Z4 DCT (05-10-10)
Για να επιστρέψουμε στο θέμα, η λογική λέει οτι αν βρείς όλο το τροπέτο μαζί με όλη την ηλεκτρική εγκατάσταση όλα θα δουλέψουν τέλεια. Το θέμα είναι οτι αυτό σημαίνει ξήλωμα όλου του αυτοκινήτου και πέρασμα της πλεξούδας μαζί με τα μηχανικά μέρη. Η μετατροπή θα είναι δύσκολη αλλά όχι ακατόρθωτη.
Καλό είναι να ρωτήσεις κάποιον απο τους 2 γνωστούς επαγγελματίες που αναφέρθηκαν να σου δώσουν τα φώτα τους. Αλήθεια, πόσο βρίσκεις όλο το τροπέτο? Τον κινητήρα μόνο του?
Γιαννη συγνωμη κιολας για το θαρρος μονο απο ενα καφε σε ξερω αλλα καταλαβα οτι το αμαξι σου το εχεις τρελα και γενικα το προσεχεις πολυ.Δεν λυπασαι καινουργιο αμαξι να κανεις μετατροπη?Ειμαι βεβαιος οτι το στρωσιμο εγινε ευλαβικα,εβαλες μια χαρα και το προγραμμα (ακομα θυμαμαι ποσο ενθουσιασμενος ησουν με τη δυναμομετρηση).Το χειροτερο ειναι να κανεις την μετατροπη και να βγαλει καποιο προβλημα.Οχι λαμπακι αλλα οτιδηποτε.Πολυ απλα θα ειναι μετατροπη και ποτε δεν ξερεις.Εχεις δωσει τοσα λεφτα και το αμαξι ειναι πανεμορφο κριμα να το μπασταρδεψεις.
Στην τελικη αν επιμεινεις στην μετατροπη εχω δει σαν το δικο σου μετατροπη σε m3 και ειλικρινα δεν καταλαβα πουθενα οτι ηταν μετατροπη.(ο ιδιοκτητης εχει τα παντα απο bmw,μονο bmw,με χρονια στον χωρο και σωστος επαγγελματιας.Αν χρειαστεις σου δινω πληροφοριες οχι απαραιτητα να παρεις απο αυτον αλλα για να μαθεις για την μετατροπη η οτι αλλο)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη merbeind : 05-10-10 στις 02:33
mitsos_chania (05-10-10), Z4 DCT (05-10-10)
Στον ασταθμητο παραγοντα δεν υπολογιζεις λατρεια!
Εγω σου λεω ο μαστορας ειναι αστερι, το τροπετο κανονι ΑΛΛΑ κανει τσακ μια μαλακια, ενα παπαρακι τιποτενιο.
Σπαζεσαι η δεν σπαζεσαι;
Z4 DCT (05-10-10)
Για αυτο σου ξαναλεω
Παρε μια βεσπα να σου την ανεβασω 23 αλογα διχρονη με βαλβιδα ριντ και εξατμιση να κλανεις μπαρμπουνια απο το γκαζι.