Μυριζομαι καλοκαιρινο Μπανακι![]()
![]()
![]()
![]()
Μυριζομαι καλοκαιρινο Μπανακι![]()
![]()
![]()
![]()
Ειρηνη ή μην, τεκνα μου !
![]()
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Leonidas_E39 (02-08-12)
Αφου θες τοσο χαμηλωμα βαλε τα Η&R cup kit ελατηρια που τα δινει 60/30 πισω εμενα στο ις που εχω που ητανε Μ πακ ειδη χαμηλωσε 4,5 μπροστα και 1,5 ποντο πισω με Bilstein sprint. Οσο το ειχα στην Αγγλια που σπουδαζα το αμαξι ητανε καλα τωρα για την Ελλαδα ειναι οριακα χαμηλωμενο το αμαξι. Βεβαια απο τοτε που ηρθα Ελλαδα εβγαλα τις 17αρες και εβαλα παλι τις μαμα 16αρες ζαντες του Μ πακετου και καπως παλευεται. Σε καλη ασφαλτο το αμαξι ειναι ειναι καρτ κυριολεκτικα, αλλα την πιο πολλη ωρα στην Αθηνα θα σε κουρασει ας οψονται οι καροδρομοι μας. Α και μην ξεχασεις να βαλεις και θολομπαρα αμα το χαμηλωσεις τοσο γιατι οι θολοι θα φανε πολυ ζορισμα.Φιλικα
Εγω το ξαναειπα, αλλα καποιος κακος το εσβησε για να μην παιρνουν τζαμπα γνωση οι καινουριοι.
Φιλαρακι. Βγαλε τα ελατηρια τελειως. Μονο ετσι θα κανεις δουλεια.
Η αν θες τα ελατηρια, με ταιραπ σφιξε ψαλιδι με θολο. Βγαζεις τις 2 βιδες του τοπ μαουντ να περασει το ταιραπ, και καργαρεις ετσι ωστε να ανεβει το ψαλιδι στο επιθυμητο υψος.
Θα ειναι και ρυθμιζομενη η φαση σου μετα, και θα πουλας και πιο καλο προλο στα μωρα.
Κερνας καφε φιλε. Μολις πειρες οδηγιες απο πατεντες που που παιζουν στο wrc.
Τι νομιζες...οτι ο βλαχος ο λεμπ αλλαζει αναρτηση και ελατηρια οταν παει απο χωμα σε ασφαλτο?
sympether with chiefτης
Κακόβουλοι σβήσανε τα ποστ μου και του Θωμά.
Λοιπόν φίλε.
Πας πράκτικερ, αγοράζεις ένα ντρέμελ.
Σηκώνεις το αυτοκίνητο με γρύλλο, βγάζεις τροχό.
Κόβεις ένα σπείρωμα από το ελατήριο με το ντρέμελ (καλύτερα το πάνω).
Βάζεις τροχό, και είσαι έτοιμος !
Σου μένει και το ντρέμελ για άλλες εργασίες.
Έτσι για να βλέπουν μερικοί πως είναι τα ωραία χαμηλώματα.
Τσάμπα κυκλοφορώ το χειμώνα, κάνω και το εκχιονιστικό !
![]()
ωραια φωτο.
alexk (03-08-12)
ετσι θελω να το κανω
alexk (03-08-12), Vassilis ///M (03-08-12)