Σελίδα 6 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 88

Θέμα: Θανατηφόρο ατύχημα Ε92 Μ3

Περιοχή
    λαγονησι!!!
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο jimdros Εμφάνιση μηνυμάτων
    ναι, ετρεξε πιωμενος και το πληρωσε με τη ζωη του! Το οτι ηταν λαθος ( που μπορει να το εκανε ειτε λογω στιγμιαιας ευφοριας ή ψυχικης φορτισης, ειτε κατ εξακολουθηση π.χ. αλκοολικος ), ειναι δεδομενο, αλλα και κατι που δε θα το μαθουμε ποτε και δεν εχει και ιδιαιτερη σημασια στην πραξη...
    ναι αλκοολ και οδηγηση δεν συγχωρειται, οπως και το να βλεπει κανεις το διαλυμενο αυτοκινητο ενος νεου ανθρωπου που εφυγε ετσι αδοξα και το πρωτο πραγμα που σκεφτεσαι ειναι: "χα, ωραιο τροπετο"...
    "μακαρι να το ειχα εδω κοντα για να βαλω στο αμαξι 10 ετιας που εχω ο,τι μπαινει"...
    κατανοητο?
    ενταξει εγω δεν το σκεφτηκα ετσι....αλλα δεν εχω λογια να πω ουτε να δικαιολογησω τα αδικαιολογιτα ..... απλα οταν πινεις δεν οδηγας!!!ο θεος ας συνχορεσει την ψυχουλα του αλλα δεν προσεχε καθολου!
    RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!

2. The Following 2 Users Say Thank You to konstantinaM3 For This Useful Post:

beliris (04-02-11), jimdros (26-01-11)

Περιοχή
    5-ELH
    Rides
    0

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Unhappy ...........................

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dimzan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δε μπορω αλλο να διαβαζω για ατυχηματα..

ηδη μεσα στη βδομαδα εχω δει 4..

Το ενα προχθες ηταν τρελο μπαμ στην κυμης στο ν. ηρακλειο. Ερχοταν ενας απο κατω απ τη γεφυρα με 150+ (με bmw e46 2lt diesel) και επεσε πανω σε εναν που εμπαινε στη λωριδα εκεινη τη στιγμη..

Ασχημο συναισθημα να ακους δυνατο μπαμ και μετα απο λιγο ουρλιαχτα απο τους επιβαινοντες... Ευτυχως δεν θρηνησαμε κανεναν..

Σημερα παλι καποιος πηγε να στριψει στην ηρακλειου και απ το αντιθετο ρευμα ερχοταν μηχανη, η οποια και επεσε πανω του. Αυτο το ειδα live! Χεστηκα πανω μου! ημουν και με τη μηχανη... Κατεβηκα αμεσως να δω αν χτυπησαν και να μαζεψω τη μοτοσυκλετα απ το δρομο...

Ωραια τα forums ωραια και η τρελα μας για τη μηχανοκινηση

αλλα ρε παιδια εχω ψυχοπλακωθει τωρα τελευταια...

και ας παμε σε καμια πιστα γιατι δεν παλευεται αλλο η κατασταση..

Επισης ο καθενας ειναι υπευθυνος των πραξεων του. Δεν πινουμε οταν οδηγαμε, και γενικως δεν κανουμε μλκιες οπου δε μας παιρνει...

Οσοι οδηγουν προκλητικα-νευρικα-επιθετικα τους αποφευγουμε. Σημερα τραβηξα ξανα τα βυζια μου με αυτο που ειδα. Σε φουλ κινηση στην κιφισιας περναμε ολοι με τις μηχανες αναμεσα στα αμαξια. Ε ρε παιδια ενας μλκας σκουτερας που δε χωραγε αναμεσα απο 2 αμαξια εσπασε τον καθρεπτη του ενος αμαξιου επιτηδες.... Η παιδεια καποιων ειναι...
    To πιο σωστο που γραφτηκε απο τα παραπανω κατα τη γνωμη μου,εγω το τειρω εδω και χρονια τουλαχιστον απο κατι τετοιες στραβες που ειδα στο δρομο......επιπλεον ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ καποιον συγγενη καποιου απο εδω μεσα (χτυπα ξυλο) ΟΛΟΙ θα λεγαμε το .....@....ο @......καποια λαθη σε αυτη τη ζωη ειναι ασυγχωρητα.- και ποτο και οδηγηση ΠΟΤΕ.-
    insane in the ///Midbrain

5. The Following 2 Users Say Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

Dimzan (26-01-11), nikos-Mpacket (04-02-11)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Οπως ειπανε πολλοι απο πανω,
    Οδηγηση μετα απο ποτο, ΠΟΤΕ !

Τελος.

Δεν σηκωνει συζητηση. Οταν εισαι καπου με το αμαξι, "συγνωμη οδηγαω, δεν πινω". Ουτε μισο, ουτε σφηνακι, ουτε σταλια.

Δε φτανει που δεν ξερουμε να κυκλοφορουμε σαν ανθρωποι, το πιοτο μας λειπει...
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

7. The Following 5 Users Say Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

beliris (04-02-11), GEO316 (30-01-11), Jimmakos (26-01-11), nikos-Mpacket (04-02-11), Ptboul (26-01-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos1400 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οπως ειπανε πολλοι απο πανω,
    Οδηγηση μετα απο ποτο, ΠΟΤΕ !

Τελος.

Δεν σηκωνει συζητηση. Οταν εισαι καπου με το αμαξι, "συγνωμη οδηγαω, δεν πινω". Ουτε μισο, ουτε σφηνακι, ουτε σταλια.

Δε φτανει που δεν ξερουμε να κυκλοφορουμε σαν ανθρωποι, το πιοτο μας λειπει...
    Μια και δυό το χω πεί αυτό? Δεν είναι ντροπή....
    Θές να πιείς? Πιές ένα άντε δύο ποτά τουλάχιστον ίσα για την παρέα...... Αμα τραβάει και άλλο αντί για αλκόολ προτιμώ να πλακωθώ στους χυμούς ή στις coca cola παρά να συνεχίσω με σφηνάκια και τα σχετικά......

9. The Following User Says Thank You to Jimmakos For This Useful Post:

nikos1400 (26-01-11)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dimitris E34 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μια και δυό το χω πεί αυτό? Δεν είναι ντροπή....
    Θές να πιείς? Πιές ένα άντε δύο ποτά τουλάχιστον ίσα για την παρέα...... Αμα τραβάει και άλλο αντί για αλκόολ προτιμώ να πλακωθώ στους χυμούς ή στις coca cola παρά να συνεχίσω με σφηνάκια και τα σχετικά......
    Πληροφοριακα Δημητρη, κατι που δεν ηξερα ουτε εγω,
    το αναψυκτικο (ή οτιδηποτε αλλο εκτος απο νερο) καθυστερει την απορροφηση και αποβολη του αλκοολ απο τον οργανισμο.

Νερακι θα πινουμε. Πολυ πολυ.
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Rides
    0

Προεπιλογή

Ισχύει... Αλλά μιλάμε για 1 άντε 2 ποτήρια

Το καλύτερο είναι μια κουταλιά της σούπας λαδάκι, ελαιόλαδο πρίν τα ποτά και γεμάτο στομάχι όχι νηστικό και άδειο, αααα και καλή ψυχολογία πάνω απο όλα γιατί αν είσαι χάλια και μισό ποτήρι μπύρα να πιείς θα γίνεις χάλια!

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dimitris E34 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ισχύει... Αλλά μιλάμε για 1 άντε 2 ποτήρια

Το καλύτερο είναι μια κουταλιά της σούπας λαδάκι, ελαιόλαδο πρίν τα ποτά και γεμάτο στομάχι όχι νηστικό και άδειο, αααα και καλή ψυχολογία πάνω απο όλα γιατί αν είσαι χάλια και μισό ποτήρι μπύρα να πιείς θα γίνεις χάλια!

τωρα θυμηθηκα εναν γνωστο μου που με μισο ποτο ειναι ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ !

RTFM

Rides
    1

Προεπιλογή

Ποτο + οδηγηση = θεος χωρεστον.....κριμα δεν μπορω να τα βλεπω αυτα.....με πιανει η καρδια μου.......

Περιοχή
    Φιλοθέη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παιδια συγγνώμη,αλλά εκνευρίστηκα και αηδίασα από δικαστες ντρεντ του φόρουμ με δηλώσεις,καταγγελίες και καταδικάστικές αποφάσεις για ένα παιδι που χάθηκε υπό την επήρεια μέθης.
    Κατακριτέο εννοείται το ποτο-οδήγηση.
    Όμως δηλώσεις του στυλ:Ε,αφου είχε πιει δεν συγχωρείται κλπ,ωραιο τροπέτο(για μια κωλο Μ3),μου φέρνουν στο νου ολοκληρωτικές απόψεις και σκληρες ψυχες...
    Και το λέω,παρόλο που είμαι συνηθισμένος,μιας και τυγχάνει να είμαι αναισθησιολόγος και να έχω δει εκατοντάδες τροχαία σε γενικές εφημερίες παλαιότερα.Απορώ με αυτες τις "κουλ δηλώσεις"
    UP YOURS!

15. The Following 6 Users Say Thank You to Dr. Yamastura For This Useful Post:

beliris (04-02-11), giannis_compact (30-01-11), joseph (30-01-11), Leonidas_E39 (30-01-11), Thomelef (30-01-11), Z4 DCT (30-01-11)

Σελίδα 6 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP