από την στιγμή που το πήρες απλό ,άποψη μου ,το αφήνεις ως έχει και κοιτάζεις μόνο την άρτια λειτουργία του
από την στιγμή που το πήρες απλό ,άποψη μου ,το αφήνεις ως έχει και κοιτάζεις μόνο την άρτια λειτουργία του
τούρμπο και πράσινα άλογα
bakalos (02-01-13)
καταλαβα τι ενοεις ευχαριστω !!!
Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.
ο Λεο ειναι κακη παρεα και βαλε επιπλεον και χαζομπαμπας αχαχαχα.
Αν μπεις σε αυτο το τρυπακι θα σου βγει πιο ακριβο απο το να αγοραζες ενα m pack.
Αφου εκανες αυτη την επιλογη υποστηριξε την και αν θελεις μπαξιμο ουσιας και οδηγικης ευχαριστησης μπλοκε φρενα αναρτησεις.
υγ: και γω καμμενος ειμαι χιχιχι
leo328 (02-01-13)
Panos 316T (01-01-13)
το ποσο πιο ακριβα θα βγει πανο δεν με πειραζει... γιατι πηρα ενα αυτοκινητο σωστο σχετικα και συγκριτηκα με καποια αλλα που ειδα και τα ζηταγαν κατι νουμερα λες και θα αγοραζα Ε46... παντως αυτο με το μπλοκε ειναι μεσα στα σχεδια μου... οσο αυτο με το καμμενος αστα να πανε, εχω ενα τετραδιο και γραφω τι εχω σκοπο να κανω στο αυτοκινητο... μιλαμε για μεγααααααλο προβλημα![]()
η καραφλη νυφιτσα .... αχαχαχα
Δημήτρη ωραίο το εργαλείο φίλε,γνώμη μου τα φρυδάκια βγάλσιμο!!
Το Σάββατο που ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ στον καφέ θα σου δώσω καπάκια για τις
ζάντες,έχω 4 καλά γνήσια που απλά μου περισεύουν![]()
ziaba (02-01-13)
νικο σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια !! ναι τα φρυδακια δεν θα μπουνε στα επομενα φαναρια που θα βαλω επειδη αυτα εχουν μαυρισει στο κρυσταλλο απο τη μεγαλη σκαλα... και δεν τα βγαζω τωρα για να μη μεινει σημαδι και για τα σηματακια σου περισευουν θα με διευκολυνες αρκετα ευχαριστω..ΝΑΙ οπωσδηποτε το σαββατο καφες!!! καθιερωθηκε τωρα !!!![]()
Εμενα ειναι πιο χαμηλο ακομα.
Φαντασου με το ζορι χωραει το 215/45/17 μπροστα.
Με 4 πόντους χαμηλωμα μπροστά βρίσκω σπάνια αλλά με προσοχή. Σημειωτέον χωρίς το νύχι κάτω από τον προφυλακτήρα που έχει το Μ3. Με 5,5 πόντους ελατήρια που είχα πριν με προσοχή έβρισκα συνέχεια!
BMW 320ci AC Schnitzer