στο cnc μάστορας είναι ο Thomelef ίσως μπορεί να σας βοηθήσει
στο cnc μάστορας είναι ο Thomelef ίσως μπορεί να σας βοηθήσει
Καλό αυτό το νέο..... ωστόσο είμαι ακόμα σε φάση σχεδιασμού.
Πάντως πρέπει να είμαι σε καλό στάδιο καθώς, έδειξα αυτά που ετοιμάζω σε κάποιον του χώρου, όπου ίσως να πάω και για προγραμματισμό, και μου είπε πως είναι σωστά και σε καλό δρόμο! Πήρα μια μικρή ανακούφιση....!Παραμένουμε στο παρόν πλάνο!
Μάλλον θα καταλήξω σε 5ο μπεκακι με παράλληλο εγκεφαλάκι, καθώς δεν έχω σκοπό να ανεβάσω τρελές πιέσεις, ώστε να προβώ σε άγραφο και ο προϋπολογισμός να πάει στο διάστημα....
Προς το παρόν αυτά που χρειάζομαι είναι:
Εγκεφαλάκι + 1μπεκ
σωληνώσεις (χωρίς γωνίες)
1αντεπίστροφη βαλβίδα
bypass
indercooler
φίλτρο αέρα(πιθανόν)
Με ένα καλό ψάξιμο στο νετ, μια πρώτη εκτίμηση είναι κανα 500αρι ευρώπουλα + 500 για τον προγραμματισμό.
Επιθυμητό αποτέλεσμα: 200 αξιόπιστα αλογάκια..... Για να δούμε....
ΥΓ: Ένα υπερπελόριο και τιτανομέγιστο ευχαριστώ στον vladis544 για τα εντατικά μαθήματα tunning, αλλά και την γενικότερη συνεισφορά του![]()
Βρε Μιχάλη, ξέρεις ποιό είναι το πρόβλημα?
Έδω στα Χανιά δεν έχω κανέναν που να τον εμπειστεύομαι για να του δώσω να μου προγραμματίσει τον υπάρχον εγκέφαλο. Αντιθέτως υπάρχει άτομο έμπιστο που μπορεί να μου κάνει την δουλειά με 5ο μπεκ!
Να μου πεις έλα να το προγραμματίσεις Αθήνα....οκ.... και αν στραβώσει κάτι? που θα τον βρω στην Αθήνα να το δει?? Εκεί κολλάω.....
Όπως και να χει ο προγραμματισμός αργει ακομα και θελει συζήτηση.......
Στο πίσω μέρος του μυαλού μου υπαρχει και ο αγραφος, όχι για λόγους απόδοσης, αλλά πιο πολύ για μάθω πιο καλά τι γίνεται μέσα στο μοτερ.....
Πολυ σωστη η σκεψη! Αλλα δεν υπαρχουν μπεκ απο 6κυλινδρο που να καλυπτουν αυτην την ιπποδυναμη!
Ακομα και του 3λιτρου πεφτουν μικρα για 4κυλινδρο! Ισως απο Μ3 Ε30 με S14
Η λυση των μεγαλυτερων μπεκ είναι η καλυτερη, αν παρολα αυτα για τους δικους σου λογους, στραφεις σε 5ο μπεκ φροντισε να καλοσχεδιασεις τους αυλους εισαγωγης σου.Γιατι πλεον μιλαμε για διφασικη ροη και οχι για μονοφασικη. Ισως και λιγη μελετη με το fluent δεν θα εκανε κακο.
Αλλα για να αποδωσεις τα μεγιστα αλλα και πιο αξιοπιστα ,παλι θα χρειαστεις επαναπρογραμματισμο στην ecu σου!
kloukakis (16-04-10)
Τα μπεκ απο το μ3 ε30 ειναι 240cc..και αυτα στο οριο θα δουλευουν....η μονη λυση απο τα λιγα που ξερω θα πρωτηνα και εγω για μπεκ 360cc...
https://cgi.ebay.com/ebaymotors/RC-F...cessories#shId
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 17-04-10 στις 21:23
kloukakis (17-04-10), m-power_01 (17-04-10)
Απλα οσο πιο κοντα πηγαινουμε προς το οριο τοσες περισσοτερες πιθανοτητες εχουμε να στεγνωσει το μοτερ. Οι συνεπειες γνωστες...
Οσο για το αν βλαπτουν τα μεγαλυτερα μπεκ....αν το παρακανεις, δυσκολα θα κρατας ρελαντι!
Οπως και να χει εμεις εδω λεμε ...και ο Κωστας αποφασιζει τι θα κανει, αναλογως των οικονομικων του, αλλα και των προσδοκιων του!
Δεν θυμομουν παροχη, αλλα με το σκεπτικο οτι αρκουν για 200+ αλογα...
Αληθεια αυτα ηταν στο 2L , στο 2.3L ή στο 2.5L ?
Strato τα κάνουν αυτά οι τουρμπίνες σου?