Ααααα και άλλη μια λαϊκιστική λαλακία που χε πει τις προάλλες.....καλά το άτομο δε παίζεται...
'Εγώ είχα στο λογαριασμό μου 20 κάτι χιλιάδες ευρώ και τώρα έχω ........85 ευρώ'
Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ δεν υπάρχει ο ανθρωπάκος ρε, μήπως να του στείλουμε καμιά βοήθεια???
Τι άκουσα?????? 21% ΦΠΑ????? 21% στο Ελλαδιστάν ??????
Ρε στ αλήθεια τώρα, είναι στα καλά τους ήθελα να ξερα??????????
...και 10 ευρώ "νταβατζιλίκι" σε όλους τους λογαριασμούς της ΔΕΗ ...έτσι, επειδή υπάρχουν λεφτά..... αλλά θέλουμε κι άλλα, θέλουμε λεφτά από παντού, και από αυτόν που έχει και από αυτόν που δεν έχει, θέλουμε λεφτά από παντού, θέλουμε τα πάντα, φέρτε λεφτά, κι ας ψοφήσετε μετά... Έτσι! γιατί δίνεται τώρα η ευκαιρία να μείνουμε στην ιστορία ως οι "σωτήρες" της χώρας! Να φτιάξουν δρόμους στο όνομά μας, πλατείες, αγάλματα, μνημεία, ιδρύματα.......... έχουν την εντύπωση πως τα λεφτά του Έλληνα που τα 'φαγαν στα γλέντια και στις φιλοφρονήσεις τόσα χρόνια με τις παρέες και τις οικογένειές τους οι ΙΔΙΟΙ ακριβώς άνθρωποι ξεχάστηκαν, τα θέλουν πάλι ρε παιδιά!!! Το μετάνοιωσαν!!! Τα κακοδιαχειρίστηκαν!!! Θέλουν μια 2η ευκαιρία!!! ........και τα ζητάνε πάλι από εμάς!!!!!!!!!!!
Όλα αυτά τα λεφτά που τρώγανε αυτοί για 30 χρόνια ...ΤΑ ΞΑΝΑΖΗΤΑΝΕ από εμάς στα επόμενα 3 χρόνια...... Αν το πάνε έτσι ....θα τελειώσουν την Ελλάδα μέσα σε 1-2 χρόνια...
Κρέμασμα στο Σύνταγμα ανάποδα! ΟΛΟΙ τους..ΑΙΣΧΡΟΙ ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ..........
Konstantinos E60 (03-03-10), Nino (03-03-10), Ptboul (04-03-10), Vasilis (03-03-10)
καλυτερα να προσεχουμε απο εδω και εμπρος οταν θα οδηγουμε bmw μας,γιατι θαμας περνανε για εχοντες(οι περισσοτεροι δεν ειμαστε)και θα βαρανε στο ψαχνο.σιχαθηκα τα λαμογια εντος βουλης.
τα νεα μετρα επιβαλλονται για να εγκριθουν τα δανεια των αδιαφθορων ευρωπαιων!!!αυτο τους νοιαζει.εκει ειναι το μεγαλο φαγοποτι.