χαχαχαχα μη σε ριξω ρε πασα!![]()
χαχαχαχα μη σε ριξω ρε πασα!![]()
εχεις κανει jailbrake? τι βερσιον εισαι?
τελικα το ελυσα το προβλημα μου, αντικαθιστωντας το plist με ενα back up που ειχα κρατησει.
εκ του αποτελσματος εχω συμπερανει οτι η apple εχει προσβαση στο λογισμικο των iphones οταν αυτα ειναι σε περιβαλλον με δικτυα wifi ακομα και χωρις να ειναι συνδεδεμενα με το itunes...![]()
αυτό θέλει firewall αλλά που να το βρείς για iphone...
Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500
ναι ειχαν κλειδωσει το δικτυο ουσιαστικα να δεχεται ρυθμισεις ιντερνετ μονο των δυο εταιριων που το εφεραν πρωτες...
ας ηταν η συσκευη αγορασμενη λιανικη και ξεκλειδωτη...
τι να πουμε γι αυτην τη εταιρια, οσο ωραια προϊοντα εχει, τοσο κατι ανεκδιήγητες πρακτικες τετοιου τυπου την υποβαθμιζουν στη συνειδηση του καταναλωτη...
Εξ απ'ανεκαθεν (!!!) η Apple ηταν ανεκδιηγητη σε θεματα πολιτικης και αυτος ειναι ενας απο τους κυριωτερους λογους που αρνουμαι να της δωσω εστω και ενα ευρω.
Τιμολογιακη πολιτικη:
Ειμαι σε Apple store, στην αλλη πλευρα του Ατλαντικου. Βλεπω δυο λαπιτοπια, διπλα διπλα. Τεχνικα χαρακτηριστικα - εμφανιση, πανομοιοτυπα, εκτος του οτι το ενα ειχε 2ΜΒ Ram και το αλλο 1ΜΒ.
Διαφορα τιμης; ΔΙΑΚΟΣΙΑ (200) δολλαρια !!!
Ρωτησα τον πωλητη αν εχουν καποια αλλη διαφορα και μου απαντησε αρνητικα, με ενα παγωμενο χαμογελο. Απλα, η RAM ηταν Apple approved., αυτη ηταν η δικαιολογια.
Να μην αναφερθω στο ipod της ανηψιας μου. 2 φορες στο service με courier λογω επαρχιας, 2 αναβαθμισεις απο μενα και τελικα αγορασε ενα MP3 player μιας συνηθισμενης μαρκας και ησυχασε.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nfot : 31-08-10 στις 17:48
Αναλυτικότατη Παρουσίαση του iPhone 4 στο ......https://www.myphone.gr/devices/review-106.html
κραταω το παρακατω.....
Το τελικό ερώτημα όμως παραμένει: Να το προτιμήσει κάποιος έναντι του iPhone 3GS; Αν έχετε την οικονομική δυνατότητα και μπορείτε να μεταπουλήσετε σε καλή τιμή το προηγούμενο κινητό σας κάντε το. Θα ευχαριστηθείτε τις βελτιώσεις σε όλους τους τομείς –εκτός του λειτουργικού που παραμένει ίδιο- την ίδια στιγμή που θα έχετε πρόσβαση σε μελλοντικές αναβαθμίσεις – από ένα σημείο και μετά οι προηγούμενες συσκευές θα πάψουν να τις δέχονται.