Σελίδα 6 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 145

Θέμα: M3 E30 γνήσιο υπάρχει???

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Exclamation ...

ΔΙΟΡΘΩΣΗ

Οι ζωνες υπαρχουν ακομα σαν ανταλλακτικο ή ξαναβγηκανε σε παραγωγη γιατι θυμομουνα οτι ειχανε σταματησει.

Ευχαριστω ολους για την βοηθεια,οποιος δει ή ακουσει κατι ας ενημερωσει εδω.
    insane in the ///Midbrain

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m_power_lunatic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βρηκα στην Αθηνα λευκο που ετοιμαζεται απο την αρχη,απο το μηδεν!!!Μου προτεινε να παω να το δω μολις το τελειωσει.Αυτο που εβαλες πρεπει να ειναι εξωτερικο....σαλονι 2.5αρι και κοκκινες ζωνες πολυ δυσκολα στην Ελλαδα.Εχει και το πλαισιακι στην πινακιδα το μαυρο που τα περισσοτερα δεν το εχουνε και δεν το βαζουνε οι ιδιοκτητες τους.Τα φαναρια ειναι STARTEC και στο EBAY πιανουνε 300 λιρες για πλακα.Εμενα μου αρεσουνε τα μαμα.

P.S Πες μου οτι ειναι Σαλονικα η φωτο να ερθω μπουσουλωντας με την πιπιλα στο στομα......

μαλλον για Μενιδι μιλας , το ειδα και εγω και μου τρεχαν τα σαλια...............
    Προς ενοικιαση ///Μ5 Για απαγωγες, ξεκαθαρισμα λογαριασμων, Προστασια σε νυχτερινα μαγαζια.......

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Exclamation

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Terry Grant Εμφάνιση μηνυμάτων
    μαλλον για Μενιδι μιλας , το ειδα και εγω και μου τρεχαν τα σαλια...............
    Αυτο γινετε ALPINA B6 3.5S το αλλο το ασπρο ειναι στην Αγ.Παρασκευη και θα εχει 2.3 κινητηρα εργοστασιακο με τα παντα γυαλισμενα-ελαφρωμενα.

Περιοχή
    Melissia / N. Penteli
    Rides
    1

Προεπιλογή

To ασπρο στο Μενιδι το ξερω καλα, ειναι το παλιο του Μακη εαν δεν κανω λαθος. Της Αγιας Παρασκευης δεν το ξερω το αυτοκινητο.
    WRC is for boys
    GROUP B was for men

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ένα δροσιστικό UP για το φίλο το Γιάννη.

Τούτο εδώ εθεάθη το Σάββατο το απόγευμα στην Αμαρουσίου Χαλανδρίου. Φυσικά είναι γνήσιο evo II.

Γιάννη, στείλε PM ή πάρε με τηλ/νο για λεπτομέρειες (όχι ότι είναι για πούλημα πάντως ).
    Attached Images Attached Images

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ένα δροσιστικό UP για το φίλο το Γιάννη.

Τούτο εδώ εθεάθη το Σάββατο το απόγευμα στην Αμαρουσίου Χαλανδρίου. Φυσικά είναι γνήσιο evo II.

Γιάννη, στείλε PM ή πάρε με τηλ/νο για λεπτομέρειες (όχι ότι είναι για πούλημα πάντως ).
    Ωχ Παναγία μου...... Δεν μπορώ να ξεχάσω τον ήχο που έκανε όταν άνοιγε στην Σωρού ένα βράδυ το συγκεκριμένο!

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Jimmakos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ωχ Παναγία μου...... Δεν μπορώ να ξεχάσω τον ήχο που έκανε όταν άνοιγε στην Σωρού ένα βράδυ το συγκεκριμένο!

Στη Σωρού ο δρόμος είναι βομβαρδισμένος παντού !!!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στη Σωρού ο δρόμος είναι βομβαρδισμένος παντού !!!!!
    Δυστηχώς.... Αλλά την "παντόφλα" την έριξε μόλις στρίβεις δεξιά απο Αμαρουσίου/Χαλανδρίου για καμιά 100αριά μέτρα και μετά το κολλέγιο στην στροφή που σε βγάζει στον Δούκα (μεσογείων)

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Talking ....................

Κωστα αν σου πω τι ειναι το συγκεκριμενο αμαξι θα βγαλουμε μαλλια και οι δυο......το ξερω οπως ξερω και τον ανθρωπο που το ειχε πριν το παρει αυτος που το εχει τωρα.Το σχολιο παραπανω το λεω για καλο οχι για κακο παντως...

Το πηρε με σπασμενο μοτερ 8-9χιλιαρικα πριν χρονια και τωρα ειναι 2.5αρι το μοτερ στον Μητση αν θυμαμαι καλα.

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m_power_lunatic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κωστα αν σου πω τι ειναι το συγκεκριμενο αμαξι θα βγαλουμε μαλλια και οι δυο......το ξερω οπως ξερω και τον ανθρωπο που το ειχε πριν το παρει αυτος που το εχει τωρα.Το σχολιο παραπανω το λεω για καλο οχι για κακο παντως...

Το πηρε με σπασμενο μοτερ 8-9χιλιαρικα πριν χρονια και τωρα ειναι 2.5αρι το μοτερ στον Μητση αν θυμαμαι καλα.
    Γιάννη ξέρεις το κάθε αυτοκίνητο που κυκλοφορεί,έχω πάθει πλάκα!2,5 Μ3 Ε30 ή 6κύλινδρο Μ20?

Σελίδα 6 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP