θα συμφωνησω μεχρι το σημειο που λες οτι δεν βλεπαμε οτι δεν παραγουμε τιποτα...
λαθος!!αυτο το θυμαμαι απο παλια..δεν παραγουμε...τοση αγροτικη εκταση και παιρνουμε πατατες απο εξω κλπ κλπ.δυστυχως δεν ειναι στο χερι ουτε το δικο μου ουτε το δικο σου να μπουμε στη διαδικασια παραγωγης..
αυτο ειναι στο χερι της κυβερνησης...αυτη τα καθοριζει αυτα!!
η κυβερνηση θα πει στον αγροτη τι θα καλλιεργησει και ποση εκταση.η κυβερνηση θα |"κλεισει" η θα ευνοησει την αναπτυξη μιας βιομηχανιας..
στην οικογενεια μου πηραμε δυο αυτοκινητα και εχουμε αλλαξει και δυο φορες(στα τοσα χρονια ομως) τα επιπλα και τα ηλεκτρικα το σπιτιου...
δεν πηγαμε ομως να τα παρουμε ολα μαζι!!!
τωρα αν καποιος πηγε και εβαλε χρεος 10.000 ευρω για να παρει κουζινα ενω παιρνει 700...ειναι και λιγο λογικη για το αν μπορεινα το πληρωσει η οχι...αν μπορει ας το κανει..δε θα μου κατσει στο σβερκο!!!
ομως η κυβερνηση ειναι αυτ που λεει στις τραπεζες..μαγκονια...δανεια για χριστουγεννα και πασχα θα σας τα φορολογησω με 40 %δανεια για σπιτι με 4 %...
αυτοματως δημιουργειται η αναγκη απο μερια των τραπεζων ωστε τα προιοντα τους να ειναι πιο στοχευμενα,πιο αυστηρα στα μετρα του καθενα!
απλα τα πραγματα!!!(περιπου).
οταν τωρα που εργαζομαι κανονικα και θελω ενα καταναλωτικο δανειο 4.000 για εργασιες στο σπιτι,χωρις να χρωσταω καπου αλλου,η τραπεζα δεν μου το δινει!!!
πριν πεντε χρονιαομως εδινε δανεια στον ανεργο για να παρει bmw 40.000!!!
και για αυτο δεν φταιει η τραπεζα!!!δεν φταιει ο λυκος που τρωει το προβατο!!φταιει ο τσαμπανης που κοιμοτανε!!!
αν και λιγο ασχετο με το θεμα μας.παρολα αυτα ερχομαστε στο γεγονος οτι μεσα απο αυτη την ασχημη διαδικασια μαθαμε!!!μαθαμε οτι το να παρω δανειο χωρις να το σκεφτω καλα και χωρις να ειμαι ιγουρος οτι μπορω να το πληρωσω ειναι κακο!!
να μια μορφη αφυπνησης!!!
γνωριζω αρκετα ατομα που επερναν δανεια για να πανε διακοπες το καλοκαιρι σε μυκονο κλπ ωστε να βιωσουν μαζι με την εκαστοτε γκομενα αυτα που βλεπουν στην τηλεοραση....
αν τα ιδια αυτα ατομα,τωρα που πληρωνουν τριπλα και τετραπλα τις διακοπες εκεινες βλεπουν στη τν τη μυκονο και λενε ...βρε ασε με απο κει χαμω...ειναι μια μορφη αφυπνησης....
διαμαρτυρια!!δεν το ξανακανω!!κανω κατι να το αλλαξω!!!!
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....