Σελίδα 6 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 4567 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 64

Θέμα: Βλάβη Ελαστικών...!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο anton Εμφάνιση μηνυμάτων
    σε αυτα τα RFT ελαστικα που δεν υπάρχει ρεζέρβα, μήπως η λύση είναι να εχουμε μαζί αυτό το πράγμα που ειναι σαν μακαρόνι και το βάζουμε στην τρύπα που χάνει; Θα εχουμε στο πορτ μπαγκαζ λίγο AVA αλοίφουμε τα πέλματα μεχρι να δούμε από που χάνει αφού θα κάνει αφρό και μετά βάζουμε στην τρύπα το μακαρόνι. Ασε που πολλές φορες η πρόκα ή βιδα φαίνεται με το μάτι. Βεβαια προσωρινή λύση αλλά για καμια εβδομαδα ειμαστε εντάξει. Μετά πάμε στο πρωτο βενζινάδικο φουσκώνουμε το ελαστικό και συνεχίζουμε το ταξίδι μας. Ασε που μπορούμε να εχουμε στο πορτ μπαγκάζ ηλεκτρική τρομπα ελαστικών να τα φουσκώνουμε μονοι μας! Πάμφθηνα το μακαρόνι και η τρόμπα και χωρις καθόλου κόπο! Όταν φτασουμε στον προορισμό μας με την ησυχία μας ψάχνουμε καλό βουλκανιζατερ να βάλουμε μπάλωμα, αφου δε θα το εχουμε κινήσει χωρίς αερα για να καταστραφεί ή αν ακολουθησουμε τις οδηγιες του κατασκευαστή αγοράζουμε καινούργιο σε καλή τιμή και το βάζουμε στον καλύτερο. Ενώ ο αφρός από ό,τι εχω μαθει, κανει αναγκαστική αλλαγη του ελαστικού!
    Βρήκα βίδα στο Rav4 και αναγκάστηκα βεβιασμένα να πάω στο βουλκανιζατερ τασος που ειναι μεγαλο και ολο το 24ωρο και μου γρατσουνίσαν την ζάντα κατα την αφαιρεση του ελαστικου για να βάλουν το μπάλωμα. Σου λεει ηλθες στην νύχτα μη μου θες και καλλιτεχνίες. και σε ενα αλλο που πήγα για φθηνη αλλαγη ελαστικων επίσης μου γρατσουνίσαν τις ζάντες στην εξωτερική στεφάνη. ¨Αρα το γρατσουνισμα ειναι ο κανόνας
    Τα κουβαλουσα ολα μαζι μου οταν ημουν με τα συμβατικα. Αν παθεις το λαστιχο στις μπροστα ροδες κατι γινεται στριβεις το τιμονι και μπορεις να εχεις καποια προσβαση στο πελμα. Αν το παθεις στα πισω; Μην τη ψαχνεις στο τελος κουβαλουσα και γρυλο μαζι μου (δεν διαθετέι ο ασσος) για να μπορεσω να βγαλω την ροδα και να την φτιαξω. Και το μακαρονι (ειχα απο ολες τις διαστασεις μαζι μου) ειναι για κανα καρφι ή βιδα αν πατησεις. Αν γινει κανα σκισιματακι θελεις συνεργειο σιγουρα...

Να ναι καλα ενα καλο κοφλερ δωρο του πατερα μου που φουσκωνε πολυ γρηγορα το λαστιχο οποτε εβαζα αερα εκανα 5 χιλιομετρα και ξανα τα ιδια μεχρι το βουλκανιζατερ.

Rides
    0

Προεπιλογή

συνηθως παθαινεις λαστιχο στα μπροστα ελαστικά. δεν εχω παθει ποτε στα πίσω και ετσι μου εχουν πει και στα συνεργεια. επίσης πιστευω οτι αν ξαπλώσω κάτω θα μπορω να βάλω την ενεση και στα πίσω απο την μπρος μερια η την πίσω του ελστικου
    Πάντως σίγουρα θέλουμε ενα καλο μηχανάκι να φουσκώνει τα ελαστικά. και σε βουλκανιζατερ να παω, παλι κορδόνι θα ζητησω. Φοβάμαι μην μου το ξεζανταρει ο καθε τυχαίος ιδιαιτερα επειδη ειναι Run Flat. Σιγουρα θα γρατσουνίσουν τα εξω χειλη της ζάντας

Rides
    1

Προεπιλογή

Τα R/F είναι 1000 φόρες πιο ασφαλή απο τα συμβατικά και ειδικά τα BMW είναι στημένα μόνο για R/F ... το θέμα είναι οτι έπρεπε ο Γερμανός να έχει έστω και προαιρετικά ρεζέρβα .
    Δεν είναι παντού Γερμανία με δρόμους χαρτί ...

Rides
    1

Προεπιλογή

συνηθως παθαινεις λαστιχο στα μπροστα ελαστικά. δεν εχω παθει ποτε στα πίσω και ετσι μου εχουν πει και στα συνεργεια. επίσης πιστευω οτι αν ξαπλώσω κάτω θα μπορω να βάλω την ενεση και στα πίσω απο την μπρος μερια η την πίσω του ελστικου
    Πάντως σίγουρα θέλουμε ενα καλο μηχανάκι να φουσκώνει τα ελαστικά. και σε βουλκανιζατερ να παω, παλι κορδόνι θα ζητησω. Φοβάμαι μην μου το ξεζανταρει ο καθε τυχαίος ιδιαιτερα επειδη ειναι Run Flat. Σιγουρα θα γρατσουνίσουν τα εξω χειλη της ζάντας
    Αν σου τύχει στην ερημιά (οπως εμένα ) οχι μόνο απο κάτω θα πέσεις θα το σηκώσεις και στα χέρια για να φύγεις απο κεί .
    Οσο για της γρατζουνιές δεν έχεις δίκιο υπάρχουν και σωστοί επαγγελματίες που έχουν μηχανήματα με τεφλόν ...

Ο Χρήστος γιατί δεν λέει τπτ???

Περιοχή
    Αγγλία, Αθήνα, Λάρισα, Δράμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

συνηθως παθαινεις λαστιχο στα μπροστα ελαστικά. δεν εχω παθει ποτε στα πίσω και ετσι μου εχουν πει και στα συνεργεια.
    Δεν είναι απόλυτο αυτό.
    ¨
    Έχω πάθει λάστιχο σε πίσω ρόδα ουκ ολίγες φορές

δύο φορές με τα Jaguar

Την πρώτη φορά ταξίδευα προς Glasgow, πήγαινα και γρήγορα, χειμώνας, είχα χειμερινά λάστιχα, φτάνω στο ξενοδοχείο 2-3 το πρωί. Κατεβαίνω από το αυτοκίνητο και το πίσω δεξί λάστιχο είναι σχεδόν πίτα. 2,5 ώρες νωριτερα που ξεκίνησα, τα λάστιχα ήταν εντάξει. Πηγαίνω το αμάξι σε βενζινάδικο 200 μετρα δίπλα, πίεση ήταν 10 . Το φούσκωσα στα 40.
    Στις 8 το πρωί, το λάστιχο ήταν μισο-φουσκωμένο. Οπότε πριν πάω στη δουλειά, πήγα στο βουλκανιζατέρ. Η τρύπα ήταν αρκετά μεγάλη, αλλά επιδιορθώσιμη (με δική μου επιμονή). Από τότε το λάστιχο έχει κάνει 20.000χλμ

Δεύτερη φορά, επέστρεφα προς Calais για να πάρω το ferry-boat. Πήγαινα χαλαρά με 140χλμ/ώρα. 250χλμ πριν το Calais, σταματάμε για βενζίνη. Βλέπω το πίσω αριστερό λάστιχο είναι σχεδόν πίτα... Όταν φύγαμε από Γενεύη, πριν 4 ώρες, ήταν μια χαρά...Φουλάρω βενζίνη και πάμε για αέρα. Πίεση 15, το φουσκώνουμε στα 45. Σε 4 ώρες φεύγει το ferry-boat.
    Οπότε...πάω σιγά-σιγά με 90-100χλμ/ώρα. Στην αποβάθρα, ήταν σχεδόν ξεφούσκωτο, το αμάξι μπήκε στο ferry-boat, αλλά μετά από 1,5 ώρα το λάστιχο ήταν πίτα. Το αμάξι μόλις κατάφερε να βγει στην αποβάθρα...11 το βράδυ παρακαλώ. Καλούμε οδική (γιατί δεν μπορώ να σηκώσω το λάστιχο), και βάζει τη ρεζέρβα. Το λάστιχο αυτό δεν ήταν επιδιορθώσιμο.

Μια φορά με το E90 ALPINA D3

Για 9 μήνες παρακαλώ είχα πολύ πολύ αργή απώλεια αέρα άπό το πίσω δεξί λάστιχο. Δεν φαινόταν από πού χάνει. Απλά το φούσκωνα, πήγαινα όπου έπρεπε να πάω (έκανε έτσι κάπου 10.000χλμ) Τα πίσω λάστιχα ήταν ια αλλάγή και την έκανα τελικά.

δυο φορες με το Ε36 BMW 316
    Την μια φορά ήταν το πίσω αριστερό, που δεν το κατάλαβα καθόλου και τελικά εφθάρη τοσο πολύ που πετάχτηκε. Ημουν μικρή τότε και δεν ήξερα...

Την άλλη το πίσω δεξί, το οποίο και επιδιορθώθηκε!
    Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!

Rides
    0

Προεπιλογή

Καλημέρα

Πρόσφατα έκανα μια επισκευή - μπάλωμα στο μπροστινό λάστιχο γιατί μου εμφάνισε την κόκκινη σήμανση του ελαστικού και αφού το έβαλα μπροστινά φύγω Έχω μόνιμα στο αμάξι 2 σήματα:

1) κίτρινο θαυμαστικό σε κύκλο
    2) το βέλος με θαυμαστικό σε τρίγωνο (ολισθηρό οδοστρομα_επικινδυνη οδήγηση)

Έχω ταλαιπωρηθεί γενικότερα με τις σημανσεις και μου έχουν σπάσει τα νεύρα...

Επίσης στο τρίψιμο με φλας και στην επαναφορά δεν σβήνει το φλας...

Τι κάνω?

Συνεργείο ή Βουλκανιζατέρ?

Rides
    0

Προεπιλογή

Εκανες reset για την πιεση ελαστικων μετα που το εφταξες? Μεσα απο το bc.

Περιοχή
    Hellas
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σίγουρα δεν έχεις κάνει ρεσετ αλλά το πρόβλημα οταναναβουν αυτά συνδιασμενα είναι κατά 99% από ευθυγράμμιση.
    Είναι και το φλας που δεν επαναφέρει και μάλλον έχεις χτυπήσει πεζοδρόμιο η λακουβα η ο λαστιχας κάτι... ζορισε εκεί μπροστά.

9. The Following User Says Thank You to nikos bob For This Useful Post:

Alex_ (23-11-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Alex_ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εκανες reset για την πιεση ελαστικων μετα που το εφταξες? Μεσα απο το bc.
    Έκανα reset κανονικά γι'αυτό δεν ανάβει η ένδειξη του ελαστικού.

Αυτό το μόνιμο που ανάβει δεν επιδέχεται reset.

Άρα πρέπει να πάω πάλι στο λάστιχα λέτε?

Rides
    0

Προεπιλογή

Κάνε ότι σου είπε ο Νίκος αυτός ξέρει. .. ενημέρωση εκ των έσω!

12. The Following User Says Thank You to Alex_ For This Useful Post:

nikos bob (23-11-14)

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 4567 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP