εγω τον αλλαξα περυσι οντως ελυσε το δεξιο μισο μοτερ για να το αλλαξει πολυ χαμηλα τον εχουν τοποθετησει.
ΒΜW FANS
Παντως Τιποτα απο τις φαρφαλες που'λεγε ο Καθενας,,,,,, και Κυριως ΔΕΝ ειχε ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ Σχεση με τα αντιψυκτικα που πεταξε ο κυκλοφορητης ειχε ο Αριστερος Πολλαπλασιαστης ενα βραχυκυκλωμα και απλα κομπιαζε το Ολο Συστημα Σπινθηροβολησης και αυτο βρεθηκε Εμπειρικα και η διαγνωση ΔΕΝ ηταν αρκετη π.χ. αν καπιος εβαζε τη φυσα θα του εβγαζε (ατροφοδοσια κιλινδρων) ε χαιρω πολυ Γιωργος,,,,,,σα να λεμε,,,,,,,,,, αυτο κι'Εγω το'ξερα αλλα ΔΕΝ βγαζη το tester Ακριβως απο που ειναι.
Τωρα απο κει και περα ειναι η Εμπειρια του καθε τεχνητη τι θα δη και τι θα Ψαξη,,,,,
ετσι Βραχυκιλωμενος που ηταν ο πολλαπλασιαστης ΔΕΝ αφηνε στο ολο συστημα να στειλη τον Παλμο Λειτουργειας .......
ε πηρε το Οργανο τσεκαρε τον ενα Ο.Κ. Τσεκαρη τον αλλο,,,,,,,,μαπα..........
και το Βραχυκυκλωμα Προπαντων ΔΕΝ ειχε σχεση με τον Κυκλοφορητη και ο Κυκλοφορητης ενταξη να'ταν αυτο ΘΑ γινοταν ηταν απλα ενα κλασικο Βραχυκυκλωμα που μπορει να γινη ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΥΤ. με τα χρονια και την Παροδο του καιρου δλδ. (ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΝΩΜΕΝΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΗ)....................................... ....................................
Γιωργαρε αναλογα τον τεστερ...εγο που εχο φερι τεστερ απο Γερμανια καλο μου βγαζει κανονικα της βλαβες....
λεη P0123 προβλημα βραχυκιλιωσεις στους σπινθηροβολους....
και μετα αν το κανεις αξεπτ σου λεει πιος σπινθηροβολεας ειναι....
του εχο βαλει και το κενουριο απντειτ και μου τα λεει ακριβος στα ΕλληΝΙΚΑ...
αυτες ειναι βλαβες αναλοσιμον δεν φτει το αργαλειο!
Bitz (22-12-12), giannis_compact (21-12-12)
ΝΑΙ φιλε μου ,,,,αλλα π.χ. Να το κανη αυτο που λες σε ενα π.χ. ε36/46 τριαρι η πενταρι π.χ. που εχει Περπατηση και το εχουν δουλεψη Ενταξη ο Ηλιας εχει Τετιο Τεστερ οσα θες αλλα πανω στο αυτοκινητο μου 850 σι ες αιη αν βγαλη την Βλαβη σε κωδικο εξαρτηματος Εγω θα σου δωσο οτι θες ΔΕΝ γινετε ο Ηλιας εχει τελευτεα αγοραση 4 προγραμματα που αναφερονται στο 850CSI και παλι εχουν ασαφηες ο Ηλιας δεν εκατσε να φαη το χρονο σε τεστερ και υπολογιστη : ειδε κατι εβγαλε πορισμα εψαξε εκει και BINGOOOOOO καταλαβες????? Οχρονος του ειναι χρημα αν καθοταν να βγαλη τα 4 προγραμματα που αναφερονται στο 850CSI και να συγκρινη το ενα το αλλο απλα θα'χανε χρονο (αυτα ανηκουν σε ,,,,αλλους)
ελα στοδικο μου αυτ. που δεν περπατησε ΔΕΝ το Γνωριζη Κανενας να (εφαρμοσης) το τεστερ σου και να δουμε τι θα σου βγαλη σου λεω αλλοενα π.χ. 320,, μ3,, 530 και αλλο ενα 850CSI,.
Τελευταια νεα και μην φωναξετε
ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΒΕΝΖΙΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
ΒΜW FANS
aristent (05-01-13), katsaraios (05-01-13), Stamatis (04-01-13)