Σελίδα 6 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 456
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 56 από 56

Θέμα: ρυθμιση αναρτησης (pss10)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MikeT328E36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν μου επιτρεπεται αγαπητε συναδελφε,να κανω μια μικρη παρατηρηση στο συγκεκριμενο σκηνικο....Αν τ'αφηνες το τιμονι ελευθερο απ'τα χερια σου να το μαζεψει η καστερ του αυτοκινητου ισως να το'σωνες...Δεν υπηρχε περιπτωση να το μαζεψεις αλλιως,κανενα χερι δεν μπορει να κανει τοσο γρηγορο αναποδο οσο χρειαζοταν η συγκεκριμενη περιπτωση....Φιλικα παντα...
    σωστός ο φίλος...μόλις υπερστρέψει το αμάξι, την καλύτερη δουλειά την κάνει το
    τιμόνι απο μόνο του...ούτε 10 ζευγάρια χέρια δεν μπορούν να το μαζέψουν καλύτερα.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

pilot (24-06-11)

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    σωστός ο φίλος...μόλις υπερστρέψει το αμάξι, την καλύτερη δουλειά την κάνει το
    τιμόνι απο μόνο του...ούτε 10 ζευγάρια χέρια δεν μπορούν να το μαζέψουν καλύτερα.
    Το drift σου μαθαινει πως να σωνεις τ'αμαξι!!
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

4. The Following User Says Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

Thomelef (24-06-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MikeT328E36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν μου επιτρεπεται αγαπητε συναδελφε,να κανω μια μικρη παρατηρηση στο συγκεκριμενο σκηνικο....Αν τ'αφηνες το τιμονι ελευθερο απ'τα χερια σου να το μαζεψει η καστερ του αυτοκινητου ισως να το'σωνες...Δεν υπηρχε περιπτωση να το μαζεψεις αλλιως,κανενα χερι δεν μπορει να κανει τοσο γρηγορο αναποδο οσο χρειαζοταν η συγκεκριμενη περιπτωση....Φιλικα παντα...
    Μάικ, στο βιντεο εγω ειμαι.
    Εχεις δικιο σε αυτα που λές υπο την προυπόθεση οτι αν καποιος περιμενει οτι το αμαξι θα φυγει, ή επειδιωκει να ντριφταρει ή τουλαχιστον στην περιπτωση που ξερει καποιος καλά το αμαξι και τον χωρο.
    Ειμαι σιγουρος οτι το αθλημα του ντριφτ σου μαθαινει πολλα.
    Ομως οταν ερθει το σκαμπίλι και φυγει ο κόλος με ταχυτητα εκει που δεν το περιμενεις, σε ενα αμαξι που πρωτη φορα οδηγει καποιος, ουτε ο Tsuchiya δεν μπορει να το ισιωσει ευκολα.
    Αμα ηταν ετσι, ουτε επαγγελματιες οδηγοι αγωνων δεν θα ειχαν ποτε τετ α κε και εξόδους.
    M3 CSL

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο chief Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχεις δικιο σε αυτα που λές υπο την προυπόθεση οτι αν καποιος περιμενει οτι το αμαξι θα φυγει, ή επειδιωκει να ντριφταρει ή τουλαχιστον στην περιπτωση που ξερει καποιος καλά το αμαξι και τον χωρο.
    Ομως οταν ερθει το σκαμπίλι και φυγει ο κόλος με ταχυτητα εκει που δεν το περιμενεις, σε ενα αμαξι που πρωτη φορα οδηγει καποιος, ουτε ο Tsuchiya δεν μπορει να το ισιωσει ευκολα.
    Αμα ηταν ετσι, ουτε επαγγελματιες οδηγοι αγωνων δεν θα ειχαν ποτε τετ α κε και εξόδους.
    Εχεις δικιο και πιστεψε με οτι για καποιον που οδηγει μονιμα με γραμμες ή στο δρομο,το ν'αφησει το τιμονι τελειως ελευθερο σε τετοια κατασταση ειναι εξαιρετικα δυσκολο!Θελει εξοικειωση...
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

7. The Following User Says Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

chief (24-06-11)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο chief Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγώ λέω ν'αφήσεις τις δικαιολογίες, και να κανονίσεις με τον σπυράκο να σου κάνει
    κάνα ιδιαίτερο...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    pallini
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο manos///3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    H απολυτη πρόσφυση και η υπερβαση αυτης χωριζονται απο μια λεπτη γραμμη...το εχεις σκεφτει αυτο???
    φιλε εχεις δικιο σε αυτο αλλα δεν ξερω εαν περασα τα ορια του αυτοκινητου ή του δρόμου ή των ελαστικών ή τα δικα μου...Ειχα τρελή εμπιστοσυνη στο αμαξι αλλα οχι πλεον..

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 456

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP