Το υπόλοιπο πως πήγε Ηλία; κόστος;
Το υπόλοιπο πως πήγε Ηλία; κόστος;
Η βαφή στα 180¤ όλη η 4άδα σε έναν γνωστό του Άρη (aristent), έδωσα και να διορθωθεί ένα στραβωματάκι στη ζάντα 20¤ και γύρω στα 30¤ (ελπίζω όχι παραπάνω) για να γίνει ευθυγράμμιση...
Ελπίζω την ρόδα πίσω που την βλέπω ότι δεν έχει έρθει ακόμα στη θέση της να έρθει με την ευθυγράμμιση αλλιώς θα έχουμε στεναχώριες με τον μάστορα...
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!
tokiko (28-05-14)
Εγω πάλι θα πω κάτι άλλο και λάβε το υπ' όψιν σου, αν θες: σε ενδεχόμενη στραβή με εμπλοκή τρίτου (ας ελπίσουμε μόνο με υλικές ζημιές), ΑΝ σπάσει ο διαόλος το ποδάρι του κι αυτά που γράφεις σε συνδυασμό με τις φωτό που έχεις αναρτήσει (οπότε όλοι ξέρουν το αυτοκίνητο και τον οδηγό), πέσουν στα χέρια του ασφαλιστή, δικηγόρου, δικαστή κλπ ποιά τύχη νομίζεις οτι θα έχεις, ακόμα κι αν δεν φταίς?
giannis_compact (28-05-14)
Ok, τη γνώμη μου την είπα, όσοι θέλουν ας την θεωρήσουν κατηγορίας "ο,τι να'ναι"... μεγάλα παιδιά είμαστε όλοι, ο καθένας μπορεί να πράξει όπως καταλαβαίνει![]()
Bazil Van Sinner (28-05-14), mark e92 (28-05-14), tokiko (28-05-14), Ε91 (28-05-14)
Μιχάλη δέν λέει κάτι παράλογο το κογιότ,
στην περίπτωση που υπάρχει τρόπος να
γλυτώσει η ασφαλιστική τα κερατιάτικα,
δυστυχώς όλα είναι πιθανά.
Βέβαια αρκετοί,μεταξύ αυτών και γώ,μετά απο τόσα πόστ
φαινόμαστε γραφίκοι και "παρθένες" αλλά δεν είναι καθόλου
έτσι.
Φαντάσου την περίπτωση ,κάποιος απο μάς να μιλάει απο πέιρα ....
Ενταξει ρε παιδια το χοντρυναμε πολυ..Σιγα μην ασχοληθει το δικαστηριο με το αν το παιδι εχει αναρτησει φωτο η βιντεο..
Επαθε ενα ατυχημα ο Ηλιας που ολοι θα μπορουσαμε να ειχαμε παθει.
Και μην πει κανενας οτι στην ηλικια του δεν ειχαμε κανει παντες μεσα σε πολη..
Να πουμε και το αλλο..Ποις απο εμας δεν ξεπερνα τα ορια ταχυτητος..
Ορισμενοι κατα αρκετες δεκαδες μαλιστα..
Στους δρομους ειμαι ολη μερα και βλεπω την νοοτροπια και την παιδια του Ελληνα οδηγου,απο επαγκελματια εως και ερασιτεχνη..
Το θεμα ειναι να καταλαβει οχι μονο ο Ηλιας αλλα ολοι μας οτι οι δρομοι ειναι δημοσιοι και για ολους..Συν οτι το αυτοκινητο ειναι μεσο εξυπηρετησης καθως και διασκεδασης και οχι νομιμο φονικο οπλο...
Alex_ (28-05-14), Bazil Van Sinner (28-05-14), HLIAS - E36 (29-05-14), mark e92 (28-05-14), nikos1400 (28-05-14)