Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο pontiosM3 δεν εχω και λαστιχο καρδια μου!!!!! περιμενω με την ασφαλια μου! αλλα θα κανω το cone και μαλλον θα ερθω!! Μια φορά είπες να ρθείς και εσύ,και αυτό σε βγήκε σε κακό,αλλά αφού κανόνισες τότε σε περιμένουμε....
''One love three letters'' .....BMW
Μεσα και γω!!!
Εκανε τα μαγικα του ο Ποντιος και θα μας ερθει τελικα . . . Ο λογος του αντρικιος οταν λεει κατι τελικα. . . Αδικα τον λεμε λουλη τον λουλη . . .
Αρχικό μήνυμα απο Christos 330 Εκανε τα μαγικα του ο Ποντιος και θα μας ερθει τελικα . . . Ο λογος του αντρικιος οταν λεει κατι τελικα. . . Αδικα τον λεμε λουλη τον λουλη . . . Aφου ειναι λουλης
Αρχικό μήνυμα απο sotiris 328i Μεσα και γω!!! Σωτο ομως ελα με το δικο σου εργαλειο 1 φορα οχι παλι με αλλον!!!να το θαυμασουν και μερικοι που δεν το εχουν δει απο κοντα!!!
Αρχικό μήνυμα απο sotiris 328i Aφου ειναι λουλης αυτο ειναι 100% σιγουρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ MΙΑ Μ3!!!
Εγώ πάλι τον έχω για πολύ άντρα...
Αρχικό μήνυμα απο yodas Εγώ πάλι τον έχω για πολύ άντρα... θα ερθεις ωρε συντκνε??
Αρχικό μήνυμα απο gyiama Σωτο ομως ελα με το δικο σου εργαλειο 1 φορα οχι παλι με αλλον!!!να το θαυμασουν και μερικοι που δεν το εχουν δει απο κοντα!!! Oκ φιλος!!
kαλα ηταν και χθες μπραβω Νικο!!
Κανονισμός του Φόρουμ