VanVIC (27-01-13)

https://www.sofokleousin.gr/archives/122911.html
ελπιζω να εχει τελειωσει σε 3 βδομαδες....
θυμαμαι για κατι μηνες που για να φτασω Αθηνα εκανα 600κμ!χεχε

https://www.youtube.com/watch?v=ky9sFy8nrSo
χααχχααχαχαχα .....
Ο τελευταιος ας κλεισει την πορτα.
Με ταχείς ρυθμούς υλοποιεί το πρόγραμμα αποχώρησης από την ελληνική αγορά η Citibank καθώς μετά το κλείσιμο των περισσοτέρων καταστημάτων στη χώρα η τράπεζα βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την εξαγορά του δανειακού της χαρτοφυλακίου από τη Βaupost Group. Αν και ακόμα δεν υπάρχει κάτι ανακοινώιμο ως προς την αποχώρηση, οι κινήσεις δείχνουν με σαφήνεια τις προθέσεις των διοικούντων.
Παράλληλα τα διαρκή προβλήματα με τους καταθέτες-πελάτες της τράπεζας στην Ελλάδα, η αλλαγή πολιτικών απέναντι σε δανειολήπτες (φυσικά και νομικά πρόσωπα) και το ανελέητο κυνηγοτό μέσω εισπρακτικών εταιριών αποκαλύπτει τις προαποφασισμένες κινήσεις.
Από τη Citibank διαρρέεται ότι πρόκειται για επένδυση του εν λόγω γκρουπ στην Ελλάδα και όχι για κίνηση αποεπένδυσης της τράπεζας. Παρ όλα αυτά πηγές που δεν θέλουν να κατονομαστούν, δηλώνουν στο Sofokleousin.gr ότι η διοίκηση έχει εξυφάνει σχέδιο αποχώρησης με καταληκτική ημερομηνία τον Ιούνιο του 2013 καθώς απέτυχε να ανταποκριθεί στους στόχους που τέθηκαν από τη μητρική τράπεζα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στην Ελλάδα θα παραμείνει ενεργό ένα ή δυο καταστήματα για την υποστήριξη του τμήματος διαχείρισης κεφαλαίων του investment banking

Ξεκίνησαν την λειτουργία τους και τα διόδια του Αιγινίου. Και συζητείται να μπούνε και στους κόμβους προς Σέρρες και προς Κιλκίς.![]()

Μόλις μπήκα γραφείο και είμαι φορτωμένος μετά από "βόλτα" σε τρεις ΔΟΥ μετά συζύγου...
Ποιος γουσταρίζει άγριο τρόλιν??
gnx (28-01-13), Kostas_1 (28-01-13), Leonidas_E39 (28-01-13), Stathis (28-01-13), Thomelef (28-01-13)

Λοιπόν, ως γνωστό, εάν δεν τσακωθείς στις Δημόσιες υπηρεσίες ΔΕΝ κάνεις δουλειά, αλλά αυτό το γνωρίζατε ήδη και δεν αποτελεί νέο. Να είναι καλά τα Λεξοτανίλ και δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, για να μη πάρω κ 2ο.
Τη πρόταση του Κουράκη για Φόρο Παπάδων το ακούσατε, έτσι ??
--> Σταματόπουλος: "Το ΠΑΣΟΚ το χτίσαμε εμείς και ο Ανδρέας. Ηταν ένα σοσιαλιστικό κόμμα, υπέρ του εργάτη και το έκαναν φασιστικό.
Εγώ δεν μπήκα στο μετρό. Με παρακάλεσαν να μπώ. Εγώ μαρμαράς ήμουν και είμαι. Με παρακάλεσαν και μπήκα στο μετρό. Η κόρη μου έχει πρακτορείο ΟΠΑΠ και έχει να πληρώσει ΤΕΒΕ 6 μήνες".[Γελάει υστερικά ο κόσμος]. Φτύστε τον αυτόν και τους ομοίους του, όπου τους πετύχετε.
--> 24ωρη απεργία την Πέμπτη 31/2 προκήρυξε η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, διαμαρτυρόμενη για την επίταξη στο μετρό & σε συμπαράσταση στις κινητοποιήσεις στα ΜΜΜ. Θερμή παράκληση στη κυβέρνηση να πηδήξει τα λαμόγια του Φωτόπουλου, ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ.
Τελικά οι απεργίες στην Ελλάδα είναι ευκαρία για τουριστικό προϊόν, για εκδρομές εμπειρίας. Στον υπόλοιπο κόσμο όπου απεργίες δεν γίνονται, θα υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον για τους κάτοικους να ερχόντουσαν στο Ελλαδιστάν και να ζούσαν της εμπειρία της απεργίας.
Από την στιγμή που η απεργία βρίσκεται στο DNA του Ελληνάρα, γιατί να μην το εκμεταλλευτείτε?
Σε ποία άλλη χώρα θα μπορούσαν να ζήσουν καθημερινά την ταλαιπώρια? Τη κρεπάλη και να βλέπουν από πρώτο χέρι τους Μποσλεβίκους να μάχονται για τα λαμογιακά προνόμια?
Υπάρχει και slogan: "Live your strike in Greece"

Πάντως τόσες μέρες δεν ψάξαμε πως πέρασαν 4 Συριζαίοι ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ από τον έλεγχο Μεταλλικών Αντικειμένων στο JFK...
+
Άσχετο, αλλά κρίμα που δεν υπάρχει αντίστοιχος πολιτικός λόγος στην Ελλάδα...
https://www.youtube.com/watch?v=vQX1u3RgiL4
Εγώ κατέβηκα κέντρο με μετρό. Με την απεργία στα λεωφορεία και τα τρόλλεϋ, τα χρειάστηκα. Τέτοιο ζιπάρισμα πρώτη φορά στη ζωή μου. Ευτυχώς που το ανάστημά μου είναι άνω του μετρίου και ανέπνεα λίγο. Τι ανέπνεα δηλαδή, τη μπόχα που αναδυόταν από τα κεφάλια και τις μασχάλες των διπλανών μου. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η μπροστινή μου όμως. Από Σύνταγμα έως Πανόρμου περιέγραφε γιατί το δικό της μανό δεν πολυμερίζεται όπως της φίλης της, της Ευτυχίας. Στην Πανόρμου της κόπηκε η λαλιά γιατί έκανε ντου στην κονσέρβα μια μοντέρνα με... ποδήλατο.
katsaraios (28-01-13), Monsta (28-01-13)