καλά το πας, ρίξε μια ματιά εδώ και αύριο θα έχεις κι άλλες πληροφορίες (από γνωστό μηχανικό της φίρμας)
Υ.Γ. Ελπίζω αυτή τη φορά να έχω καταλάβει αυτό που θες ...
![]()
καλά το πας, ρίξε μια ματιά εδώ και αύριο θα έχεις κι άλλες πληροφορίες (από γνωστό μηχανικό της φίρμας)
Υ.Γ. Ελπίζω αυτή τη φορά να έχω καταλάβει αυτό που θες ...
![]()
χαχα...τώρα είδα το λινκ του Νίκου, τα ίδια λέμε ...![]()
Πραγματικά δεν ήξερα οτι έχουν βγεί πιστόνια για Ν54!!!! ούτε ροϊκή εξέλιξη κυλινδροκεφαλής!!!! τέσπα, το αυτοκίνητο μου δεν είναι evo, ότι γίνει με κλειστό μοτέρ. Οι τουρμπίνες θα γίνουν τώρα που ο Vishnu ετοιμάζει τουρμπίνες με πρόγραμμα για το procede.
Τώρα, για τον Βαγγέλη νομίζω οτι είναι ημίμετρο να βάλει τα πιστόνια του 335. Ανείναι να ανοίξει το μοτέρ τότε κάτι σε aftermarket σφυρήλατο θα κάνει δουλειά. Η CP είναι απο τις καλήτερες εταιρίες μαζί με την Ross pistons (παίζει και η γερμανική mahle αλλά δεν θυμάμαι αν δίνει κεραμικές επικαλήψεις), όπως η eagle και η scatt στις μπιέλες.
Μια ερώτηση: ο Μ54 είναι και αυτός άμεσου ψεκασμού όπως ο Ν54?
Bαγγελη "σε χει καβαλησει ο διαολος"!!!
Χαχαχα!
Θα το κανεις Enterprize το ερμο το Zed!!!!
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
Εγώ θα του κάνω δώρο δυο ελαστικά TOYO R888...Θα του χρειάζονται σταντέ αμα το κάνει όπως το σκέφτεται...![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 28-02-10 στις 22:21
Vasilis (01-03-10)
γιορ ντρημ ιζ δε αδερς ναητμερ. ( μπικοζ οφ δε λιπτον ιτ γουιλ τρητ το δε κομπετισιον)
Ντου νοτ ασκ γιορ ζεντ γουοτ ιτ καν ντου φορ γιου. Ασκ γιορσελφ γουατ καν γιου ντου του γιορ ζεντ.
Ρηντ μαη λιπς, αη ντιντ νοτ ενυχαου ετζακιουλεητεντ ον μισις λεβινσκι ( οχι αυτο ηταν απο αλλη επιχη της αμερικανικης ιστοριας).