ηταν φαρδιες αλλα ειδα μονο την πισω οψη.επιταγχυνε γρηγορα και εξαφανιστηκε
Εγω το ειχα διπλα μου δεξια και εβρεχε κιολας αλλα κολλησε η λωριδα του κι εγω εφυγα οποτε δεν το ειδα το πισω μερος του. Προλαβα και ειδα (ετσι νομιζω τουλαχιστον) οτι ειχε τα φουσκωματα και φορουσε τις ζαντες του Ζ3Μ.
Πριν το δω ομως, ειχα ακουσει απο τον μηχανικο μου οτι κυκλοφορει ενα Violet Red Ζ3Μ Look κομπρεσσορατο ... και μαλιστα το ειχε γυναικα (???)
Αυτο ομως που ειδα εγω το οδηγουσε ενα παληκαρι και δεν ξερω αν ηταν το ιδιο η' καποιο αλλο Ζ3, το χρωμα ομως ειναι ψιλοσπανιο απο την αλλη.
τεσπα ...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikoZ3 : 05-03-13 στις 11:47
Νικο κυκλοφορουν ΤΡΙΑ συνολικα violet red look z3m(τουλαχιστον αυτα ξερω εγω) ειναι και τα 3 αστειες μετατροπες της κακιας ωρας..το ενα μονο φοραει ζαντες απο ζ3μ..τα 2 εχουν 4πλες εξατμισεις και το αλλο μονη οποτε μαλλον αυτο ειδε ο φιλος..τα εχω δει απο κοντα και τα ξερω.. τα 2 απο αυτα ηταν καποτε υπο πωληση..εσυ μαλλον πρεπει να ειδες αυτο που λεω εγω ομως δεν γνωριζα οτι υπηρχε και 4ο κομπρεσσορατο!
Οσο για το χρωμα προσωπικα δεν μου εκανε και τρελη εντυπωση απο κοντα αν και σπανιο..γενικα με το μωβ δεν.....
Κι εγω με το μωβ δεν το'χω ... βαρυ χρωμα !
Τωρα ομως μιας και ειναι μεσημερι/απογευμα και το επιτρεπει η ωρα λιγο παραπανω κουτσομπολιο, ξερεις αν καποιο απο τα υπολοιπα μωβ Ζ3 ειναι με ζαντες AC Schnitzer ?
Σαν αυτες :
Παιζει να ειναι το κομπρεσσορατο χωρις να ειμαι 100% σιγουρος. Θα ρωτησω τον μηχανικο μου οταν τον δω σε καμμια 15αρια μερες και θα το σιγουρεψω ...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikoZ3 : 05-03-13 στις 13:00
Φυσικα και εχει μπλοκε..Δισκατο 3,15 ΑΝ δεν με απατα η μνημη μου..Επισης αρκετα ζ3 4cyl και 6cyl φορανε torsen εως 25% εμπλοκη απο το εργοστασιο οχι ομως ολα..Τα περισσοτερα ΔΕΝ φορανε καθως νομιζω ηταν κατοπιν παραγγελιας η τα βαζανε σε οσα επελεγαν M-pack αναρτηση με παχυτερες αντιστρεπτικες,χαμηλοτερα ελατηρια κλπ ομως και παλι δεν ειμαι απολυτα σιγουρος διοτι απο κουβεντες που εχουν γινει επικρατει μια συγχυση ως προς ποια ζ3 φορεσαν torsen απο το εργοστασιο και ποια οχι
NikoZ3 (11-04-13)
Κι εγω ηξερα οτι δεν γινεται ετσι απλα να μπουν τα Μ54/S54 αλλα τελικα η επιστημη εχει "προχωρησει" και εχουν ξεπεραστει τελειως οι οποιες δυσκολιες υπηρχαν. Ηδη εμαθα για ενα Ε30 που ειναι στα σκαρια να φορεσει τον S54 !!!
Στην ευρωπαικη αγορα εκτος των Μ, μονο τα 2.8 (3,15) και τα 3.0 (3,07) εβγαιναν στανταρντ απο το εργοστασιο με μπλοκε torsen.
Στην Αμερικη παιζει να ειχαν και τα 2.5 (3,15) εργοστασιακο μπλοκε torsen.
Nickolas_s2k (11-04-13)