Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Σας άρεσε η τελετή έναρξης της Ολυμπιάδας του Λονδίνου ;

Ψήφισαν
49. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Ναι

2 4,08%
  • Όχι

15 30,61%
  • Έτσι και έτσι

9 18,37%
  • Μπλιάξ

23 46,94%
Σελίδα 6 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 87

Θέμα: Σας άρεσε η τελετή έναρξης της Ολυμπιάδας του Λονδίνου ;

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sasabmw Εμφάνιση μηνυμάτων
    πιο πολυ τον κοροιδευε το βαγγελη παρα τον ''επαιζε'' επιδεικνυοντας το μονοτονο ντιν ντιν του πληκτρου. Σχεδον ποτε οι αγγλοι-αυτα τα σιχαμερα σκουληκια- δεν παραδεχονται μη αγγλους, ειναι μονο για να χλευαζουν. Σοβαροι αγγλοι ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα και ειναι φυσικα πεθαμενοι....
    Έχεις γνωρίσει πολλούς Άγγλους ?

Rides
    0

Προεπιλογή

μονο τα σιχαμερα σκουλικια μαλλον .....

3. The Following 2 Users Say Thank You to ntinos For This Useful Post:

alexk (31-07-12), Thomelef (31-07-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ntinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    μονο τα σιχαμερα σκουλικια μαλλον .....
    Με 3 προτάσεις έβαλε σε ένα τσουβάλι όλους τους Άγγλους και τους έθαψε.

Κορυφαίο !

5. The Following 2 Users Say Thank You to alexk For This Useful Post:

Eleni (31-07-12), Thomelef (31-07-12)

Περιοχή
    N.Faliro
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με 3 προτάσεις έβαλε σε ένα τσουβάλι όλους τους Άγγλους και τους έθαψε.

Κορυφαίο !
    Εσυ ως ελληνας θα επρεπε να μισεις τους αγγλους περισσοτερο απο οποιονδηποτε αλλο λαο διοτι οι αγγλοι εχουν μεχρι τωρα κανει ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ στην ελλαδα. Οπου μαλιστα υπαρχει προβλημα και πολεμος στον πλανητη, η αγγλια εχει βαλει το χερι της με το ''διαιρει και βασιλευε'' που ξερει τοσο καλα να κανει...Και για να μαθαινεις, ολο το ισλαμ υποφερει απ'τους αγγλους, η αφρικη το ιδιο, στην ελλαδα οι αγγλοι εφεραν τους γερμανους το '41 και σκοτωναν ελληνες αντι για γερμανους, επιπλεον προκαλεσαν και τον εμφυλιο 3 χρονια αργοτερα και παρα πολλα αλλα που αν το αποφασισεις με 2 ωριτσες διαβασμα την ημερα θα τα μαθεις ολα και δε θα χεις αποριες γιατι ειναι η πιο σιχαμενη ρατσα. Ακομα και σημερα γλυφουν τους αμερικανους που εχουν δυναμη οπως εκαναν ανεκαθεν με τους ισχυρους.Ως τουριστες ειναι μεθυσοι αλητες που πανε στα αρχαια μας και ποζαρουν με τα οπισθια εξω αλλα κανενας ελληναρας πατριωτης δε βρεθηκε να τους δωσει μια κλωτσια. Και δε φτανουν ολα αυτα,εχουν και την απαιτηση να τους σεβομαστε!!! Ε οχι φιλε αλεξκ εχω ολο το δικαιωμα να τους μισω και αυτο θα κανω, ασχετα αν πληγωνω τα δημοκρατικα σου συναισθηματα που ειμαι σιγουρη πως πηγαζουν απ την αγνοια σου αφ ενος και απ την εμπαθεια σου στο προσωπο μου αφ ετερου....

7. The Following User Says Thank You to sasabmw For This Useful Post:

Bitz (02-08-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Εσυ ως ελληνας θα επρεπε να μισεις τους αγγλους περισσοτερο απο οποιονδηποτε αλλο λαο διοτι οι αγγλοι εχουν μεχρι τωρα κανει ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ στην ελλαδα. Οπου μαλιστα υπαρχει προβλημα και πολεμος στον πλανητη, η αγγλια εχει βαλει το χερι της με το ''διαιρει και βασιλευε'' που ξερει τοσο καλα να κανει...Και για να μαθαινεις, ολο το ισλαμ υποφερει απ'τους αγγλους, η αφρικη το ιδιο, στην ελλαδα οι αγγλοι εφεραν τους γερμανους το '41 και σκοτωναν ελληνες αντι για γερμανους, επιπλεον προκαλεσαν και τον εμφυλιο 3 χρονια αργοτερα και παρα πολλα αλλα που αν το αποφασισεις με 2 ωριτσες διαβασμα την ημερα θα τα μαθεις ολα και δε θα χεις αποριες γιατι ειναι η πιο σιχαμενη ρατσα. Ακομα και σημερα γλυφουν τους αμερικανους που εχουν δυναμη οπως εκαναν ανεκαθεν με τους ισχυρους.Ως τουριστες ειναι μεθυσοι αλητες που πανε στα αρχαια μας και ποζαρουν με τα οπισθια εξω αλλα κανενας ελληναρας πατριωτης δε βρεθηκε να τους δωσει μια κλωτσια. Και δε φτανουν ολα αυτα,εχουν και την απαιτηση να τους σεβομαστε!!! Ε οχι φιλε αλεξκ εχω ολο το δικαιωμα να τους μισω και αυτο θα κανω, ασχετα αν πληγωνω τα δημοκρατικα σου συναισθηματα που ειμαι σιγουρη πως πηγαζουν απ την αγνοια σου αφ ενος και απ την εμπαθεια σου στο προσωπο μου αφ ετερου....

Δραττομαι της δοθεισης ευκαιριας να πω το εξης:

Της στραβης ψ@λης της φταινε οι τριχες.

Και πρωτου να χαρακτηρισετε την παραπανω παροιμια σαν ασχετη με το μηνυμα εντος της παρεθεσης, θα γραψω μονο μια κουβεντα στην σασα:

"Εσυ ως ελληνιδα θα επρεπε να μισεις τους Ελληνες περισσοτερο απο οποιονδηποτε αλλο λαο διοτι οι Ελληνες εχουν μεχρι τωρα κανει ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ στην ελλαδα.
    ........"

(καθ΄υπερβολην....)

Δεν συμπαθω τους εγγλεζους, αλλα απεχει παρασαγγας απο την αποψη σου...

9. The Following 2 Users Say Thank You to ntinos For This Useful Post:

Eleni (31-07-12), Thomelef (31-07-12)

Περιοχή
    N.Faliro
    Rides
    0

Προεπιλογή

Και πρωτου να χαρακτηρισετε την παραπανω παροιμια σαν ασχετη με το μηνυμα εντος της παρεθεσης, θα γραψω μονο μια κουβεντα στην σασα:

"Εσυ ως ελληνιδα θα επρεπε να μισεις τους Ελληνες περισσοτερο απο οποιονδηποτε αλλο λαο διοτι οι Ελληνες εχουν μεχρι τωρα κανει ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ στην ελλαδα.
    ........"

(καθ΄υπερβολην....)

Δεν συμπαθω τους εγγλεζους, αλλα απεχει παρασαγγας απο την αποψη σου...

Αυτο ειναι παγιο και ηλιου φαεινοτερο φιλε ντινο, ειμαι η πρωτη διδαξασα σ αυτο....μα τωρα μιλαμε για τους αγγλους.....

Οταν μιλησουμε για το φαινομενο ελληνας θα πουμε οτι πρεπει να ειπωθει...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sasabmw : 31-07-12 στις 15:47

11. The Following User Says Thank You to sasabmw For This Useful Post:

Bitz (02-08-12)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

...

Αυτο ειναι παγιο και ηλιου φαεινοτερο φιλε ντινο, ειμαι η πρωτη διδαξασα σ αυτο...
    Σασα αλλαξε φωτογραφια θα εχουμε ιστορια... μας απειλουν για μηνυση!

13. The Following User Says Thank You to spar@ For This Useful Post:

alexk (31-07-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σιγα και θα κλαψουμε σε λιγο απο την ηθικη που σε διακρινει, οταν η ιδια μας η χωρα τραβαει οτι τραβαει με νοοτροπιες σαν την δικη σου, πουλωντας στουκαρισμενα αμαξια για ατρακαριστα.
    Ασε λοιπον τα περι ηθικης και νοοτροπιας, γιατι δν απεχεις και πολυ απο τους ελληναρες που κατηγορεις.

sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

15. The Following 4 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

alexk (31-07-12), Eleni (31-07-12), Leonidas_E39 (01-08-12), StratosZ4 (31-07-12)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εσυ ως ελληνας θα επρεπε να μισεις τους αγγλους περισσοτερο απο οποιονδηποτε αλλο λαο διοτι οι αγγλοι εχουν μεχρι τωρα κανει ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ στην ελλαδα.
    από πότε λαοί αποφασίζουν να βλάψουν λαούς ? εγώ ως τωρα ηξερα ότι ηγεσίες λαών παίρνουν σχετικές πρωτοβουλίες. Μήπως το σχόλιό σου είναι ρατσιστικό ?

Οπου μαλιστα υπαρχει προβλημα και πολεμος στον πλανητη, η αγγλια εχει βαλει το χερι της με το ''διαιρει και βασιλευε'' που ξερει τοσο καλα να κανει...Και για να μαθαινεις, ολο το ισλαμ υποφερει απ'τους αγγλους, η αφρικη το ιδιο,
    έχεις να πεις κάτι ανάλογο γιά τη Γαλλαι μήπως ή για την Ισπανία (βλ. βόρεια αφρκή, ινδοκίνα, κεντρική και νότια αμερική ?

στην ελλαδα οι αγγλοι εφεραν τους γερμανους το '41 και σκοτωναν ελληνες αντι για γερμανους, επιπλεον προκαλεσαν και τον εμφυλιο 3 χρονια αργοτερα και παρα πολλα αλλα που αν το αποφασισεις με 2 ωριτσες διαβασμα την ημερα θα τα μαθεις ολα και δε θα χεις αποριες γιατι ειναι η πιο σιχαμενη ρατσα.
    αυτό από ποια ιστορική πηγή προκύπτει ? εγώ ξέρω πως οι άγγλοι αντιστάθηκαν στο φασισμό όταν όλοι οι άλλοι λαοί πλην ρωσίας είχαν συνθηκολογήσει. Πολέμησαν μαζί με τους έλληνες στο μέτωπο της β. αφρικής και το ίδιο εκαναν και στον εμφύλιο γιά να καθαρίσει η χωρα από το ξενοκίνητο κκε.

Ακομα και σημερα γλυφουν τους αμερικανους που εχουν δυναμη οπως εκαναν ανεκαθεν με τους ισχυρους.
    μπορω να σου απαριθμησω αρκετες δωδεκάδες κρατων που κάνουν ακριβως το ίδιο.

Ως τουριστες ειναι μεθυσοι αλητες που πανε στα αρχαια μας και ποζαρουν με τα οπισθια εξω αλλα κανενας ελληναρας πατριωτης δε βρεθηκε να τους δωσει μια κλωτσια.
    μπορω να σου πω κάμποσες άλλες φυλές που φέρονται με τον ίδιο τρόπο κατα τις διακοπές τους στην ελλάδα, το κάνουν επειδή εδω δεν εφαρμόζεται ο νόμος.
    Και δε φτανουν ολα αυτα,εχουν και την απαιτηση να τους σεβομαστε!!!
    ασφαλώς σεβόμαστε λαούς και την ιστορία τους, αλλιώς είμαστε βαρβαροι. Την κριτική μας την στρέφουμε προς ηγεσίες και πολιτικές, όχι προς λαούς.
    Ε οχι φιλε αλεξκ εχω ολο το δικαιωμα να τους μισω και αυτο θα κανω, ασχετα αν πληγωνω τα δημοκρατικα σου συναισθηματα που ειμαι σιγουρη πως πηγαζουν απ την αγνοια σου αφ ενος και απ την εμπαθεια σου στο προσωπο μου αφ ετερου....
    δικαίωμά σου να μισείς όποιον θέλεις, το να κατηγορείς όμως δημόσια άλλα μέλη του φόρουμ για εμπάθεια χωρίς αποδείξεις, δεν είναι κάτι που συνηθίζουμε σε τούτο το χωρο.

17. The Following 7 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

alexk (31-07-12), aristent (31-07-12), Eleni (31-07-12), Kostas_1 (31-07-12), Leonidas_E39 (01-08-12), Stathis (31-07-12), Thomelef (31-07-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Σάσσα ή Μπάμπη ή Νίκο ή δεν ξέρω γω ποιο είναι το όνομά σου... μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις.
    Εγώ ρώτησα αν έχεις γνωρίσει πολλούς Άγγλους ή όχι.
    Θέλω να πω όντως να τους έχεις γνωρίσει, όχι να έχεις διαβάσει την ιστορία.
    Από αυτά που γράφεις, είναι πολύ πιθανό να μην έχεις ταξιδέψει ποτέ εκτός Ελλάδος.
    Εκτός από φανφάρες λοιπόν και εντυπωσιακές δηλώσεις έχεις κάτι ουσιαστικό να μας πεις ?
    Εγώ προσωπικά έχω γνωρίσει πολλούς Άγγλους.
    Μερικοί εκ'των οποίων είναι στενοί μου φίλοι.
    Πολλοί λοιπόν Άγγλοι που έχω γνωρίσει, συνεργάτες, γνωστοί και λίγοι φίλοι είναι εξαιρετικοί άνθρωποι, πολιτισμένοι και σωστοί.

Έτσι λοιπόν, λέγε ότι θέλεις μιας και ουσιαστική άποψη δεν έχεις.
    Τράβα πιες τον καφέ σου τώρα με τα φιλαράκια σου και εξήγησε πόσο βλάκες είναι όλοι εκτός των Ελλήνων

19. The Following 6 Users Say Thank You to alexk For This Useful Post:

Leonidas_E39 (01-08-12), spar@ (31-07-12), Stathis (31-07-12), StratosZ4 (31-07-12), Thomelef (31-07-12)

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP