Σελίδα 6 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 4567 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 69

Θέμα: Εμεινε δυστυχώς από ακινησία...!

Rides
    0

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bimmer-corfu Εμφάνιση μηνυμάτων
    ρε παιδιά να βάλω μια φωτιά να γράψουμε άλλες 5 σελίδες?

Αν το αμάξι είναι efficient dynamics και έχει μπαταρία που φορτίζει στο φρενάρισμα κτλ μήπως θα χρειαστεί ειδική μπαταρία πιο ακριβή απο μια απλή εμπορίου?

3. The Following User Says Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

zeovani (10-08-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Λοιπόν παιδιά καλά κάνετε και με δουλεύετε γιατί δεν είμαι και κλασσικός άντρας (όχι gay προς θεού, απλά δεν ασχολούμαι με αμάξια καθόλου).

Εν ολίγοις θα σας τα πω:
    Στο αμάξι καταρχάς επικρατεί σκοτάδι με τα κουμπιά του κοντρόλ δεν ανοίγει...
    Ηρθα από τη δουλειά, σύνδεσα τα καλώδια με άλλο αμάξι, έβαλα το άλλο μπρος και μετά από λίγο είδα που ανάψαν τα φώτα του BMW.
    Χαρούμενος κι εγώ πάω να βάλω το κλειδί να βάλω μπροστά. Το βάζω λοιπόν στην θυρίδα και με το που το βάζω βλέπω σήμα κόκκινο στο καντράν και κολώνω... Ενα τιμόνι με ένα κλειδί... Πριν πατήσω το START κουμπί να δοκιμάσω μήπως και πάρει μπρος συμβουλεύομαι το MANUAL του αμαξιού που λέει ότι αυτή η σήμανση σημαίνει:

"Το ηλεκτρικό κλείδωμα του τιμονιού έχει βλάβη"

Πάω λοιπόν να βάλω και μπρος και φυσικά δεν παίρνει μπρος...

Βγάζω λοιπόν απογοητευμένος το κλειδί και περιμένω λίγο ακόμη μπας και φέξει αλλά τίποτα...

Πάω μετά από λίγο σε εξουσιοδοτημένο SERVICE ΒΜW στην περιοχή μου και μου λέει ο άνθρωπος εκεί ότι "αφού έβαλες καλώδια, θα έπρεπε να πάρει μπροστά" μου μίλησε και για κάποιο πρόβλημα που έβγαζε αυτό το μοντέλο στις κολώνες τιμονιού αλλά το θέμα λέω εγώ είναι η μπαταρία και η αχρηστία στην οποία έχει περιπέσει το αμάξι...

Εχετε καμμία λύση???

ΕΝ ολίγοις...

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων

Εποικοδομητικό αστείο... 12 points

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μάλλον μαζί με την μπαταρία σε βρήκε και το κλασσικό πρόβλημα της κολώνας του τιμονιού...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων

Η σημαντικότερη βλάβη όμως ήρθε λίγο μετά, όταν μου άναψε κόκκινη ένδειξη για το τιμόνι. Η κλασική βλάβη της σειράς 1 και 3 χτύπησε και σε εμένα και δεν ήταν άλλη από την κολώνα του τιμονιού. Κόστος επισκευής, μετά καλύτερης τιμής, 550 ευρώ μαζί με τα εργατικά. Τελευταία μικροζημιά έγινε πριν κανά μήνα, όταν (ανεξήγητα) κάηκε η τελευταία πάνω αντίσταση του πίσω τζαμιού, με αποτέλεσμα να μην ξεθολώνουν στο σημείο εκείνο οι υδρατμοί και όταν ανάβω τις πίσω αντιστάσεις το σήμα του ραδιοφώνου να χειροτερεύει. Υπάρχει στην αγορά κάποιο ειδικό υγρό που επιδιορθώνει απ'ότι λέγεται τη βλάβη αυτή και μόλις βρω χρόνο θα το προμηθευτώ και θα γράψω εντυπώσεις.

Εν ολίγοις, η 3άρα με υποδειγματική χρήση μου έχει βγάλει ουκ ολίγα προβληματάκια, πολλά από τα οποία είναι απαράδεκτα κατά τη γνώμη μου, όπως η κολώνα του τιμονιού που έχει συμβεί σε πολλές BMW και είναι διαπιστωμένο πρόβλημα, αλλά παρόλα αυτά δεν έχει γίνει η παραμικρή ανάκληση. Ελπίζω πάντως στο μέλλον να μη βγουν και άλλα προβλήματα, γιατί πραγματικά θα πιστέψω ότι άλλοι έχουν το όνομα του προβληματικού (Ιταλοί και Γάλλοι) και άλλοι τη χάρη...

Άτυχος πραγματικά...

Οδική και στο συνεργείο...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 10-08-10 στις 17:50

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μάλλον μαζί με την μπαταρία σε βρήκε και το κλασσικό πρόβλημα της κολώνας του τιμονιού...

Άτυχος πραγματικά...

Οδική και στο συνεργείο...
    Τι πρόβλημα είναι πάλι αυτό φίλε μου?
    Σίγουρα δεν θα πάρει μπρος το αμάξι?
    Ούτε με δεύτερη προσπάθεια?
    Γιατί δεν ξεμπλοκάρει το τιμόνι?
    Πόσα πρέπει να σκάσω τώρα οέο? **** την τεχνολογία μου μέσα...!

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Για το αν θα πάρει μπροστά δεν μπορώ να σου πω με 100% μιας και δεν έχω αυτοκίνητο τέτοιας χρονολογίας αλλά το προηγούμενο μοντέλο.Οπότε δεν ξέρω πως αυτό το πρόβλημα (αν είναι κολώνα τιμονιού) επηρεάζει και τα υπόλοιπα.

Το τιμόνι σίγουρα θα σου μείνει κομπλαρισμένο εφόσον φταίει η κολώνα.Αυτό ειναι το σύμπτωμα.Προσπάθησε κανα δυο φορές μπας και πάρει,αλλά για να έβγαλε και την ένδειξη μάλλον πας γραμμή για επισκευή και δυστηχώς όχι και τόσο φτηνή (αν πρόκειται για την κολώνα τιμονιού το ξαναλέω αν -μιας και διάγνωση μέσω πληκτρολογίου δεν μπορεί ακόμα να γίνει)

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο zeovani Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λοιπόν παιδιά καλά κάνετε και με δουλεύετε γιατί δεν είμαι και κλασσικός άντρας (όχι gay προς θεού, απλά δεν ασχολούμαι με αμάξια καθόλου).
    Oσο γι'αυτό, εγώ θα πω απλά ότι κανείς δεν γεννήθηκε μαθημένος.Οπότε δεν τίθεται θέμα... H πλάκα αν γίνεται, γίνεται πάντα στα πλαίσια του καλοπροέραιτου, θέλω να ελπίζω.
    Αν για οποιοδήποτε λόγο ξεφύγει απο τα πλαίσια,γι'αυτό είναι εδώ η διαχειριστική ομάδα...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 10-08-10 στις 18:03

Rides
    1

Προεπιλογή

Μπήκες στο κλαμπ των κολωνάτων φίλε.
    Αν είναι κολώνα, που κατά 99% είναι αφού κλείδωσε και το τιμόνι, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φωνάξεις οδική. Δοκίμασε πρώτα να βάλεις 2-3 φορές μπροστά τον κινητήρα μήπως και ξεμπλοκάρει προσωρινά, αν και το κόβω δύσκολο.

Από την άλλη, εσένα δεν παίρνει έτσι κι αλλιώς μπροστά απ'ό,τι είπες (αυτό δεν νομίζω πως έχει σχέση πάντως με την κολώνα, γιατί το δικό μου έπαιρνε κανονικά), οπότε φώναξε απευθείας το bmw assistance.

Όπως γράφει και στο παράθεμα που έβαλε ο Βασίλης, η κολώνα μου στοίχισε με καλή έκπτωση (λόγω γνωστού) 550 ευρώ + εργατικά. Τώρα, με αυξήσεις ΦΠΑ κλπ υπολόγισε σίγουρα κανα 600άρι.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Driver M : 10-08-10 στις 18:08
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

10. The Following User Says Thank You to Driver M For This Useful Post:

BILL007 (10-08-10)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Για ποσες μερες θα χρειαστεις το αμαξι στις διακοπες σου? Σε ρωταω, μηπως ειναι προτιμοτερο να νοικιασεις ενα & να κανεις την δουλεια σου γιατι οι μερες περνανε... (αστειευομαι, γιατι απλα δεν επισκεπτεσαι μια αντιπροσωπεια να γινει διάγνωση & η δουλεια οπως πρεπει ωστε να ξεμπερδευεις μια και καλη βρε παιδακι μου?)

Περιοχή
    Corfu
    Rides
    1

Προεπιλογή

φίλε όπως άκουσες υπάρχει ένα πρόβλημα με τις κολώνες τιμονιού που τσούζει μάλιστα η αντικατάσταση τους ΑΛΛΑ μην τα βάψεις μαύρα ακόμα γιατί πολύ πιθανό να έχει σχέση με τη διακοπή τροφοδοσίας. Το έχω ξανά ακούσει
    Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 4567 ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP