Yeti πήρε πέρισυ ο πατέρας ενός φίλου. Το μόνο που ρώτησε τον πωλητή όταν το πήρε, ήταν πως πέφτουν τα πίσω καθίσματα. Αφού έμαθε, πήγε καρφί μετά την αντιπροσωπεία και το φόρτωσε ξύλα. Τα ξύλα τα πήγε στο χωριό, στου διαόλου τη μάνα, 150χλμ απ' την Πάτρα. Αμφιβάλλω αν ο κυρ-Γιώργης ξέρει τι θα πει στρώσιμο. Πάντως το κακόμοιρο το Yeti μια χαρά αντέχει αυτή τη χρήση.
S8N (26-09-12)

A150. Tαξιδεύει άνετα (αθόρυβα,οικονομικά), είναι πολύ πρακτικό, καίει ελάχιστα.
Κανένα πρόβλημα με εφορίες τεκμήρια κλπ και υπάρχουν αρκετά καλά μεταχειρισμένα- έχει πλούσιο εξοπλισμό και αν το πάρεις με την οροφή... είναι απόλαυση καθώς ανοίγει σχεδόν όλος ο ουρανός....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 120ie87 : 25-09-12 στις 23:48
hades7 (25-09-12), Vassilis ///M (26-09-12)
Εγώ είχα το προηγούμενο (και μάλιστα 2) με την ανοιγόμενη μεταλλική οροφή - και ήταν τέλειο...
(με ένα σετάκι sachs touring και ζάντες με μικρότερο offset... ήταν ωραίο και στον δρόμο)
Αλλο η μεταλική.
εμείς με το W169 έχουμε περάσει δραματικές στιγμές μέσα στο αμάξι.
Όσον αφορά την συντήρηση του γνωρίζει κάποιος κάτι;
αντε γεια...
λαδομπογιά κάθε χρόνο στην καρίνα, αφαλάτωση στις προπέλες και ματσακόνι στο αμπάρι για να μην κρατάει σκουριές.
Με απαύτωσες ρε τύπε.
Θα σου δώσω αύριο στο τηλέφωνο εναν που το έχει 2 χρόνια.
Βγάλτε άκρη μεταξύ σας και πείτε τα.
Ο τύπος είχε Ρενώ Σενίκ και πήρε το Κασκάι.
Ολα του φαίνονται ρόδινα και αγγελικά πλασμένα του ανθρώπου.

Μου θύμισες ένα φίλο του πατέρα μου τώρα, ο οποίος έχει ένα Scenic και ένα Yaris το οποίο πρόσφατα άλλαξε με Qasqai.
Η σχέση του με τα συνεργεία είναι "μακριά και αγαπημένοι". Πραγματικά όλα του φαίνονται αγγελικά πλασμένα, και αν δεν βγει ένα χέρι από το ταμπλό να του δώσει μια μπούφλα μπας και το συντηρήσει το κακόμοιρο το αυτοκίνητο, δεν πρόκειται να ξοδέψει φράγκο. Φαντάσου ότι όταν η γυναίκα του τούμπαρε το Yaris (το οποίο τελικά αλλάχτηκε με ένα QQ) το είδε στο συνεργείο (θεόστραβο, τσαλακωμένες όλες οι λαμαρίνες, σπασμένα τα πάντα όλα), είπε "ε, θα το ισιώσουμε λίγο, θα του βάλουμε δυό τζάμια και μια χαρά θα είναι"...
![]()