Απο περιεργεια και μονο, δηλαδη στα σημεια που κολησαν τα bmw στο βιντεακι, καποιο αλλο τετρακινητο θα πηγαινε καλυτερα?
Απο περιεργεια και μονο, δηλαδη στα σημεια που κολησαν τα bmw στο βιντεακι, καποιο αλλο τετρακινητο θα πηγαινε καλυτερα?
quattro ist fur sissies
αυτο το τεστ το ξεχναμε???
quattro ist fur sissies
HLIAS - E36 (30-12-16)
Σε ότι τέτοιο τεστ βλέπω στο Youtube, κρατάω μικρό καλάθι....το σημαντικότερο είναι με τι είδους ελαστικά κάνουν τα τεστ αυτά, εάν το ένα έχει χειμερινά και το άλλο καλοκαιρινά, όλα είναι στον αέρα......
VW Tiguan Allspace 2.0 BiTDi Stage 1 300HP DSG7 7seater
Bitz (31-12-16), HLIAS - E36 (30-12-16)
Στο βιντεο που ανεβασα εγω ομως δεν τιθεται θεμα ελαστικων.
quattro ist fur sissies
savvas bmwdakias στο βίντεο που ανέβασες εσύ όλη τη διαφορά την κάνει το κεντρικό διαφορικό. Της audi σήμερα, αν δεν κάνω λάθος χρησιμοποιεί πολύδισκους συμπλέκτες ηλεκτρονικά ελεγχόμενους;
E30 318i
Στο βίντεο με τα χιόνια δεν παίζει να μην είχαν χιονολαστιχα τα audi... Και είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για βίντεο φτιαγμένο από VAGιτη... Οποιος έχει οδηγήσει σε χιόνι με χιονολαστιχα καταλαβαίνει!
Καλή χρονιά σε όλους και το νέο έτος να βάλει λίγο μυαλό στους VAGιτες να μην είναι τόσο κομπλεξικοι!
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!
topmar (30-12-16)
Εννοειται πως δεν ειμαι audaκιας αλλα αν φορανε ολοι τα ιδια λαστιχα το audi υπερτερει κατα πολυ..
BILL007 (02-01-17)
Στο βιντεο του m3e36 δειχνει οτι το bmw εχει τασεις υπερστροφης, ακομα και στα χιονια με τις μπαντες παει χαχα bmw εισαι λεμεε. Εγω προσωπικα δεν κονουμαι στα χιονια. Αν εμενα σε μερος που ειχε χιονια ή θα επερνα ενα σοβαρο τζιπ ή θα εβαζα χιοναλαστιχα στο bmw μου. Δεν με συγκινουν οι δυνατοτητες των audi και ειδικοτερα των quattro
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη savvas bmwdakias : 31-12-16 στις 14:34
quattro ist fur sissies
HLIAS - E36 (03-01-17), m3e36 (31-12-16)
εγω παντως στη ζακυνθο απολαμβανω τα ωραια στροφιλικια που εχει σε συνδυασμο με την πανεμορφη φυση οπως μια BMW μπορει εστω και αδυναμη
dreamer (02-01-17), HLIAS - E36 (31-12-16)