Νικο μου το ξερω και εχεις δικιο...Εχω παρακολουθησει του φιλου σου τον Φρανκυ την εγκατασταση απο τα πρωτα που ειχαν ερθει..Την πτωση δεν την γλιτωνεις και με τους δυο τροπους
Νικο μου το ξερω και εχεις δικιο...Εχω παρακολουθησει του φιλου σου τον Φρανκυ την εγκατασταση απο τα πρωτα που ειχαν ερθει..Την πτωση δεν την γλιτωνεις και με τους δυο τροπους
οκ, να γινει τοτε και η βολτα και το πατημα!
Δεν ειναι μονο πιο agresive.
Εχουν διαφορετικη τελειως λειτουργια.Στην ατμοσφαιρα εχουμε μεγαλυτερη διαρκεια στην εισαγωγη!ενω αυτοι που φοραει ο ξαδερφος σου εχουν μεγαλυτερη διαρκεια στην εξαγωγη!
να προκαλεσω εγω που ειμαι δευτερος σε σειρα εριστικοτητας μετα το γιαννη?
θα γινει πατημα ή εστω βολτα?
Βρε πατημα.Ειδικα τωρα που ξερω ποσο εμεινες πισω απο το Μ3 ααχαχαχαχα
δεν με φθανεις σε αυτο το θεμα Σταθηηηηηηηηηηηη
Βαγγελη ειλικρινα σου μιλαω χωρις ιχνος ειρωνιας
Πες μου απο αυτο που εγραψες πριν μονος σου και σου παραθετω πιο πανω αν το διαβασει κανεις τι νοημα βγαζει
εγω βγαζω οτι ηταν μπροστα το Μ3 την μια φορα και το κομπρεσερ την αλλη.
απο τις στροφες που ανοιξαν, αναμενομενο...
Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων...
Ποτέ δεν έκρυψα τί έχει το αυτοκίνητό μου, τα είχα αποτυπωμένα όλα, λεπτομερέστατα.
Οταν έκανα την αναβάθμιση με τον κομπρέσορα είχα δηλώσει οτι θα ήμουν ευχαριστημένος αν ήμουν μπροστά απο Μ3 Ε46 και είμαι (ακόμα και απο βελτιωμένο), οπότε με μένα είμαι ΟΚ (πλήρως).
Με την ευκαιρία, στο TS2+, η ESS λεέι οτι για την maximum αποόδοση, πρέπει να χρησιμοποιηθεί χταπόδι + καταλύτες πιο ελευθεροι + πιο ελευθερο τελίκό.
Αυτά τα έχω κάνει. αλλά δεν έιμαι 100% TS2+.
Το θέμα έιναι με δύο ίδιες καρότσες, ή μία με κινητήρα S54 και ή άλλη με Μ54 με κομπρέσσορα ESS.
H αναφορά στο δικό μου έγινε για να δοθεί μια εικόνα σύγκρισης με τους συγκεκριμένους κινητήρες σε συνάρτηση με τα κιλά (κάπου αλλού υπάρχει και εκτνέστατη ανάλυση περι αεροδυναμικών διαφορών αλλά ας μην το μπλέξουμε αυτό εδώ).
Εγώ επιμένω στη θέση μου και απομένει ο δρόμος για να επεληθευσει.