Αυτός ο μ@κ@κας ο prime minister πιστεύει οτι είναι ισόβιος Μονάρχης!!! Διαλύει την μεσαία τάξη συστηματικά,βάσει σχεδίου!!! Μαύρο στους ψεύτες και κλέφτες,στις εκλογές και γιαούρτι όπου τους συναντάμε!!!!
Αυτός ο μ@κ@κας ο prime minister πιστεύει οτι είναι ισόβιος Μονάρχης!!! Διαλύει την μεσαία τάξη συστηματικά,βάσει σχεδίου!!! Μαύρο στους ψεύτες και κλέφτες,στις εκλογές και γιαούρτι όπου τους συναντάμε!!!!
....και τα κωλοκανάλια, αλλά και τα "γνωστά" ραδιόφωνα μιλάνε για μεγάλες μειώσεις.....![]()
Ειναι προφανής η στήριξη της πολιτικής της κυβέρνησης !!
Με κάποια ανταποδοτικά οφέλη προς τους μεγαλοεκδότες / καναλάρχες , να υποθέσουμε ;;;
Η μεσαία τάξη πέθανε !!!nino X3
Λες και το ηξερα... δεν ειπα να μη βιαστω να ειμαι αισιοδοξος? ε να..
Ρε οι ανθρωποι εχουν βαλθει να ξεκανουν τη μεσαια ταξη δεν υπαρχει αλλη εξηγηση.,................................
Οι πλούσιοι, Πλουσιοτεροι και οι φτωχοί, Φτωχότεροι.![]()
Είναι καθαρή ληστεία διότι δεν υπάρχει και το Δώρο Χριστουγέννων!!!
Αυτό που είναι απίστευτο είναι το πως αλλάζουν ρότα συνέχεια. Την άνοιξη κατηγορούσαν τη Νεα Δημοκρατία για το χαρατσι που επέβαλε, το καλοκαίρι διέρρεαν ότι θα ενσωματωθούν σε μια αύξηση 12,5 ή 15 λεπτών στη τιμή της βενζίνης και τώρα κάνουν άλλα αντί άλλων.
Και με το ΦΠΑ έτσι είχε γίνει. Η Κατσέλη διέρρεε ότι θα υπάρξει ένας συντελεστής 13-14%και τελικά έγινε αυτό που έγινε δίνοντας ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο για φοροδιαφυγή και ανεβαζοντας τον πληθωρισμό στο 5,5%.
Οι ανθρωποι ειναι δημοσιονομικά ΑΝΙΚΑΝΟΙ.
Ο καθενας εχει ψηφιακη/κινητο με καμερα και εκτυπωτη σπιτι του. Φετος βγαλτε μια φωτο τα @@ σας, εκτυπωστε τη και ριχτε τη στη καλπη.![]()
Akis 330Ci (28-09-10), imolarot (28-09-10), katsaraios (27-09-10), Logistakos (27-09-10), manos (27-09-10), NickE60 (27-09-10), scania124 (28-09-10)
fanisk (28-09-10)
οπως βλεπω τα δεδομενα...σε σχεση με τα περσινα...οχι μονο μειωση δεν εχω, αλλα αντιθετως αυξηση! επειδη λοιπον βαρεθηκα να με κοροιδευουν, με τα περσυνα ''αδικα τελη'' και φετος να θελουν και αυξηση..λεω λοιπον και εγω να τους κανω πλακιτσα! θα καταθεσω για ενα διαστημα τις πινακιδες,,,και οταν με το καλο ερθει καλοκαιρακι..και θελω ξανα το καμπριο..θα τις ξαναπαρω!
600 ευρω τελη για ενα διλιτρο!!!!!!!! Ελεος...... Εχω περιεργεια που πανε τα λεφτα απ τα τελη κυκλοφοριας.Αφου οι δρομοι που κυκλοφορουμε παραμενουν οι ιδιοι,για τους αυτοκινητοδρομους πληρωνουμε τσουχτερα διοδια ,την βενζινα την χρυσοπληρωνουμε για να ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ε τοτε τι στο διαολο πληρωνουμε τελη!!!!!!!
κοντευει μου φαινεται αυτη η ευλογημενη μερα,που θα παμε ολοι με οπλα και ροπαλα και οτι αλλο εχει ο καθενας ευκαιρο,εξω απο την βουλη...
Akis 330Ci (28-09-10), beliris (28-09-10), NickE60 (27-09-10)