Σελίδα 6 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 4567 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 61

Θέμα: Υποχρεωτικά Για Τους Έλληνες Τα τουρκικά!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προσπαθωντας να τους περιθωροποιησουμε(που θεωρω οτι το κανουμε) νομιζω οτι γινομαστε χειροτεροι.
    Ασχετα με το τι πιστευουν και λενε οι Τουρκοι της Τουρκιας, αυτοι μενουν εδω. Δουλευουν εδω, γεννησαν και μεγαλωνουν τα παιδια τους εδω.
    Θα μου εκανε πολυ μεγαλη εντυπωση να μας μισουν.
    Αντιθετως η χωρα αυτη τους εδωσε την ευκαιρια που δεν τους εδωσε η δικια τους.
    Γιατι αν τους την εδινε και μας μισουν κ απο πανω,τι ηρθαν?
    off topic
    καλα δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα υπαρχει απο πισω παρασκηνιο υποστηριξη και εποικισμος... αλλα ειναι αλλη κουβεντα αυτα!!

Περιοχή
    Kαλαματα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προσπαθωντας να τους περιθωροποιησουμε(που θεωρω οτι το κανουμε) νομιζω οτι γινομαστε χειροτεροι.
    Ασχετα με το τι πιστευουν και λενε οι Τουρκοι της Τουρκιας, αυτοι μενουν εδω. Δουλευουν εδω, γεννησαν και μεγαλωνουν τα παιδια τους εδω.
    Θα μου εκανε πολυ μεγαλη εντυπωση να μας μισουν.
    Αντιθετως η χωρα αυτη τους εδωσε την ευκαιρια που δεν τους εδωσε η δικια τους.
    Γιατι αν τους την εδινε και μας μισουν κ απο πανω,τι ηρθαν?

Να το δουμε αλλιως?
    Εγω μισω την Αμερικη ας πουμε. Ενας ομως που εχει ζησει στην Αμερικη, που εχει δουλεψει εκει και εχει κερδισει ψωμι για την οικογενεια του απο την Αμερικη, δεν μπορει να τη μισησει.
    Και ειναι αναμενομενο. Ετσι δουλευει η ανθρωπινη φυση.
    Τωρα η Αμερικη, οταν θα εξεταζει αν θα τον αφησει να μαθει η οχι στα παιδια του, που μεγαλωνουν εκει, ελληνικα, θα πρεπει να εξετασει τα δικα του πιστευω.
    Και οχι τα δικα μου, που βγαινω στους δρομους και φωναζω "φονιαδες των λαων αμερικανοι"...
    Αυτος ζει εκει... Εγω εδω.
    Ειμαστε και οι δυο ελληνες. Πιθανον σαν ιδιοσυγκρασιες και χαρακτηρες να ειμαστε κοντα. Αλλα την ιδια κατασταση την βλεπουμε απο εντελως διαφορετικες οπτικες γωνιες.

Ολοι οι ανθρωποι γεννιουνται καλοι. Κανενας κακος. Και αν καποιος τους φροντισει(και το σχολειο μπορει) παντα θα ειναι καλοι.
    Ασχετως καταγωγης-εθνικοτητας-θρησκειας...
    Λεω εγω τωρα, μπορει να μην το βλεπω και τοσο σωστα.

Θυμαστε τωρα, το περιστατικο με το παλικαρι απο την Αλβανια(η τη βορειο Ηπειρο δε θυμαμαι).
    Μονιμος κατοικος Ελλαδας. Μεγαλωσε εδω.
    Ειχε βγαλει βαθμο και ηθελε να κρατησει την ελληνικη σημαια.
    Το ενιωθε. Ισως περισσοτερο απο καποιους αλλους...
    Δεν του δοθηκε το δικαιωμα... Ειναι και αυτο λογικο?

Για αυτο το παλικαρι λες ε?
    https://www.serresblogs.gr/Blogareis...D%CF%89%CE%BD_

..
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη joseph : 29-12-10 στις 15:22

3. The Following 5 Users Say Thank You to joseph For This Useful Post:

bill_m3 (29-12-10), Jimmakos (29-12-10), Kostas_1 (29-12-10), Nino (29-12-10), Ptboul (29-12-10)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ξυπνήστε παιδιά μας φάγανε....

https://www.ethnos.gr/article.asp?ca...pubid=48492948

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Γιά όσους έχουν ακόμα δίλημμα αν πρέπει ή όχι να μπει η τούρκικη γλώσσα στα ελληνικά σχολεία......

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ROKETSAN (Η η...καλλιτεχνική προσέγγιση των ελληνοτουρκικών σχέσεων)

Μέσα στο κλίμα των διαρκώς κλιμακούμενων τουρκικών προκλήσεων είχαμε και την δημοσίευση σε τουρκικό site, προφανώς από την εταιρεία ROKETSAN, κατασκευάστριας των βαλλιστικών πυραύλων μικρού και μέσου βεληνεκούς (σύμφωνα με πληροφορίες η έκδοση μέσου βεληνεκούς θα είναι έτοιμη στις αρχές του 2011) εδάφους-εδάφους YILDIRIM, μια "καλλιτεχνική" προσέγγιση της ελληνικής Βουλής μετά από βολή του YILDIRIM, άκρως χαρακτηριστικής για το πώς βλέπουν το μέλλον των ελληνοτουρκικών σχέσεων οι γείτονες.
    Attached Images Attached Images
    ΜΗΝ ΛΕΣ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ... ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΣΑ ΛΕΣ!!

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tsagio Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιά όσους έχουν ακόμα δίλημμα αν πρέπει ή όχι να μπει η τούρκικη γλώσσα στα ελληνικά σχολεία......

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ROKETSAN (Η η...καλλιτεχνική προσέγγιση των ελληνοτουρκικών σχέσεων)

Μέσα στο κλίμα των διαρκώς κλιμακούμενων τουρκικών προκλήσεων είχαμε και την δημοσίευση σε τουρκικό site, προφανώς από την εταιρεία ROKETSAN, κατασκευάστριας των βαλλιστικών πυραύλων μικρού και μέσου βεληνεκούς (σύμφωνα με πληροφορίες η έκδοση μέσου βεληνεκούς θα είναι έτοιμη στις αρχές του 2011) εδάφους-εδάφους YILDIRIM, μια "καλλιτεχνική" προσέγγιση της ελληνικής Βουλής μετά από βολή του YILDIRIM, άκρως χαρακτηριστικής για το πώς βλέπουν το μέλλον των ελληνοτουρκικών σχέσεων οι γείτονες.
    Aμα κρίνω απο την φώτο και την ζημιά που έχει κάνει, δεν πρέπει να είναι και της προκοπής ο πύραυλός τους

7. The Following 4 Users Say Thank You to Κωνσταντίνος For This Useful Post:

alexm (28-12-10), ghost-rider (28-12-10), NickE60 (27-12-10), tazeus (29-12-10)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Φανταστικός διάλογος μεταξύ Ελληνίδας μάνας και του γιου της που υπηρετεί στον Έβρο ΕΝ ΕΤΕΙ 2010.
    - Τι κάνεις γιόκα μου?
    - Τι να κάνω μάνα? Εδώ σκοπιά μοναξιά εχω τον βρωμότουρκο απέναντι ακούω τον χοτζα 5 φορές την ημέρα κρύο υγρασία κάνω υπομονή να πάρω άδεια εσείς?
    - Κι εμείς εδω γιόκα μου, καθόμαστε και βλέπουμε το ασημένιο φεγγάρι, ένα τούρκικο σήριαλ απίθανο !!
    ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ!
    ΜΗΝ ΛΕΣ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ... ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΣΑ ΛΕΣ!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tsagio Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φανταστικός διάλογος μεταξύ Ελληνίδας μάνας και του γιου της που υπηρετεί στον Έβρο ΕΝ ΕΤΕΙ 2010.
    - Τι κάνεις γιόκα μου?
    - Τι να κάνω μάνα? Εδώ σκοπιά μοναξιά εχω τον βρωμότουρκο απέναντι ακούω τον χοτζα 5 φορές την ημέρα κρύο υγρασία κάνω υπομονή να πάρω άδεια εσείς?
    - Κι εμείς εδω γιόκα μου, καθόμαστε και βλέπουμε το ασημένιο φεγγάρι, ένα τούρκικο σήριαλ απίθανο !!
    ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ!
    Το φανταστικό που το είδες?

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Unhappy ε ωα το δουμε κ αυτο///!!

.... αμαν θα τριζουν τα κοκαλα
    Attached Images Attached Images

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

Rides
    1

Προεπιλογή

Αυτο παραπαει... Ομολογω οτι δεν τον ειχα ετσι στο μυαλο μου. Αλλιως ειχε παρουσιαστει τοτε η κατασταση.
    Ειχα συμμθητες στο σχολειο απο αυτη τη χωρα. Δεν ξερω. Ηταν καλα παιδια. Τι να πεις...

Περιοχή
    ΚΙΛΚΙΣ
    Rides
    0

Προεπιλογή

διαβαστε το κεντρικο θεμα!!!!

https://www.gazzetta.gr/newsstand/ne...tmpl=component

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 4567 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα