Αμα ψηνεστε για καμια μοντελιστικη βολτα σε κανα σεφ καβουρι κλπ κλπ
Να κανονισουμε να μαζευτουμε!
Αμα ψηνεστε για καμια μοντελιστικη βολτα σε κανα σεφ καβουρι κλπ κλπ
Να κανονισουμε να μαζευτουμε!
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Το αμαξακι ενος φιλου που περασε απο περιποιηση μου!
JP GV predator 1/10 με κινητηρα 18αρη Thunder tiger
xaxaxa εδω με ροδες απο onroad μονδελο
![]()
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Εδω διπλα στο αμαξακι του φιλου ειναι το αναγεννημενο KYOSHO PURETEN ALPHA GP 3
Δυστυχως δεν εχω φωτο πως ηταν πριν!
![]()
Πολύ ωραίο όχημα, μια λεπτομέρεια μόνο είναι 4,5 κεκ θες να πεις, 3 ίππων και με 9 θυρίδες συνολικά στον κύλινδρο![]()
Τα δικά μου ένα thunder tiger buggy θα σας το δείξω άλλη φορά και το monster truck gst 3τάχυτο με όπισθεν. Φωτό με το μοτέρ λυμένο, έγινε αλλαγή κυλινδροπίστονου και θυρίδωμα στον νέο κύλινδρο.
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tokiko : 20-10-13 στις 15:28
Εγω εχω αυτο . Μιλάμε για πολυ βρωμογκαζο.
Για δωστε τα φωτα σας με καμια καλη ακρη για ανταλλακτικα.![]()
Leonidas_E39 (20-10-13)
ωραιο το εργαλειο!
Νομιζω εχεις κανει ενα λαθος στην συναρμολογηση!
Οι πλυμνες στον πισω αξονα ειναι αναποδα νομιζω δλδ εχει βαλει την αριστερη δεξια και το αντιστροφο.![]()
gant (25-10-13), HLIAS - E36 (21-01-14), Leonidas_E39 (24-10-13), ntinos (22-01-14), scania124 (24-10-13), sierra (25-10-13), tokiko (25-10-13), VanVIC (24-10-13)