Ναι τα ειδα αυτα βασικά τα μαυρα γιατι ειναι και μαυρο το αυτοκίνητο αλλα δεν εχουν και μεγαλη διαφορα... ή κανο λαθος?
Ναι τα ειδα αυτα βασικά τα μαυρα γιατι ειναι και μαυρο το αυτοκίνητο αλλα δεν εχουν και μεγαλη διαφορα... ή κανο λαθος?
Δεν θελει προγραμματισμο ειναι plug & play τα μαμα θελουνε αν δεν ειχε xenon μαμα !
Δες τα δικαμου ειναι μαυρα.
Uploaded with ImageShack.us
τα depo δεν θελουν προγραμματισμο, φισα βγαζεις φισα βαζεις και τελος...εκτος αν εννοεις το flickering που κανουν οταν πρωτοβαζεις μπρος το αυτοκινητο,που αναβοσβηνουν τα angeleyes για 20 σεκ.αλλα μετα ειναι ολα οκ.
ξερει κανεις κανα καλο κιτ ξενον με canbus?
πολυ ωραιο το εργαλείο ninja μπραβο...μονο τα depo ειναι plug and play ή ολα τα φαναρια aftermarket για τον ασσο..? Λουκα και εμενα θα με ενδιέφερε ενα καλο κιτ αν ακούσεις τπτ πες μου![]()
thank !
Εμενα δεν κανει flickering ! ουτε εχω προβλημα με τα Χενον ! απλα επελεξα αυτα που ειναι για BMW free error !!
Οταν αναβω το αμαξι αναβουνε μονο τα angel eye και μετα απο 30 sec σβηνουνε ομαλα οπος και αναβουνε.
Ναι ολα τα φαναρια για αλογονου μοντελα ειναι plug and play.
Ωραια μπορεις μήπως να μου πεις τι μαρκα ειναι τα χενον που φορας και ποσο σου κόστισαν για να ξερω πανω κατω....
δεν εννοω για τα depo για τα μαμα λεω!!!\εγω προσωπικα θα εβαζα τα μαμα
και ασ ετρεχα λιγο παραπάνω!
Α οκ! εχει βαλει μήπως κανένας aftermarket xenon να μου προτείνει και μενα που ειμαι λιγο ασχετος...
Aπλα θα ρωτησεις αν δουλεβουνε για BMW ! αν σου πουνε οτι πρεπει να παρεις πυκνοτες δεν κανουνε.
Δημητρη
προσπαθησα να βαλω τα μαμα αλλα εδω ειναι αχρηστη ! και κατεληξα σε αυτα !!