Να σου δώσω το Ε90 να μην ξεβολευεσαι κιόλας; Αχαχαχαχα.
Το καλοκαίρι είναι ωραία δεν έχει και κίνηση εκει!
Να σου δώσω το Ε90 να μην ξεβολευεσαι κιόλας; Αχαχαχαχα.
Το καλοκαίρι είναι ωραία δεν έχει και κίνηση εκει!
Ptboul (11-05-12)
Ετσι ακριβως οπως τα λες ειναι,Χριστοφορε αν και θα συμπληρωσω οτι κατα τη γνωμη μου ειναι και θεμα οδηγικης τακτικης του οδηγου.Αλλοι πχ προτιμουν να εξαντλησουν τα φρενα μεχρι σχεδον μεσα στην στροφη και μετα να κατεβασουν μια ταχυτητα ενω αλλοι βοηθιουνται απ'το ξεκολλημα της ουρας για να τοποθετηθουν και να διαγραψουν την στροφη μ'ενα πολυ ελαφρυ αναποδο ή/και ισιο τιμονι ακομη.....Αυτη η τεχνικη φθειρει πολυ λαστιχο+οτι εμπεριεχει ρισκο αλλα κερδιζει δεκατα
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
chief (12-05-12), Panos 316T (11-05-12), Thomelef (11-05-12)
Για το δρομο ξεκινησε το θρεντ, στην πιστα κατεληξε...
Μου φαινεται πρεπει να κλεισουμε κανα μηνα μια μετριως "κλειστη" πιστα,
πακετο μαζι με λαστιχα και αναλωσιμα σε ειδικες τιμες !
Και να βρεθουμε ολοι μπας και μαθουμε μερικοι να οδηγαμε !
(για 'μενα λεω)
Το μυτη-τακουνι με 48 νουμερο παπουτσι ποσο ευκολο ειναι ??
![]()
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Panos 316T (11-05-12)
Panos 316T (11-05-12), Χρίστος (12-05-12)
οταν φρεναροντας φερνεις τις στροφες του κινητηρα στο σημειο οπως σωστα ειπε και ο chief ωστε να μη σε φερει τετακε, κατεβαζοντας ταχυτητα για να μπεις στη στροφη.
μενεις δηλαδη πανω στο φρενο κατα τη διαρκεια.
τι καλα θα'τανε αν ειχαμε τρια ποδια ε ?
υγ. απανταω εγω ο σχετικος με το μυτη-τακουνι. χαχαχα!!
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Panos 316T (11-05-12)
Πάρε ένα αυτόματο που έχει δυο πετάλια !
nikos1400 (11-05-12), Nino (11-05-12), Panos 316T (11-05-12)
Οταν πατάς φρένο πριν απο μια στροφή και χρειάζεται να δώσεις και λίγο γκάζι ώστε να ανεβούν οι στροφές για να συντονιστούν με το κιβώτιο,πατάς με την μύτη του ποδιού σου το φρένο και με την φτέρνα το γκάζι.
Αυτό που λες δεν προλαβαίνεις να το κάνεις σε γρήγορη οδήγηση...
Ο κύριος λόγος που χρειάζεται είναι να μην αποσυντονιστει το πίσω μέρος,γιατι αν βάλεις "καρφωτή" ταχύτητα με το φρενάρισμα που θα κάνει στο πίσω μέρος ο κινητηρας θα μπλοκάρει τους τροχούς (σαν να τραβάς χειρόφερονο) οπότε καταλαβαίνεις ότι είναι τουλάχιστο επικίνδυνο...
Το μόνο θετικό που δίνω στο SMG είναι ότι κάνιε πάντα τέλειο μυτη-τακουνι!!
Υ.Γ. με το sport απενεργοποιημένο στο Μ3 δεν το πετυχάινεις,τζάμπα καιει η λάμπα,θέλει να είναι ενεργοποιημένο.Γενικά δεν μπορεις να κάνεις ευκολα με ολα τα αυτοκινητα μυτι-τακουνι γιατι δεν ειανι σωστα τα πετάλια σε υψος κτλ.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stradale : 11-05-12 στις 16:49
nikos1400 (11-05-12), Panos 316T (11-05-12)
προσπαθω να φρεναρω παντα με τους τροχους στην ευθεια κατεβαζοντας ταυτοχρονα.
Στην περιπτωση που δεν χρειαζεται να μειωσω ταχυτητα,ρυθμιζω τα χλμ ωστε η προσφυρση να φλερταρει με τους νευρωνες μου.
Κατα την διαρκεια της στροφης αποφευγω τις περιτες κινησεις των χεριων και προσπαθω να βγαλω τη στροφη με μια τιμονια,αυτο με εξιταρει απιστευτα.
Αποφευγω αυτο που ειναι σα να τραβας λαλακια στη στεφανη του τιμονιου με τα δυο χερια!!!!
Κατα την εξοδο προσπαθω να το απλωνω οσο πιο πολυ μπορω ωστε να μην χανω χλμ,μενοντας παντα στο ρευμα μου.
Βεβαια αυτα ισχυουν οταν γνωριζω την διαδρομη.
Οταν δε γνωριζω την διαδρομη,προσπαθω να εφαρμοσω τα παραπανω με πολυ λιγοτερη θερμη βεβαια.
Αυτο σημαινει σιγουρα λαθος φρενα και ακυρα κατεβασματα!!!!!!!
Τελος παιζει μεγαλο ρολο ο αξονας κινησης (ναι μιλαω για μπροστοκουνα) και ο τυπος του κινητηρα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη z3 2.2 : 11-05-12 στις 18:17
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
Civileng (12-05-12), Nick bmwlover (13-05-12), Panos 316T (11-05-12), Ptboul (14-05-12), Stathis (11-05-12), VanVIC (11-05-12)