καλο.χε.χε.
zeovani (10-08-10)
Λοιπόν παιδιά καλά κάνετε και με δουλεύετε γιατί δεν είμαι και κλασσικός άντρας (όχι gay προς θεού, απλά δεν ασχολούμαι με αμάξια καθόλου).
Εν ολίγοις θα σας τα πω:
Στο αμάξι καταρχάς επικρατεί σκοτάδι με τα κουμπιά του κοντρόλ δεν ανοίγει...
Ηρθα από τη δουλειά, σύνδεσα τα καλώδια με άλλο αμάξι, έβαλα το άλλο μπρος και μετά από λίγο είδα που ανάψαν τα φώτα του BMW.
Χαρούμενος κι εγώ πάω να βάλω το κλειδί να βάλω μπροστά. Το βάζω λοιπόν στην θυρίδα και με το που το βάζω βλέπω σήμα κόκκινο στο καντράν και κολώνω... Ενα τιμόνι με ένα κλειδί... Πριν πατήσω το START κουμπί να δοκιμάσω μήπως και πάρει μπρος συμβουλεύομαι το MANUAL του αμαξιού που λέει ότι αυτή η σήμανση σημαίνει:
"Το ηλεκτρικό κλείδωμα του τιμονιού έχει βλάβη"
Πάω λοιπόν να βάλω και μπρος και φυσικά δεν παίρνει μπρος...
Βγάζω λοιπόν απογοητευμένος το κλειδί και περιμένω λίγο ακόμη μπας και φέξει αλλά τίποτα...
Πάω μετά από λίγο σε εξουσιοδοτημένο SERVICE ΒΜW στην περιοχή μου και μου λέει ο άνθρωπος εκεί ότι "αφού έβαλες καλώδια, θα έπρεπε να πάρει μπροστά" μου μίλησε και για κάποιο πρόβλημα που έβγαζε αυτό το μοντέλο στις κολώνες τιμονιού αλλά το θέμα λέω εγώ είναι η μπαταρία και η αχρηστία στην οποία έχει περιπέσει το αμάξι...
Εχετε καμμία λύση???
ΕΝ ολίγοις...
Για το αν θα πάρει μπροστά δεν μπορώ να σου πω με 100% μιας και δεν έχω αυτοκίνητο τέτοιας χρονολογίας αλλά το προηγούμενο μοντέλο.Οπότε δεν ξέρω πως αυτό το πρόβλημα (αν είναι κολώνα τιμονιού) επηρεάζει και τα υπόλοιπα.
Το τιμόνι σίγουρα θα σου μείνει κομπλαρισμένο εφόσον φταίει η κολώνα.Αυτό ειναι το σύμπτωμα.Προσπάθησε κανα δυο φορές μπας και πάρει,αλλά για να έβγαλε και την ένδειξη μάλλον πας γραμμή για επισκευή και δυστηχώς όχι και τόσο φτηνή (αν πρόκειται για την κολώνα τιμονιού το ξαναλέω αν -μιας και διάγνωση μέσω πληκτρολογίου δεν μπορεί ακόμα να γίνει)
Oσο γι'αυτό, εγώ θα πω απλά ότι κανείς δεν γεννήθηκε μαθημένος.Οπότε δεν τίθεται θέμα...H πλάκα αν γίνεται, γίνεται πάντα στα πλαίσια του καλοπροέραιτου, θέλω να ελπίζω.
Αν για οποιοδήποτε λόγο ξεφύγει απο τα πλαίσια,γι'αυτό είναι εδώ η διαχειριστική ομάδα...![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 10-08-10 στις 18:03
Μπήκες στο κλαμπ των κολωνάτων φίλε.
Αν είναι κολώνα, που κατά 99% είναι αφού κλείδωσε και το τιμόνι, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φωνάξεις οδική. Δοκίμασε πρώτα να βάλεις 2-3 φορές μπροστά τον κινητήρα μήπως και ξεμπλοκάρει προσωρινά, αν και το κόβω δύσκολο.
Από την άλλη, εσένα δεν παίρνει έτσι κι αλλιώς μπροστά απ'ό,τι είπες (αυτό δεν νομίζω πως έχει σχέση πάντως με την κολώνα, γιατί το δικό μου έπαιρνε κανονικά), οπότε φώναξε απευθείας το bmw assistance.
Όπως γράφει και στο παράθεμα που έβαλε ο Βασίλης, η κολώνα μου στοίχισε με καλή έκπτωση (λόγω γνωστού) 550 ευρώ + εργατικά. Τώρα, με αυξήσεις ΦΠΑ κλπ υπολόγισε σίγουρα κανα 600άρι.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Driver M : 10-08-10 στις 18:08
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
BILL007 (10-08-10)
Για ποσες μερες θα χρειαστεις το αμαξι στις διακοπες σου? Σε ρωταω, μηπως ειναι προτιμοτερο να νοικιασεις ενα & να κανεις την δουλεια σου γιατι οι μερες περνανε...![]()
(αστειευομαι, γιατι απλα δεν επισκεπτεσαι μια αντιπροσωπεια να γινει διάγνωση & η δουλεια οπως πρεπει ωστε να ξεμπερδευεις μια και καλη βρε παιδακι μου?)
![]()
![]()
φίλε όπως άκουσες υπάρχει ένα πρόβλημα με τις κολώνες τιμονιού που τσούζει μάλιστα η αντικατάσταση τους ΑΛΛΑ μην τα βάψεις μαύρα ακόμα γιατί πολύ πιθανό να έχει σχέση με τη διακοπή τροφοδοσίας. Το έχω ξανά ακούσει
Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500