Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Πόσο "το πάτε" το αμάξι σας ? Σε τί βαθμό εκμεταλευεστε το 100% των δυνατοτήτων του ?

Ψήφισαν
72. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Δεν οδηγώ εγώ, χρησιμοποιώ σωφερ (σικ !!!)

3 4,17%
  • 1 στα 10 (δεν έχω σχέση με το "άθλημα")

1 1,39%
  • 3 στα 10 (το μαθαίνω ακόμα, θα βελτιωθώ)

9 12,50%
  • 5 στα 10 (την παλευω)

32 44,44%
  • 7 στα 10 (θα'θελα να 'μαι καλύτερος αλλά έχω να κάνω με "αγρίμι")

11 15,28%
  • 9 στα 10 (νιώθω οτι το'χω και το ξεζουμίζω σε κάθε ευκαιρία)

13 18,06%
  • Είμαι "και γαμώ τους οδηγούς", ΟΔΗΓΑΡΑ ! (πιστευω εις έναν Θεό, ρερλ οδηγοκράτωρα...)

3 4,17%
Σελίδα 6 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 456
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 60

Θέμα: Πόσο καλά ?

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων
    πριν καποια χρονια( χρονια αγνοιας κυνδινου)...θεωρουσα πως ειχα φτασει σταδιακα στο οριο τους...ολα τα IX..που ειχαν περασει στην κατοχη μου( δεν ειναι αρκετα...αλλα λογω γαλλικης προελευσης..με αρκετα καλο στησιμο-στριψιμο)! αυτο μεχρι που μπηκα συνοδηγος στο δικο μου...με οδηγο καποιον με πολλες συμμετοχες σε ραλλυ...αναβασεις ...ακομα και ακροπολης.! τελικα συνειδητοποιησα..πως δεν ειχα φτασει ουτε το 50 με 60 %...και το οχημα μου ειχε τελειως διαφορετικα ορια απο αυτα που του εθετα,,ως οδηγος!! σημειωτεον..πως ο συγκεκριμενος οδηγος ειχε σταματησει εδω και χρονια τους αγωνες...δεν ειχε ξαναδοκιμασει το δικο μου οχημα...και επιπλεον...αφου με ειδε να χλωμιαζω σε κατι απιστευτα γρηγορα στριψιματα...απλα δεν το πιεσε οσο ηθελε και μπορουσε!!!
    συμπερασμα...δεν το χω...
    Δε νομίζω πως είναι αυτό το συμπέρασμα.
    Απλά πάντα υπάρχει καλύτερο, ακόμα και από τον οδηγό αγώνων που οδήγησε το αυτοκίνητό σου και είναι απόλυτα λογικό.
    Αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν το "έχεις".

Το θέμα πιστεύω πως δεν είναι να ψάχνουμε συνεχώς τα όρια του αυτοκινήτου μας και του εαυτού μας, σε σημείο μάλιστα πολλές φορές να γινόμαστε επικίνδυνοι (τόσο για εμάς όσο και για τους άλλους), αλλά να φτάσουμε σε ένα επίπεδο που να μας γεμίζει χαρά η οδήγηση του οχήματός μας, ακόμα και αν έχουμε φτάσει μόλις στο 50% των δυνατοτήτων του.
    Αυτό είναι και το πιο σημαντικό, αφού δε χρειάζεται να είμαστε όλοι Σουμάχερ για να απολαμβάνουμε το αμάξι μας, ούτε σημαίνει πως ο κάθε Σουμάχερ απολαμβάνει ντε και καλά το αυτοκίνητο του περισσότερο από εμάς, επειδή είναι πολύ πιο έμπειρος, εξασκημένος και στην τελική ταλαντούχος.

Από εκεί και πέρα, συνήθως τα όρια των αυτοκινήτων μας (αφού μιλάμε μάλιστα για bmw που είναι αυτοκίνητα με αρκετές σπορ ικανότητες) είναι αρκετά πάνω από τις δυνατότητες που έχουμε (στην πραγματικότηα και όχι αυτές που νομίζουμε ότι έχουμε) και στην περίπτωσή μου έβαλα ένα 5/10.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δε νομίζω πως είναι αυτό το συμπέρασμα.
    Απλά πάντα υπάρχει καλύτερο, ακόμα και από τον οδηγό αγώνων που οδήγησε το αυτοκίνητό σου και είναι απόλυτα λογικό.
    Αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν το "έχεις".

Το θέμα πιστεύω πως δεν είναι να ψάχνουμε συνεχώς τα όρια του αυτοκινήτου μας και του εαυτού μας, σε σημείο μάλιστα πολλές φορές να γινόμαστε επικίνδυνοι (τόσο για εμάς όσο και για τους άλλους), αλλά να φτάσουμε σε ένα επίπεδο που να μας γεμίζει χαρά η οδήγηση του οχήματός μας, ακόμα και αν έχουμε φτάσει μόλις στο 50% των δυνατοτήτων του.
    Αυτό είναι και το πιο σημαντικό, αφού δε χρειάζεται να είμαστε όλοι Σουμάχερ για να απολαμβάνουμε το αμάξι μας, ούτε σημαίνει πως ο κάθε Σουμάχερ απολαμβάνει ντε και καλά το αυτοκίνητο του περισσότερο από εμάς, επειδή είναι πολύ πιο έμπειρος, εξασκημένος και στην τελική ταλαντούχος.

Από εκεί και πέρα, συνήθως τα όρια των αυτοκινήτων μας (αφού μιλάμε μάλιστα για bmw που είναι αυτοκίνητα με αρκετές σπορ ικανότητες) είναι αρκετά πάνω από τις δυνατότητες που έχουμε (στην πραγματικότηα και όχι αυτές που νομίζουμε ότι έχουμε) και στην περίπτωσή μου έβαλα ένα 5/10.
    οταν...σε μια πρωτη επαφη με το δικο μου οχημα(206 τουρμπο 270 ιππων, σε εξισου γνωριμη διαδρομη)..καταφερνει να κανει αρκετα καλυτερο χρονο...με ταχυτητες εισοδου -εξοδου στροφων...αρκετα πανω απο το οριο ελενχου-φοβου για μενα...αυτο μου δειχνει πως ακομα και αν μπορουσα να το εχω...δεν το εχω ακομα..και θελω πολυ δρομο για να φτασω σε καποιο καλο επιπεδο! οποτε στην περιπτωση μου...με αξιολογω με λιγοτερο απο 5 στα 10...

Περιοχή
    South
    Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων
    οταν...σε μια πρωτη επαφη με το δικο μου οχημα(206 τουρμπο 270 ιππων, σε εξισου γνωριμη διαδρομη)..καταφερνει να κανει αρκετα καλυτερο χρονο...με ταχυτητες εισοδου -εξοδου στροφων...αρκετα πανω απο το οριο ελενχου-φοβου για μενα...αυτο μου δειχνει πως ακομα και αν μπορουσα να το εχω...δεν το εχω ακομα..και θελω πολυ δρομο για να φτασω σε καποιο καλο επιπεδο! οποτε στην περιπτωση μου...με αξιολογω με λιγοτερο απο 5 στα 10...
    Mηπως απο τη θεση συνοδηγου τα ειδες διαφορετικα...οι περισσοτεροι φοβομαστε οταν καποιος αλλος εχει τον ελεγχο και παει ταπα..

Εγω πιστευω οτι σου φανηκε...ειπες για καλυτερο χρονο...ειχες χρονομετρηση?

4. The Following User Says Thank You to manos///3 For This Useful Post:

Thomelef (26-10-10)

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο manos///3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Mηπως απο τη θεση συνοδηγου τα ειδες διαφορετικα...οι περισσοτεροι φοβομαστε οταν καποιος αλλος εχει τον ελεγχο και παει ταπα..

Εγω πιστευω οτι σου φανηκε...ειπες για καλυτερο χρονο...ειχες χρονομετρηση?
    αυτο που λες...ισχυει στην περιπτωση μου...φοβαμαι απιστευτα στην θεση του συνοδηγου αλλα δεν ηταν μονο αυτο.! οσο για τον χρονο θυμαμαι , χαρακτηριστικα οτι εκανε περιπου 20-30 δευτερα καλυτερο χρονο..σε διαδρομη 7λεπτου..!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bmw Εμφάνιση μηνυμάτων
    όχι ρε συ αρχικά ήταν γραμένο με "ο" ούτε με Umlaut ούτε με "οe"
    OK, κατάλαβα ο Βανβικ ούτε γαλλικά ξέρει ούτε γερμανικά (Βανβικ πλάκα κάνω)

-----

Εγώ ψήφισα 1 στα 10.
    Ο λόγος είναι επειδή δεν μπορώ να κάνω drift με 4η στο CSL (μέχρι 3η).

Περιοχή
    Λακωνια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παιδες εγω ψηφισα 9/10 γιατι τοσα χρονια δεν κανω τιποτα αλλο απο το να το ξεζουμιζω,να το φτανω στα ορια και να τα εχω ξεπερασει πολλες φορες(ευτυχως χωρις ζημιες),να του πινω το αιμα κυριολεκτικα.Ακουγεται εγωιστικο αλλα πιστεψτε με δεν ειναι!Εχω πολλες ωρες στο ενεργητικο μου,οι οποιες ηταν καθε στιγμη που οδηγουσα το αυτ/το μου,μελετης και σεβασμου προς αυτο.Το θεμα ειναι οτι ολα αυτα τα εχω δει και εντος πιστας(μεγαλο σχολειο)και εκτος(κακο σχολειο,αλλα ελκυστικο).Οσο βεβαια περνουν τα χρονια προσπαθω συνεχεια να βελτιωνομαι και να ψαχνω και την πιο παραμικρη λεπτομερεια που ισως μπορει να ανακαλυψω.........''οσο ζεις μαθαινεις''........

Rides
    3

Προεπιλογή

Εγω μιας και εχω <μπλεξει> με 5αρες θα πω οτι την παλευω..

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

7/10...
    Προσπαθώ σε κάθε ευκαιρία να βελτιώνομαι γιατί η αλλαγή επιπέδου από το 318ci είναι μεγάλη!!! Νιώθω ότι μερικές φορές έχει όρια το αυτοκίνητο που δεν τα φτάνω...Βέβαια δεν θέλω μερικές φορές να τα φτάσω για να μην τα υπερβώ κιόλας! Το ατύχημα που είχα το 2003 με έκανε να σκέφτομαι διαφορετικά!!

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Gregory_///M Εμφάνιση μηνυμάτων

για να μην τα υπερβώ κιόλας!
    Λεπτές ισσοροπίες Γρηγόρη. Άλλο ο δημόσιος δρόμος και άλλο η πίστα

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λεπτές ισσοροπίες Γρηγόρη. Άλλο ο δημόσιος δρόμος και άλλο η πίστα
    Σωστά Κώστα...Δεν είναι ανάγκη τις μαμακίες μας να τις κάνουμε στο δρόμο. Οι άλλοι δεν μας φταίνε σε τίποτα!
    Γι αυτό κι εγώ το δοκιμάζω στην πίστα που έχω το καρτ μου!
    (Λίγο με το αυτοκίνητο και μετά με το καρτ ξεκ@ύλωμα Χωρίς Όρια!!!!!)

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 456

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP