nikos-Mpacket (24-02-11)
Δηλαδή κάπως έτσι ένα πράμα ?
![]()
S8N (24-02-11)
/offtopic
Μιας κι αναφέρθηκες σ' αυτό, να σου διηγηθώ τον χθεσινοβραδυνό διάλογο:
- Πολύ ωραίος δεν είναι ο Γιώργης?
- Ποιός Γιώργης?
- Έλα ρε Άρη, ξύπνα, ποιος Γιώργης? Ο Αρχιτέκτονας στο 'Σπίτι απ' την αρχή'!
- Δεν καταλαβαίνω ποιον εννοείς.
- Ορίστε, αυτός είναι.
- Ρε συ, αυτός δεν παίζει σε μια διαφήμιση με γιαούρτια? Τι Αρχιτέκτονας και παραμύθια της Χαλιμάς? Και γιατί κάθεται συνέχεια με ανοιχτά τα πόδια, με αγελαδίσιο βλέμμα και με ζωγραφισμένο το χαμόγελο του ροφού? Αυτόν θεωρείς όμορφο? Χάιντε χάιντε... Και που ΄σαι, πες του να φτιάξει και κανα μπάνιο, όχι μόνο γυψοσανίδες και ροζ τοίχους.
- Ό,τι και να λες, είναι πολύ ωραίος.
- Ναι, κούκλος είναι. Αχχχχχχχ, Γιώωωωωωωργηηηηηηηη! Μμμμμμμμμ!
- Μπράβο, συγχαρητήρια, κάνε κι άλλες βλακείες μπροστά στα παιδιά...
- Παιδιά, είναι ωραίος ο Γιώργης?
- ...
Nick bmwlover (04-03-11), nikos-Mpacket (24-02-11), PANOS-E60 (24-02-11), Ptboul (25-02-11)
Α πολύ ωραία!
Την επόμενη φορά μιας και κάθεσαι εκεί τόσες ώρες βγάλε και μια φώτο βρε μοναχοφαγά και κάνε ένα mobile upload!!!!
mitsos_chania (24-02-11)
Πανο (PANOS-E60+),εσυ που εχεις πολλα πολλα με τον S8N για βοηθα λιγο.
Ο Αρης που καθομουνα διπλα του στου Σεριφη, ειναι σιγουρα αυτος που γραφει στο φορουμ με το username S8N.....,δεν μπορει να εφαγα τετοια μηχανη!!!!!
Αρη αγορι μου, αντε και Πλανηταρχης.......και δεν σου φαινεταιρε...μπαγασα!!!!!!
Και δεν έπαιρνες ένα τηλ να έρθω να κοιτάω εγώ τον πισινό για σένα?
Τηλεφωνάκια, καρτούλες εδώ είμαστε για σας μαντμαζέλ κλπ.....
S8N (25-02-11)
εγω εχω αλλη ερωτηση ασχετη με τον πωπω της κυριας(γιατι η θεωρια ειναι οτι αν δεν το μαμισεις να σου μεινει η γλυκα μην το κοιτας καν)
455 ευρω με εκπτωση για 4 μπουζι και 4 πολλαπλασιαστες δεν ειναι πολλα βρε παιδια...η οι 5αρες εχουν πιο ακριβα μπουζι και πολλαπλασιαστες απο τους ασσους?ρωταω ,γιατι δεν το γνωριζω.
ντί μπέστεν κουαλιτάτ (μα'ι' ας)
44,03 ευρώ + ΦΠΑ κοστίζει ο κάθε πολλαπλασιαστής, 5,35 Ευρώ + ΦΠΑ το κάθε λαστιχάκι για μπεκ και 9,54 ευρώ + ΦΠΑ το κάθε μπουζί.
Σύνολο ανταλλακτικών: 212,11 + 23%.
Όλα τα υπόλοιπα είναι κόστος εργασίας.
Μάλιστα, αν περάσει κανείς από τον Σφακιανάκη στη Λαυρίου θα δει το ταμπελάκι χρεώσεων: "75 ευρώ + ΦΠΑ εργατώρα για το συνεργείο της BMW, 45 ευρώ + ΦΠΑ εργατώρα για το συνεργείο της OPEL. Η κοροϊδία είναι ότι οι επισκευές γίνονται στο ίδιο συνεργείο και πιθανότατα από το ίδιο προσωπικό.
Φαντάζομαι λοιπόν πως και ο Νταγκουνάκης 75+ΦΠΑ θα χρεώνει την εργατώρα. Το θέμα είναι ότι στα παίρνουν από την εργασία, από τη διάγνωση, από τον προγραμματισμό, από το κατούρημα, από παντού.