Kostas_1 (31-05-12), mitsos_chania (31-05-12), Ptboul (31-05-12)
Σκέψουν να πάει για παγωτάκι χαλαρός, να το έχε αφήσει στο λιμάΝι και επιστρέφοντας να το βρει έτσι
ΦάΝ έχουμε να κάνουμε με κλασσική περίπτωση k@bl@s VS λογικής και συνήθως κερδίζει το πρώτο.
Εγώ είχα το suNNy από την πρώτη μέρα που ήμουν φαντάρος (Θηβα, Κιλκίς, κλπ) και ποτέ δεν έπαθα ζημνιά. (καμία σχέση με την ζέτα θα μου πεις)
Εγώ θα σου έλεγα πάρτο να το χαρείς (αν και είσαι γκαντεμόσαυρος) απλά πρόσεχε σε όσους τομείς μπορείς. Κυρίως όμως να προσέχεις τους δρόμους εκεί και να οδηγείς συνετά.
ά, και βάλτο με την όπισθεν..![]()
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Το θεμα του καραβιου λυνεται.. Εφοσον υπαρχει η ρυθμιζομενη αναρτηση.. και με το γνωστο τροπο που ανεβαινουν τα χαμηλωμενα..
Περι αλατιων κτλ αφηστε τα.. δεν εχει θεμα..
Για το ΜΟΝΟ που θα ανησυχουσα εγω, ειναι να μη του κανουν καμια ζημια στο στρ@τοπεδο.. απο κακια.. κοιτα.. με BMW ερχεται ο ΦαΝης.. παρε τη γρατσουνια..
Αν ο Φανης ειναι ΟΚ με το θεμα του παρκινγκ στο στρ@τοπεδο, τοτε να το φερει..
ΧΙΟΣ-CHIOS
Panos 316T (31-05-12)
Panos 316T (31-05-12), S8N (31-05-12)
Τη Τετάρτη το πρωί θα το φέρω στο νησί και θα δούμε τι θα γίνει.. Λάδια πήρα, σήκωμα θέλει και σκορδα !
Να μη το παρεις ρε συ γιατι ρισκαρεις?
Ρε Φάνη τράβα πάρε ένα αμάξι με 300 ευρω.
Όλοι του το λέμε, τίποτα αυτός!
Επιμένει...
Detailing Madness
εγω τον καταλαβαινω ρε παιδια, θα του εχουν γυρισει τα μυαλα στο νησι. ας τουλαχιστον το ζετακι να ξεσκαει οταν το χρειαζεται να ξελαμπικαρει το μυαλο του, να φορτωσει και κανα μ...![]()