαραω γυναικες....
    Δεν γινεται καποτε να κλαιγομαι για εξοπλισμο για ανεπαρκη εκπαιδευση, καραμελα ηρωων 700ευρο, (δεν ακουσα να πουνε οι αγαπημενοι δημοσιογραφοι για τους ηρωες πυροσβεστες.... ουτε διαδηλωση εγινε για αυτους...) αλλα οι μαγκες οι ηρωες ενω καποτε φωναζαν (να καει η π..τανα η βουλη) κατεβηκαν, υπακουοντας αυτους που βριζανε για να δειρουν ποιους? αυτους που πηγαιναν λουλουδια και τις μαναδες που κλαιγανε για τους συναδελφους τους...

υ.γ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ, επειδη το ξερω ομως οτι δεν ειναι ολοι ετσι, ας βγουνε τα παλικαρια που ειναι κομπλε να κανουν τις καταγγελιες τους, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΛΤΑΔΕΣ, με το πουλμαν απ τιςς Σερρες με τους οπαδους της ΑΕΚ που τους πηγανε οι αστυνομικοι να φανε ξυλο..και μετα κανανε καταγγελιες οι σωστοι αστυνομικοι στα λαμογια!
    μα τα ιδια πραγματα ακριβως λεμε..και εσυ καταδικαζεις τα λαμογια..και εγω!!
    και εγω σιχαινομαι τους "αλητες" ματατζηδες και εσυ..

εχουν εντολη οι "ματ" να μην πειραζουν καποιους κουκουλοφορους..αλλιως μπλεκουν διχως αυριο..και ναι λιγοι ειναι δικοι τους!!!!

και πραγματι η πλειονοτητα των "ματ" ειναι θερμοκεφαλοι χωρις κριση αλλα οχι ολοι..

γιατι δεν το βλεπεις οπως καθε δουλεια??οπου το 90% ειναι λαμογια και το 10% καλοι..

και μια ερωτηση..αν και εσενα σου πεταγαν μολοτωφ..τι θα εκανες????

Rides
    0

Προεπιλογή

οτι ακριβως εγραψα παραπανω...μαλωνουμε μεταξυ μας και το μνημονιο καλα κρατα.
    το μεσοπροθεσμο ψηφιστηκε και το δευτερο δανειο που θα μας ξεπουλησει και με υπογραφες πλεον ετοιμαζεται σε δυο μηνες...
    δεν πειραζει....ας μαλωνουμε εμεις για του ς αστυνομικους....δε παιζει προβλημα καλυτερα..
    στην επομενη διαδηλωση οι πολιτες θα εχουν καδρονια και αυτοι,οι ματατζηδες θα εχουν πιστολια θα σκοτωθουμε και θα περασει παλι η οποια ψηφοφορια...
    ΡΕ!!!ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΑΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΝΑΜΕ ΕΝΑ!!!!
    μετα μπηκαν οι πολιτικοι στο παιχνιδι και φυλακισαν το μεγαλυτερο στρατηγο της ελλαδας!!(ο μ.αλεξανδρος στην αρχαιοτητα και ο κολοκοτρωνης στη συγχρονη ελλαδα)
    αν ειναι να μαλωνουμε για το ξαδερφο ματατζη και το παππου που του ανοιξαν το κεφαλι ενω εγω το εβλεπα απο τη τηλεοραση πινοντας μπυρα και τρωγοντας φαγητο(τη πιτσα την εκοψα ....ειναι ακριβη)
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

9. The Following User Says Thank You to GEORGE316 For This Useful Post:

Thomelef (01-07-11)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων
    μα τα ιδια πραγματα ακριβως λεμε..και εσυ καταδικαζεις τα λαμογια..και εγω!!
    και εγω σιχαινομαι τους "αλητες" ματατζηδες και εσυ..

εχουν εντολη οι "ματ" να μην πειραζουν καποιους κουκουλοφορους..αλλιως μπλεκουν διχως αυριο..και ναι λιγοι ειναι δικοι τους!!!!

και πραγματι η πλειονοτητα των "ματ" ειναι θερμοκεφαλοι χωρις κριση αλλα οχι ολοι..

γιατι δεν το βλεπεις οπως καθε δουλεια??οπου το 90% ειναι λαμογια και το 10% καλοι..

και μια ερωτηση..αν και εσενα σου πεταγαν μολοτωφ..τι θα εκανες????
    αν μου πεταγαν μολοτοφ θα κυνηγαγα αυτους που μου την πεταξαν, εσενα αν χτυπα ξυλο σου κλεψουν κατι αυριο θα βγεις με μια καραμπινα και οποιον βλεπεις κοντα στο σπιτι σου θα πυροβολεις??
    δεν ερχομαι σε αντιπαραθεση μαζι σου συζητηση κανουμε!

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GEORGE316 Εμφάνιση μηνυμάτων
    οτι ακριβως εγραψα παραπανω...μαλωνουμε μεταξυ μας και το μνημονιο καλα κρατα.
    το μεσοπροθεσμο ψηφιστηκε και το δευτερο δανειο που θα μας ξεπουλησει και με υπογραφες πλεον ετοιμαζεται σε δυο μηνες...
    δεν πειραζει....ας μαλωνουμε εμεις για του ς αστυνομικους....δε παιζει προβλημα καλυτερα..
    στην επομενη διαδηλωση οι πολιτες θα εχουν καδρονια και αυτοι,οι ματατζηδες θα εχουν πιστολια θα σκοτωθουμε και θα περασει παλι η οποια ψηφοφορια...
    ΡΕ!!!ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΑΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΝΑΜΕ ΕΝΑ!!!!
    μετα μπηκαν οι πολιτικοι στο παιχνιδι και φυλακισαν το μεγαλυτερο στρατηγο της ελλαδας!!(ο μ.αλεξανδρος στην αρχαιοτητα και ο κολοκοτρωνης στη συγχρονη ελλαδα)
    αν ειναι να μαλωνουμε για το ξαδερφο ματατζη και το παππου που του ανοιξαν το κεφαλι ενω εγω το εβλεπα απο τη τηλεοραση πινοντας μπυρα και τρωγοντας φαγητο(τη πιτσα την εκοψα ....ειναι ακριβη)
    καταρχην δεν μαλωνουμε, ολα αυτα που λες ειναι γνωστα! απλα θελω να μου πεις μια λυση...
    οσο ψηφιζουν για το "καλο" ολων μας 150 ρουφιανοι, οι οποιοι δεν εχουν καν κριση και λογο, γιατι ξερουν οτι αν δεν ακολουθησουν τους κανονες του κομματος θα φυγουν, οπως και εγινε με εναν μονο που ειχε το θαρρος της γνωμης του..παντα θα περναει οτι θελουν.
    Τι λυση προτεινεις?

12. The Following User Says Thank You to spar@ For This Useful Post:

Thomelef (01-07-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι λυση προτεινεις?
    Την λυση ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ....
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

14. The Following 2 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

GEORGE316 (01-07-11), Thomelef (01-07-11)

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Την λυση ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ....
    Αυτή την "λύση" την προετόιμαζαν οι Ρουμάνοι για χρόνια !!
    Εδω για να "ανοίξει" κεφάλι,πολιτικού οχι διαδηλωτή, πρέπει να πέσει πείνα με όλη την σημασία της λέξεως !!!
    Δεν φτάνει μόνο η αγανάκτηση μερικών χιλιάδων και το ξέρουν πολύ καλά αυτό τα λαμόγια μας .
    Και το "να οργανωθούμε ρε παιδιά να συντονιστούμε...!!! " μου θυμίζει ενα ανέκδοτο για ρωμαϊκό όργιο
    και καλά θα κανουμε να το σταματήσουμε γιατι προσωπικά εμενα εχει αρχίσει να με εκνευρίζει !! Ο καθένας ας-θα κάνει οτι μπορεί !! Ετσι και αλλιως όλοι την παρτη μας κοιτάμε.Εδω για έναν καφέ λέμε να παμε,μια φορά τον χρόνο,και απο τους 100 ερχονται οι 40...!!!

16. The Following 5 Users Say Thank You to Konstantinos E60 For This Useful Post:

GEORGE316 (01-07-11), Ptboul (01-07-11), Thomelef (01-07-11), tmilatos (02-07-11), Z4 DCT (01-07-11)

Σελίδα 6 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP