Είμαι σήμερα Αθήνα.
Αύριο μάλλον πάμε Λάρισα, Νέοι Πόροι για 3 μέρες και ξαναγυρνάμε Αθήνα την Παρασκευη για να πάμε Βραχάτι το Σάββατο!
Είμαι σήμερα Αθήνα.
Αύριο μάλλον πάμε Λάρισα, Νέοι Πόροι για 3 μέρες και ξαναγυρνάμε Αθήνα την Παρασκευη για να πάμε Βραχάτι το Σάββατο!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη I_MNL : 14-09-14 στις 12:58
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
Θα ειμαι Λευκαδα μεχρι Σαββατο, γυριζω για να μπορεσω να ειμαι Βραχατι την Κυριακη.
Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!
I_MNL (25-09-14)
Και οδηγώντας μοναχή με τον Αλπίνο από Καλαμπάκα, ειδα τα Μετέωρα. Μετά απο εξω από τα Ιωάννινα και θυμήθηκα πως έχω καιρό να ταξιδέψω σ'αύτά τα μέρη.... Πρέβεζα, Αιτωλοακαρνανία... του χρόνου πρέπει να γίνει! Ή αν μπορέσω τα Χριστούγεννα!![]()
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
Eleni (28-09-14)
Μάλλον είμαι θεόμουρλη να οδηγάω βράδυ με ψιλο-ομίχλη στην Ιταλία...
Μόλις έφτασα στο ξενοδοχείο κοντά στο Τορίνο....
αφού το φέρυ-μποτ άργησε κι έφτασε 7μμ ώρα Ιταλίας στην Ανκόνα![]()
Alex_ (07-10-14), Bazil Van Sinner (07-10-14), isou (07-10-14), nikos1400 (07-10-14)
Επιτέλους θα έχω την ευκαιρία τον Αύγουστο για ένα ταξιδακι για καλό λόγο (διακοπές) επιτέλους στην Ελλάδα. Κανείς δεν πέθανε αυτή την φορά και κανείς δεν τραυματίστηκε (όπως δυστυχώς τις άλλες 4 φορές που ήρθα φέτος under cover).
Αεροπορικώς όμως, καθότι θα μείνω μόνο 10 μέρες και μετά πάλι πίσω Αγγλία για δουλεια... Ξέρωεγώ έκανα τώρα
στο αρχικό μου νήμα!!!!
BILL007 (24-07-16), mark e92 (24-07-16), Moufas E46 (24-07-16)
Αντε καλο υπολοιπο
I_MNL (29-09-14)
Με το καλο να ερθεις![]()
I_MNL (24-07-16)
Για να διευκολυνω θα ειμαι
Αθηνα 10-15 και 21-22 Αυγουστου
Λαρισα 16-20 Αυγουστου
Και θα κυκλοφορω με τον Μπεμπη τον Μικρο τον Ε36 316i
BILL007 (25-07-16)