η προσφορα ειναι απο την κυρια....? (κωστας Ζ4)
η προσφορα ειναι απο την κυρια....? (κωστας Ζ4)
μικτή ασφάλεια εννοείς 900 ευρώ το χρόνο, για 3 χρόνια.........
έτσι όπως το γράφεις φίλε μου φαίνεται σαν 900 ευρώ σε 3 χρόνια.... και είναι λάθος βέβαια....
κωστα ειναι απο αλλου η προσφορα.η κυρια θα μου στειλει αυριο.
για την ασφαλεια εννοω 900 στσ 3 χρονια.βεβαια αυτο το μικρο ποσο το υποθετω εγω μιας και ειναι λιγα κυβικα και η τιμη του σχετικα μικρη.
αν ειναι 900 το χρονο τοτε ειναι ακομα πιο συμφερουσα του leasing
Η μικτή ακόμα και σε μικρό είναι πολύ περισσότερα από 300 ευρώ το χρόνο..Κανά 700άρι είναι περίπου.Οπότε σε συμφέρει ακόμα περισσότερο!
Καλησπερα.
Μια ερωτηση για οποιον γνωριζει.Θελω να παρω ενα αμαξακι για καθε μερα μικρο.Μπορω να το παρω leasing και να το βαλω σε εταιρεια οπως εκανα 2 αυτοκινητα στο παρελθον και στο τελος να μεινει σε μενα η κυριοτητα.
Η ερωτηση μου για αρχη ειναι εαν μπορω να παρω μεταχειρισμενο αυτοκινητο απο ιδιωτη και να το βαλω σε leasing η πρεπει καινουργιο απαραιτητα?
φιλική συμβουλή. δώσε κάνα χιλιαρικάκι, βρές εκεί ένα μικρό μεταχείρο να κάνεις την δουλειά σου, απλά να έχει κλιματισμό μέσα και τπτ άλλο. το πληρώνεις επιτόπου, και άμα θέλεις τοβάζεις και φωτιά επιτόπου.
το λίζινγκ αυτοκινήτου έχει πάψει να περνάει στα έξοδα, ή κάνω λάθος???
φιλικά έτσι???δεν θέλω να σου κάνω υποδείξη.
sympether with chiefτης
Οσο για μεταχειρο μπορεις να παρεις αλλα οχι απο ιδιωτη αλλα απο τραπεζα η εταιρια που κανει λιζινκ !!!
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Kανω κοντα στα 20.000χλμ τον χρονο και θα κανω και περισσοτερα μελλοντικα.Αν δεν περνανε τα εξοδα στην εταιρεια οντως δεν εχει νοημα και δεν το συζηταω καν.Το αυτοκινητο θα ειναι σιγουρα f2 diesel.Τη λυση για πιο φτηνο τη σκεφτηκα αλλα το συγκεκριμενο θα τα βγαλει τα λεφτα του καθως σκοπευω να το λιωσω.Ρωταω για να μαθω οσα μπορω και να αποφασισω...
Thomelef (16-05-12)
πρωτα πρωτα να πουμε οτι αν και ολοι το λεμε leasing, το σωστο ειναι χρονομισθωση.
Ναι περνανε τα εξοδα στην εταιρεία, εφοσον βεβαια τα τιμολογια χρονομισθωσης, συνεργειων, βενζινη κλπ) ειναι στο αφμ της εταιρείας.
Επισης ναι μπορεις να το κανεις αυτό. υπαρχουν εταιρείες χρονομισθωσης που ακομη και το δικό σου το αγοραζουν και μετα στο χρονομισθωνουν με δικαιωμα εξαγορας.
η διαφορα με τα καινουργια αυτοκινητα, ειναι οτι οταν προκειται για μεταχειρισμενα, τη συντηρηση την αναλαμβανεις εσυ
χρονομίσθωση πλέον ελάχιστοι κάνουν και πρέπει να είσαι προσεκτικός και με ποιά εταιρεία θα το κάνεις.
Πολλές εταιρείες "εξαφανίστηκαν" με την κρίση και είναι μεγάλη περιπέτεια να αποκτήσεις την κυριότητα του αυτοκινήτου σου απο κλειστή εταιρεία.
Συνήθως τα συμβόλαια τα αναλαμβάνουν τράπεζες, οπότε έχεις πιθανότητες να βγάλεις άκρη, αλλά πιασ τ αυγό και κούρευτο.
Πάρε το αυτοκινητάκι με δάνειο -ίδιο πράγμα με το leasing είναι- βάλε το στο ονομα της εταιρείας - περνάει κανονικά στους τάξεως, βραχυχρόνιες υποχρεώσεις- και κόβε τα έξοδα κίνησης στην εταιρεία.
Μια η άλλη θα σου έρθει αφού θα το κρατήσεις στο τέλος.