Σελίδα 6 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 88

Θέμα: Nissan GTR....

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

To gtr είναι ένα αυτοκίνητο που έχει βαλθεί να ξεφτυλίσει χρονόμετρα και αυτοκίνητα διπλάσιας και βάλε αξίας και αυτό είναι για εμένα ένα σπουδαίο κατόρθωμα για τη nissan.
    Οκ μπορεί να μην έχει την αίσθηση μιας πόρσε ή μιας φερράρι, αλλά δεν είναι για όλους αυτό το ζητούμενο (παρότι για εμένα είναι).

Από εκεί και πέρα, η τελευταία έκδοσή του είναι ακόμα γρηγορότερη και να δω τι θα βρουν πάλι να λένε στο Zuffenhausen για ψεύτικους χρόνους, αγωνιστικά λάστιχα κλπ. Οι μεγάλες εταιρείες όπως η Porsche οφείλουν να παραδέχονται κάποια πράγματα ή απλά να μην τα σχολιάζουν, γιατί ειδάλλως εκτίθενται ανεπανόρθωτα.
    Το gtr αποδείχτηκε με βίντεο πως είναι παντού γρηγορότερο από την 911Τ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι καλύτερο ή πιο σπορ αυτοκίνητο.
    Πιο γρήγορο όμως είναι και έχει σχεδόν τα μισά λεφτά.

Αυτό από μόνο του λέει πολλά για το τι κατάφεραν οι Ιάπωνες και πρέπει να αποτελέσει μάθημα και για τους Ευρωπαίους κατασκευαστές και ιδίως για εταιρείες όπως η δικιά μας που σιγά σιγά μένουν πίσω στο κυνήγι του ανταγωνισμού, ακόμα και με ειδικά υποτίθεται αυτοκίνητα όπως η GTS.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

2. The Following 4 Users Say Thank You to Driver M For This Useful Post:

aristent (14-12-10), Nick bmwlover (14-12-10), paganis (14-12-10), S8N (14-12-10)

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    To gtr είναι ένα αυτοκίνητο που έχει βαλθεί να ξεφτυλίσει χρονόμετρα και αυτοκίνητα διπλάσιας και βάλε αξίας και αυτό είναι για εμένα ένα σπουδαίο κατόρθωμα για τη nissan.
    Οκ μπορεί να μην έχει την αίσθηση μιας πόρσε ή μιας φερράρι, αλλά δεν είναι για όλους αυτό το ζητούμενο (παρότι για εμένα είναι).

Από εκεί και πέρα, η τελευταία έκδοσή του είναι ακόμα γρηγορότερη και να δω τι θα βρουν πάλι να λένε στο Zuffenhausen για ψεύτικους χρόνους, αγωνιστικά λάστιχα κλπ. Οι μεγάλες εταιρείες όπως η Porsche οφείλουν να παραδέχονται κάποια πράγματα ή απλά να μην τα σχολιάζουν, γιατί ειδάλλως εκτίθενται ανεπανόρθωτα.
    Το gtr αποδείχτηκε με βίντεο πως είναι παντού γρηγορότερο από την 911Τ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι καλύτερο ή πιο σπορ αυτοκίνητο.
    Πιο γρήγορο όμως είναι και έχει σχεδόν τα μισά λεφτά.

Αυτό από μόνο του λέει πολλά για το τι κατάφεραν οι Ιάπωνες και πρέπει να αποτελέσει μάθημα και για τους Ευρωπαίους κατασκευαστές και ιδίως για εταιρείες όπως η δικιά μας που σιγά σιγά μένουν πίσω στο κυνήγι του ανταγωνισμού, ακόμα και με ειδικά υποτίθεται αυτοκίνητα όπως η GTS.
    με βιντεο...

δεν υπαρχει ανεξαρτητη μετρηση που να τα επιβεβαιωνει...

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Bellof-3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    με βιντεο...

δεν υπαρχει ανεξαρτητη μετρηση που να τα επιβεβαιωνει...
    Λίγο είναι το βίντεο? Γιατί η Πόρσε όταν γράφει χρόνους κάνει πολλές ανεξάρτητες μετρήσεις?

Προσωπικά, θεωρώ αρκετά σοβαρή εταιρεία τη nissan να μιλάει για χρόνους που το αμάξι της δε μπορεί να κάνει, κυρίως όταν το δείχνει και σε βίντεο.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Rides
    0

Προεπιλογή

Έχει οδηγήσει κανείς σας GT-R ?
    Ξέρει κανένας κάτοχο ?

Γιατί εγώ έχω κάνει και τα 2 και εντάξει μόνο θαύμα δεν είναι το όχημα.
    Παγίδα μεγάλη είναι

6. The Following 2 Users Say Thank You to alexk For This Useful Post:

NickE60 (14-12-10), Thomelef (14-12-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παιδια θα μπορουσα να γραφω ωρες πολλες για το νισαν...εξαισιο αυτοκινητο,που σε κανει να νομιζεις οτι γαμ... οτι κινειται...μεχρι που σε πετυχαινουν 2 996 τουρμπο απο Βουλιαγμενη μεχρι Σουνιο και τελικα βγαινεις (ευτυχως ελαφρα) απο το δρομο στην προσπαθεια να ακολουθησεις...
    1)λαστιχα...το αμαξι φοραει σεμι σλικ bridgestone...ψαχτε στο νετ να δειτε οτι ο chief engineer της Toyo δεν εδωσε πρασινο φως για παραγωγη του 888 στη διασταη του νισαν,γιατι απλα στις δοκιμες εξελιξης του ηταν ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ απο το μαμα...Τοσο καλο λαστιχο εχει...τιμη?4000Ε στην αντιπροσωπεια...
    2)Εμφανισιακα εμενα μου αρεσει πολυ...το βρισκω ομορφο και το θαυμαζω...Τα φερραρι ομως τα προσκυναω...Ελεος...
    3)Εχοντας οδηγησει νισαν...ειναι πολυ ευκολο να το φερεις στο οριο του...παει σχεδον μονο του...Οταν ξεπερασεις τα ορια προσφυσης των ελαστικων...δυσκολευει καπως,και σιγουρα ενα Ε46Μ3CSL μου αρεσει πολυ περισσοτερο...
    4)ειναι λαθος να το συγκρινουμε με πορσε τουρμπο...Ειπαμε καλο,ωραιο,γρηγορο...αλλα χαλαρωστε ρε παιδια...Αλλο το ενα,αλλο το αλλο...
    5)αν δεν ημουνα λατρης της πορσε (και της BMW) πιθανον να το αγοραζα...Θα με ενοχλουσε παρα πολυ ομως η μειωμενη αξιοπιστια του,ιδιως στη μεταδοση...Ειναι τραγικο να εχεις launch και να απαγορευεται να το χρησιμοποιεις...Κανενα νισαν δεν κανει 0-100 σε 3...με νορμαλ μεταδοση...Αυτο ειναι λαθος...
    6)Η προσπαθεια της νισαν ειναι θαυμασια και επιτυχημενη...Ελπιζω στο μελλον να βελτιωσουν και την αντοχη του στη σκληρη χρηση,ωστε να εχουν αντιγραψει και αυτον τον τομεα της πορσε...
    7)η συντηρηση ειναι αντε γεια...Μαζι με τακακια ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ αλλαζεις και δισκους...κοστος?διπλασιο απο την 911 τουρμπο...(περιπου 2000Ε για εμπρος)
    Understeer is when you hit the wall with the front of the car
    Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car.
    Horsepower is how fast you hit the wall,
    Torque is how far you take the wall with you.

8. The Following 5 Users Say Thank You to skandalis447 For This Useful Post:

E60_Arkadia (14-12-10), ghost-rider (14-12-10), NickE60 (14-12-10), S8N (14-12-10), Thomelef (14-12-10)

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Porsche uber alles!!
    ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ.....

Rides
    5

Προεπιλογή

Τα 280 αλογα μεγιστη ανακοινωσιμη ιπποδύναμη δεν ηταν νομος, ηταν μια ατυπη συμφωνια των κατασκευαστών στην Ιαπωνια η οποια εχει πλεον καταστρατηγηθεί.

Και σαφως η λεξη Χοντα ειναι συνειφασμένη με το μοτερ.

Rides
    0

Προεπιλογή

Οταν αναφερα νομος το ειπα ποιο γενικοτερα για να το καταλαβει καποιος που δεν γνωριζει..τεσπα!
    Τα αυτοκινητα στην ιαπωνια δεν βγαινουν πανω απο 280 αλογα ασχετως αν ολοι οι κατασκευαστες κλεβουν...Οπως η toyota στην supra 300 αλογακια.

Rides
    0

Προεπιλογή

@MPOWER
    πιστεψε με γνωριζω πολλα και απο Honda και απο Ιαπωνεζικα αμαξια οσο λιγοι και τα εχω σχεδον ολα διπλοτεσταρισμενα!

Τωρα αν εσυ νομιζεις οτι η Honda με τα Σιβικ των 185 ιππων,τα Ιντεγκρα των 197 ιππων και τα S2000 των 240 ιππων με τα ιδια μοτερ εδω και 15 χρονια, ειναι κορυφαια και εξελίξημη εταιρία στην ιαπωνία και αγνοεις την εξεληξη την τελευταια δεκαπενταετία της

Μιτσουμπιση με τα (Εβο),
    Της Σουμπαρου (με τα Ιμπρεζα),
    Της Τογιοτα (με τα Σούπρα),
    Της Νισσάν ( με γκάμα απο 180sx, 200sx, 300zx, skyline GT-S, και ολη την σειρα των GT-R απο το 32 μεχρι το 34)

τι να πω...
    παω πασο μεχρι να τα δεις απο κοντα και ισως αναθεωρησεις...

Εμενα η γνωμη μου ( αφου εχω προσωπικη εμπειρία απο ολα σχεδον τα Ιαπωνικα γρηγορα αμαξια) ειναιν οτι η Χοντα ειναι καλη στα οικονομικα, στα υβριδικά, αντε και για κανα μηχανακι ( που και εκει απ οτι ακουσα χανει και απο το GSX-R)

13. The Following User Says Thank You to chief For This Useful Post:

alexk (15-12-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Γνωριζω και εχω ασχοληθει αρκετα και εγω..ειχα το integra type-r και το civic vti Δεν ειπα ομως πουθενα οτι ειναι η ποιο εξελιξημη εταιρια..απλα ανεφερα οτι απο Ιαπωνια ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ μονο Χοντα ειτε για την Ιστορια τις ειτε για τους παλιους κινητηρες τις..

Και εδω που τα λεμε ασχετα με την ιστορια τις και τους κινητηρες τις ειναι οι ποιο σκλυροπυρινικη εταιρια απο την μερια των σχιχστοματιδων.

Δεν ειπα οτι δεν εχει βγαλει η Νισσαν καλα αυτοκινητα απλα εγω ανεφερα την προτιμηση μου και η Τογιοτα εχει βγαλει κορυφαια.. Trueno AE86 που το θαυμαζω.Αλλα την χοντα δεν την παινει.

Τελοσπαντων.. προσωπικη εκτιμηση ειναι και δεν θα χαλασουμε τις καρδιες μας.

Σελίδα 6 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP