Σελίδα 6 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 85

Θέμα: BMW μεταχειρισμενα με κατεβασμενα χιλιομετρα!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Δε χρειάζεται να σκας Αντρέα.

Κι εμένα μ' έπαιρναν τηλέφωνο να μου πουν ότι τα 19.000 ευρώ που ζητούσα για το GTI μου (ατρακάριστο 2006 full spec) ήταν πολλά. Τους απαντούσα πως τόσο εκτιμούσα την αξία του, πως δεν είχα ανάγκη τα χρήματα και πως είναι ελεύθερη αγορά. Με έβριζαν και μου το έκλειναν. Τελικά το πούλησα τόσο ακριβώς. Το αυτοκίνητο ήταν τόσο χαρτί που ακόμη με παίρνει ο νέος ιδιοκτήτης να μ' ευχαριστήσει.

Το αστείο της υπόθεσης είναι πως όταν απέσυρα την αγγελία από το car.gr, πρέπει να μου τηλεφώνησαν τουλάχιστον 8 άτομα για να μάθουν αν πουλήθηκε. Ήταν τα κοράκια που περίμεναν να το πάρουν σε τιμή ευκαιρίας. 12.000-14.000 ευρώ λέει έδιναν. Αμ δε. Δεν το κράταγα να το κάνω έργο τέχνης στον κήπο μου?

Το ίδιο ακριβώς συνέβη και με το ΤΤ μου το 2006. 18.000 ευρώ μου έδιναν αντιπροσωπείες και μαντράδες, γύρω στα 20.000 κάτι ιδιώτες. 3 μήνες αφού έβαλα την αγγελία το πούλησα 28.500 ευρώ.

Σημείωσε πως κανένα δεν είχε γυρισμένα km και πως το GTI πουλήθηκε με 96.000 στο κοντέρ, το δε ΤΤ με 103.000.

2. The Following 3 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

beliris (16-10-10), E60_Arkadia (16-10-10), NickE60 (16-10-10)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων

Κι εμένα μ' έπαιρναν τηλέφωνο να μου πουν ότι τα 19.000 ευρώ που ζητούσα για το GTI μου (ατρακάριστο 2006 full spec) ήταν πολλά. Τους απαντούσα πως τόσο εκτιμούσα την αξία του, πως δεν είχα ανάγκη τα χρήματα και πως είναι ελεύθερη αγορά. Με έβριζαν και μου το έκλειναν. Τελικά το πούλησα τόσο ακριβώς. Το αυτοκίνητο ήταν τόσο χαρτί που ακόμη με παίρνει ο νέος ιδιοκτήτης να μ' ευχαριστήσει.

Το αστείο της υπόθεσης είναι πως όταν απέσυρα την αγγελία από το car.gr, πρέπει να μου τηλεφώνησαν τουλάχιστον 8 άτομα για να μάθουν αν πουλήθηκε. Ήταν τα κοράκια που περίμεναν να το πάρουν σε τιμή ευκαιρίας. 12.000-14.000 ευρώ λέει έδιναν. Αμ δε. Δεν το κράταγα να το κάνω έργο τέχνης στον κήπο μου?

Το ίδιο ακριβώς συνέβη και με το ΤΤ μου το 2006. 18.000 ευρώ μου έδιναν αντιπροσωπείες και μαντράδες, γύρω στα 20.000 κάτι ιδιώτες. 3 μήνες αφού έβαλα την αγγελία το πούλησα 28.500 ευρώ.

Σημείωσε πως κανένα δεν είχε γυρισμένα km και πως το GTI πουλήθηκε με 96.000 στο κοντέρ, το δε ΤΤ με 103.000.
    Δε ου λες Αρη, μαζί με το ΤΤ έδωσες στον αγοραστή και το φάκελλο μεγέθους Πάπυρος Larousse με τα τιμολόγια του Γρατσία γιά τις επισκευές ?

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δε ου λες Αρη, μαζί με το ΤΤ έδωσες στον αγοραστή και το φάκελλο μεγέθους Πάπυρος Larousse με τα τιμολόγια του Γρατσία γιά τις επισκευές ?
    Όχι, του έδωσα όμως ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ μια αποθήκη σε ανταλλακτικά.

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων

Aρη μηπως πρεπει να γινεις πωλητης αυτοκινητων?
    Μπραβο σου που τα καταφερες οπως τα ηθελες!!!

Νομιζω τελικα οτι για ολα τα πραγματα υπαρχει ο καταλληλος"ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ"!!!

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων

Δυστυχώς δεν κάνω για πωλητής Άρη. Πάντα ήμουν ειλικρινής, έλεγα όλη την αλήθεια και σεβόμουν το γεγονός πως αυτό που πουλάω μπορεί να είναι το όνειρο κάποιου ο οποίος θα δανειστεί, θα χρεωθεί και θα στερηθεί τόσο αυτός όσο και η οικογένειά του για να το αποκτήσει. Δεν έψαχνα ποτέ για κορόιδα, γνώριζα την αξία των πραγμάτων και φρόντιζα να είμαστε και οι δυο -πωλητής και αγοραστής- ικανοποιημένοι. Απλώς δεν είμαι ο άνθρωπος που υποκύπτει στις πιέσεις ορισμένων ή στην ψυχολογία που καλλιεργείται κατά τις αγοραπωλησίες.

Αυτό που έχω μάθει απ' την καλή κι απ' την ανάποδη είναι πως το καλό πράγμα φαίνεται και αργά ή γρήγορα θα φύγει. Σ' αυτούς που έχουν μονίμως την εντύπωση πως οι άλλοι κρέμονται από τα @@ τους, στο τέλος μένει η πλέμπα.

Να σου πω και για την 5άρα που αγόρασα, μιας κι έχεις την ίδια: Την παζάρεψα μέχρι τα 32.200, είδα πως δεν πήγαινε παρακάτω και την έκλεισα. Κάποιοι άκουγαν την τιμή και γέλαγαν. Ξέρεις πόσες φορές άκουσα τη φράση 'Μπορούσες να πάρεις Μ3 με αυτά τα χρήματα'? Δεν ήθελα Μ3 όμως. Ήθελα οικογενειακή λιμουζίνα για καθημερινή χρήση, έως 2 ετών, με συγκεκριμένο εξοπλισμό, σε καλή κατάσταση, λογικά κυβικά και με λίγα km. Τον Απρίλη του 2008 αυτό το αυτοκίνητο κόστισε στον προηγούμενο 60.000 και κάτι ψιλά. Εγώ το πήρα όσο θα μου στοίχιζε ένα γυμνό 1800άρι Skoda Octavia Scout. Πόσο να το έπαιρνα δηλαδή?

Το ψώνιο πάντως που έχει ο Πάνος το έχω κι εγώ. Θα του μπάξω, θα του φτιάξω, θα του βάλω κι ένα τροπετάκι και θα το χαρώ για πολλά ακόμη χρόνια. Κι όταν έρθει ο ώρα να το πουλήσω, θα το δώσω όσο πιστεύω ότι αξίζει. Ειδάλλως θα το κάνω όπλο και μην τον είδατε τον Παναή.

7. The Following 8 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

aristent (16-10-10), BILL007 (16-10-10), ghost-rider (16-10-10), Logistakos (16-10-10), NickE60 (16-10-10), nikos-Mpacket (17-10-10), Nino (16-10-10), PANOS-E60 (16-10-10)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων

εγώ θα έλεγα ότι υπάρχουν αγοραστές ιδιώτες, σχετικοί και ψαγμένοι με το θέμα αυτοκίνητο, άσχετοι όμως με το θέμα εμπόριο, που εκτιμούν και σέβονται αυτό που βλέπουν, απλά πράγματα.. Το καλό αυτοκίνητο δεν κρύβεται... είναι εύκολο να το καταλάβεις... αν ο πρώην ιδιοκτήτης του είναι σχολαστικός και μερακλής, το αυτοκίνητο κατά 99% είναι αστέρι, όσα χλμ και να έχει στο κοντέρ...

Είχαμε μια Toyota Carina αγορασμένη μεταχειρισμένη σε άριστη κατάσταση, αγρατζούνιστη με 60000χλμ, με την οποίο κυκλοφορούσε η γυναίκα μου και πουλήσαμε, γιατί αποφάσισε κάποια στιγμή πως της χρειάζεται ένα μικρότερο. Πουλήθηκε 5 χρόνια μετά την αγορά της ακριβότερα απ' ότι είχε αγοραστεί, με 115.000 χλμ... στην ίδια άριστη κατάσταση... τα μόνα λεφτά που είχαμε ρίξει ήταν ένα καινούριο σετ αλουμινένιες ζάντες του avensis και καινούρια λάστιχα 1 χρόνο πριν πουληθεί...

φυσικά χωρίς βιασύνες ..2-3 μήνες αφότου μπήκε η αγγελία στη χρυσή ευκαιρία τότε, την οποία ξεχνούσα και να ανανεώσω......

στο μεταξύ όποιος με έπαιρνε και έλεγε τα δικά του να του κόψω κάποιο τρελό ποσό κλπ (μεταξύ των οποίων και μαντράδες...) του έλεγα οτι δεν το συζητάω κι οτι αν τον ενδιαφέρει να πάρει ένα καλό αυτοκίνητο να έρθει να το δει. Αυτός που το αγόρασε ήταν ο 10ος πάνω-κάτω που είχε έρθει να το δει και μου έδωσε προκαταβολή επιτόπου, την άλλη μέρα έγινε η μεταβίβαση. Του έκοψα από μόνος μου και το 1/10 του ποσού επειδή έψαχνε συγκεκριμένο αυτοκίνητο σε συγκεκριμένη κατάσταση, σε λογική αντικειμενική τιμή..

Οι μαντράδες δεν συζητάω τι μου έδιναν... ο dealer όπου κάναμε και τα σέρβις, μου έδινε λίγο παραπάνω από τα μισά απ' όσο τελικά πουλήθηκε..

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δηλαδή εγω που κάνω 8.000 χιλιόμετρα το χρόνο αμα πάω να το πουλήσω κάποτε θα με πουν ψεύτη????

Το συμπέρασμα παιδιά είναι ότι αμα θέλουν να τα κρύψουν τα χιλιόμετρα τα κρύβουν και δεν τα βρίσκεις ποτέ...Ειδικά απο Ε46 και πίσω (όχι ότι δεν γίνεται και σε πιο νεα μοντέλα)

Αρχικά για εμένα ξεκινάς απο το εσωτερικό και καταλαβαίνεις τη χρήση.Αμα βλέπεις ξεφτίσματα και ένα σωρό γρατζουνιές μέσα άστα να πάνε...Δεν πάει να έχει 10.000 πραγματικά χιλιόμετρα.
    Μετά το αμάξι πάει σε έμπιστο φαναρτζή για να διαπιστώσει τυχόν χρυσά ψαλίδια...
    Τέλος μηχανολογικό έλεγχο (μέτρηση συμπίεσης,φρένα,γενικότερο έλεγχο)

Επίσης να επισημάνω ότι αμα ακολουθήσει κάποιος το παραπάνω τρίπτυχο,δεν πρόκειται να βρει καθόλου εύκολα αμάξι για μήνες και ειδικά αμα πάρει σβάρνα όλες τις μάντρες...

Αλλά το καλό πράγμα θέλει πάντα υπομονή...

10. The Following 2 Users Say Thank You to BILL007 For This Useful Post:

Logistakos (16-10-10), NickE60 (16-10-10)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Θα βγω (λίγο) εκτός θέματος, αλλά πιστεύω "κολλάει".
    Δεν ψάχνω στα μεταχειρισμένα ΤΟ κελεπούρι. Ξεκινάω από την καλή τιμή και αρχίζω να απορρίπτω κομμάτια που έχουν σοβαρά θέματα ... Επίσης έχω σαν αφετηρία τα μοντέλα της κάθε μάρκας που αποδεδειγμένα έχουν βγει αξιόπιστα. Στη BMW έχω επιλέξει ως τώρα το 318 (Μ43 1,9) και το 520 (Μ54 2,2). Και τα δύο αποδείχτηκαν αντάξια της φήμης τους.
    Οταν όμως αγοράζω φτηνά, προφανώς κάνω υποχωρήσεις γιά βαμένα κομμάτια, μικροφθορές στο εσωτερικό, κάμποσα χλμ στο κοντέρ κλπ ... Σαν κλασικό αρρωστάκι που είμαι, αμέσως αρχίζω τη διαδικασία της αποκατάστασης των όποιων φθορών. Αυτό συνήθως μου παίρνει έναν ολόκληρο χρονο, δεν έχω μηχανή που κόβει λεφτά ... η πορεία αυτή όμως μου δίνει ξεχωριστή ικανοποίηση. Μόλις ολοκληρωθεί η "αγαπούλα" αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση του χρόνου που θα παραμείνει στα χέρια μου. Ο επόμενος ιδιοκτήτης θα είναι ο πραγματικός τυχερός.

Περίεργη ψυχολογία θα μου πείτε ... Αν θέλετε το μετακινεί κάποιος το ποστ στο θρεντ γιά τον ψυχαναγκασμό .

12. The Following 5 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

A8hnaios (18-10-10), beliris (16-10-10), Monsta (16-10-10), nikos-Mpacket (17-10-10), S8N (16-10-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

πολυ ευχαριστηθηκα τις αποψεις που διαβασα μετα απο την παρακινηση μου. Πρωτιστως γιατι καταλαβα οτι λιγο εως πολυ ο κοσμος ειναι προσεκτικος και ''φοβισμενος''. Αλλα υπαρχουν και οι ασχετοι που το μεγαλο τους μειον ειναι οτι συνεχιζουν να εμπιστευονται τους ανθρωπους. Ατομα που ηρθαν απο επαρχια για να παρουν ενα αυτοκινητο φθηνοτερο μια που στο χωριο τους δεν ειχαν επιλογες. Ατομα που δεν εχουν γνωστους-γνωστες και που θελουν ενα αυτοκινητο να μεταφερουν τα παιδια τους με ασφαλεια. Αυτους ποιος θα τους σωσει? Μηπως η νομοθεσια μας οπως και σε πολλα αλλα θεματα ειναι ανυπαρκτη?
    Θα προσθεσω οτι η νεα μοδα ειναι τα αυτοκινητα απο κατασχεσεις, αυτο ειναι και μια αιτιολογια οτι δεν φερουν ευθυνη οι πωλητες-απατεωνες γιατι ετσι το αγορασαν απο την τραπεζα. Μηπως ομως πρεπει να ξεκινησουμε να βγαζουμε στη φορα συγκεκριμενους τετοιου ειδους πωλητες. Θα κανω την αρχη λεγοντας οτι το μαιμουδιασμενο αυτοκινητο που βρηκα ηταν απο την ********** στο Ηρακλειο για την οποια μετα ακουσα πολλες περιπτωσεις ιδιες και χειροτερες.
    Ισως λιγο ασχετο με το συγκεκριμενο forum αλλα βρηκα και LEXUS RX-400h υβριδικο που εχει 10 εγκεφαλους μεσα με κατεβασμενα χιλιομετρα. Ασε που ολα οσα πουλιουνται στην Αθηνα εχουν περιπου 70.000 χλμ. Τυχαιο δεν νομιζω!!!!
    Απλα και μονο για χιουμοριστικους σκοπους θα αναφερω φραση που μου ειπε διασημος εμπορος των Νοτιων προαστιων που στριβοντας απο παραλιακη προς Βαρη-Κοροπιου ζηλευουμε τ' αυτοκινητα του, ''εγω σου δινω τετοια αυτοκινηταρα σε τετοια τιμη και εσυ μου ζητας βιβλιο σερβις?''.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 16-10-10 στις 17:09 Αιτία: απαγορεύεται δυσμενές σχόλιο χωρίς πρότερη επικοινωνία με την διαχειριστική ομάδα του site

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BMW_pilot Εμφάνιση μηνυμάτων
    πολυ ευχαριστηθηκα τις αποψεις που διαβασα μετα απο την παρακινηση μου. Πρωτιστως γιατι καταλαβα οτι λιγο εως πολυ ο κοσμος ειναι προσεκτικος και ''φοβισμενος''. Αλλα υπαρχουν και οι ασχετοι που το μεγαλο τους μειον ειναι οτι συνεχιζουν να εμπιστευονται τους ανθρωπους. Ατομα που ηρθαν απο επαρχια για να παρουν ενα αυτοκινητο φθηνοτερο μια που στο χωριο τους δεν ειχαν επιλογες. Ατομα που δεν εχουν γνωστους-γνωστες και που θελουν ενα αυτοκινητο να μεταφερουν τα παιδια τους με ασφαλεια. Αυτους ποιος θα τους σωσει? Μηπως η νομοθεσια μας οπως και σε πολλα αλλα θεματα ειναι ανυπαρκτη?
    Θα προσθεσω οτι η νεα μοδα ειναι τα αυτοκινητα απο κατασχεσεις, αυτο ειναι και μια αιτιολογια οτι δεν φερουν ευθυνη οι πωλητες-απατεωνες γιατι ετσι το αγορασαν απο την τραπεζα. Μηπως ομως πρεπει να ξεκινησουμε να βγαζουμε στη φορα συγκεκριμενους τετοιου ειδους πωλητες. Θα κανω την αρχη λεγοντας οτι το μαιμουδιασμενο αυτοκινητο που βρηκα ηταν απο την ******** στο Ηρακλειο για την οποια μετα ακουσα πολλες περιπτωσεις ιδιες και χειροτερες.
    Ισως λιγο ασχετο με το συγκεκριμενο forum αλλα βρηκα και LEXUS RX-400h υβριδικο που εχει 10 εγκεφαλους μεσα με κατεβασμενα χιλιομετρα. Ασε που ολα οσα πουλιουνται στην Αθηνα εχουν περιπου 70.000 χλμ. Τυχαιο δεν νομιζω!!!!
    Απλα και μονο για χιουμοριστικους σκοπους θα αναφερω φραση που μου ειπε διασημος εμπορος των Νοτιων προαστιων που στριβοντας απο παραλιακη προς Βαρη-Κοροπιου ζηλευουμε τ' αυτοκινητα του, ''εγω σου δινω τετοια αυτοκινηταρα σε τετοια τιμη και εσυ μου ζητας βιβλιο σερβις?''.
    Γκουχ, γκουχ, απαγορεύεται από τον κανονισμό να κατονομάζεις εταιρείες όταν πρόκειται για δυσμενή σχόλια. Προφανώς αυτό συμβαίνει λόγω νομικών ζητημάτων που ενδέχεται να προκύψουν.

15. The Following User Says Thank You to S8N For This Useful Post:

BILL007 (16-10-10)

Σελίδα 6 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP