Σελίδα 6 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 456
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 52 από 52

Θέμα: Rotrex kit

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βαγγελης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι παιδιά σε αυτό αναφέρομαι.Πάντως και το μ3 σαν αυτοκίνητο δε θα εξυπηρετούσε τη περίπτωση μιας οικογένειας.Το δικό μου είναι 4πορτο και με εξυπηρετεί αυτή τη στιγμή χώρια ότι ξέρω το αυτοκίνητο απο το να πάρω το κάθε ξεσκισμένο μ3 που ο προκάτοχος δεν πήγαινε στη λαική κάθε σαββατο με την οικογένεια για ψώνια αλλά στα λιμανάκια για ντριφτ.Πήρα τηλέφωνο σήμερα την εταιρία της εισαγωγής της ρότρεχ και ναι βρήκα και κάποιον υπευθυνο,ο οποίος με ενημέρωσε ότι αυτοί σαν εταιρία απλά φροντίζουν την διάθεση του συγκεκριμένου προιόντος και προσέξτε δεν έχουν καμοία επαφή με την τοποθέτηση που πρέπει να αναλάβει του κάθε αγοραστή ο μηχανικός.Πρέπει δηλαδή ο ενδιαφερόμενος να διαβάσει το σάιτ και να αποφασίσει τι τύπο κομπρεσορα να πάρει τι τροχαλία και τι ψυγειο λαδιου.Ιντερκουλερ δεν παιζει ενώ πρέπει ο ενδιαφερόμενος πάντα να φροντίσει και για το πρόγραμμα που θα παιξει ο κομπρεσσορας.Δηλαδή καλύτερα 3000 που θα σου στοιχίσει να τα φας με τις που......νες παρά να τα πετάξεις στην εισαγωγική εταιρία του τύπου!!!!!!!!!!!!!!!
    Τι εννοεις ο μηχανικος του καθε αγοραστη? Δε σου ειπαν οτι ο ταδε ειναι εξουσιοδοτημενος για bmw και σ αυτον θα καλυψουμε εγγυησεις? Αν παω και το βουτηξω εγω το μηχανημα και το βαλω σε οποιον οποιον, πως θα καλυφθει απο την εγγυηση μετα αν γινει κατι?
    Παλια που ειχα παρει τετοιο μηχανημα δεν ηταν ετσι παντως...

Περιοχή
    αθηνα μενίδι
    Rides
    1

Προεπιλογή

φίλε οι άνθρωποι δεν πατάνε στη γη δε κατάλαβες αυτοί έχουν 3-4 κομπρεσσορες στο σαιτ 3-4 τροχαλίες 1 ψυγείο λαδιου και σου λένε,διαβασε τα τεχνικά χαρακτιριστικά του κάθε κομπρεσορα να δεις ποιο σου κάνει διαλεξε μια τροχαλία να δεις ποια σου κάνει πάρε και το ψυγείο λαδιου που είναι απαραιτιτο πήγαινε στο μηχανικό και κόψε το λαιμό σου για τη τοποθέτηση και το πρόγραμμα.με λίγα λόγια αν δε δουλέψει που αποκλειεται είμαστε σίγουροι για το προιόν που εισάγουμαη σου σπάσει ευθύνονται όλοι εκτός απο εμάςπως σου φάνηκε καλό εεεεεε....Και μου έιπε και το εξής κουφό καλό είναι να μπει στο σάιτ ο μηχανικός που θα σου κάνει την τοποθέτηση να αποφασίσειΑς μαζευτούμε να πάμε να τους ρίξουμε ένα χεράκι ξύλο μπας και προσγειωθούνε στον πλανήτη γη

3. The Following User Says Thank You to Βαγγελης For This Useful Post:

Kostas Maras (01-03-14)

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 456

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP