Σελίδα 6 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 4567 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 68

Θέμα: X1 2.0d sdrive (177hp)

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Θες γουστα, ή θες να κανεις τη δουλεια σου?

2. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

Ptboul (20-03-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Την δουλεια μου, με τροπο που να με ευχαριστει κιολας.
    Τι εχεις κατα νου ?

Rides
    2

Προεπιλογή

Πασατ βαριαντ ντηζελ.
    Αλλα δεν θα σε ευχαριστησει οπως το εννοεις.

Rides
    0

Προεπιλογή

Επειδη θα ειναι το αυτοκινητο που θα κινειται η γυναικα μου (εγω βολευτικα με ενα κορσακι), δεν ειναι το αυτοκινητο που την φανταζομαι μεσα...

Rides
    1

Προεπιλογή

Nτίνο στην έχω ξαναπεί την άποψή μου, αν και το δίλημμά σου τότε ήταν κατάτι διαφορετικό.

Είναι έγκλημα αυτή την περίοδο να πάρεις καινούριο αυτοκίνητο, τόσο που σκοτώνονται τα μεταχειρισμένα, ακόμα και τα diesel.
    Πόσο μάλλον Χ1 που κατά τη γνώμη μου, δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω απ'το 90άρι (οκ, είναι λίγο πιο υπερυψωμένη και καβαλάει ευκολότερα τα πεζοδρόμια), είναι γενικά πιο άσχημο αυτοκίνητο (σαν sw υπερυψωμένο, καμία σχέση με καθαρόαιμα suv στυλ Χ3) και από ποιότητα θεωρείται η χειρότερη bmw των τελευταίων ετών.
    Και είναι και δίλιτρη, οπότε δεν γλιτώνεις και την έκτακτη εισφορά.

Γνώμη μου, αν θες bmw ντε και καλά πάρε μια μεταχειρισμένη 320d που θα σου κοστίσει λίγο περισσότερα από όσο θα δώσεις την si σου.
    Ειδάλλως, πήγαινε σε άλλη εταιρεία πάλι σε μεταχειρισμένο και μέχρι 1800 κυβικά (κάτι πχ σε tdi μπορεί να ήταν η ιδανική επιλογή.

Η Χ1 και μάλιστα καινούρια είναι κατά τη γνώμη μου από τις χειρότερες επιλογές που μπορείς να κάνεις την εποχή αυτή.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

7. The Following 4 Users Say Thank You to Driver M For This Useful Post:

Nino (17-03-12), ntinos (17-03-12), Ptboul (20-03-12), Stathis (17-03-12)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων

και από ποιότητα θεωρείται η χειρότερη bmw των τελευταίων ετών.

Διαφωνώ κάθετα με το παραπάνω Άρη. Δημοσιογραφικές μπούρδες.

Μπορεί να μη φτάνει την F10, αλλά είναι εφάμιλλη Ε90 f/l τουλάχιστον. Και φυσικά πολύ ανώτερη από παλαιότερες bmw, πχ Χ3. Έχω περιεργαστεί αρκετά καλά τέσσερα αυτοκίνητα πελατών μου μέχρι στιγμής.

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ειχα μια διλιτρη Χ1 ως αυτοκινητο αντικαταστασης πριν κανενα χρονο που εκανα μια επισκεψη στο σερβις.
    δεν με εντυπωσιασε καθολου, μαλλον αδιαφορη που φανηκε, τοσο που την αφησα τον περισσοτερο χρονο στο γκαραζ και κινηθηκα με το σμαρτ.
    ηταν η βενζινοκινητη βεβαια και χειροκινητη, αλλα μου φανηκε ψοφια, απο ποιοτητα πολυ μετρια κατι σαν ασσος υπερυψωμενος, παρα μικροτερο Χ3.

.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Διαφωνώ κάθετα με το παραπάνω Άρη. Δημοσιογραφικές μπούρδες.

Μπορεί να μη φτάνει την F10, αλλά είναι εφάμιλλη Ε90 f/l τουλάχιστον. Και φυσικά πολύ ανώτερη από παλαιότερες bmw, πχ Χ3. Έχω περιεργαστεί αρκετά καλά τέσσερα αυτοκίνητα πελατών μου μέχρι στιγμής.
    χα χα ! Να τα μαααας ... κύριοι εδώ έχουμε θέμα ! Παλιό όσο και η αυτοκίνηση το θέμα αλλά πάντα επίκαιρο ...

Πως ορίζεται η ένοια ποιότητα σε ένα αυτοκίνητο ? Είναι τα υλικά του εσωτερικού ή είναι η συναρμογή τους που δίνει τελικά της αίσθηση της απτής ποιότητας στο εσωτερικό ?

Μέχρι που σηκώνει και ειδικό νήμα το θέμα αυτό

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    , αλλά είναι εφάμιλλη Ε90 f/l τουλάχιστον. Και φυσικά πολύ ανώτερη από παλαιότερες bmw, πχ Χ3. Έχω περιεργαστεί αρκετά καλά τέσσερα αυτοκίνητα πελατών μου μέχρι στιγμής.

11. The Following User Says Thank You to Nino For This Useful Post:

Stathis (17-03-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Nτίνο στην έχω ξαναπεί την άποψή μου, αν και το δίλημμά σου τότε ήταν κατάτι διαφορετικό.

Είναι έγκλημα αυτή την περίοδο να πάρεις καινούριο αυτοκίνητο, τόσο που σκοτώνονται τα μεταχειρισμένα, ακόμα και τα diesel.
    Πόσο μάλλον Χ1 που κατά τη γνώμη μου, δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω απ'το 90άρι (οκ, είναι λίγο πιο υπερυψωμένη και καβαλάει ευκολότερα τα πεζοδρόμια), είναι γενικά πιο άσχημο αυτοκίνητο (σαν sw υπερυψωμένο, καμία σχέση με καθαρόαιμα suv στυλ Χ3) και από ποιότητα θεωρείται η χειρότερη bmw των τελευταίων ετών.
    Και είναι και δίλιτρη, οπότε δεν γλιτώνεις και την έκτακτη εισφορά.

Γνώμη μου, αν θες bmw ντε και καλά πάρε μια μεταχειρισμένη 320d που θα σου κοστίσει λίγο περισσότερα από όσο θα δώσεις την si σου.
    Ειδάλλως, πήγαινε σε άλλη εταιρεία πάλι σε μεταχειρισμένο και μέχρι 1800 κυβικά (κάτι πχ σε tdi μπορεί να ήταν η ιδανική επιλογή.

Η Χ1 και μάλιστα καινούρια είναι κατά τη γνώμη μου από τις χειρότερες επιλογές που μπορείς να κάνεις την εποχή αυτή.

Εχω ενα κομπλεξ με τα μεταχειρισμενα, και δεν μου ειναι ευκολο να το ξεπερασω. Αν βρεθει καποιο με ελαχιστα εως λιγα χιλιομετρα θα το σκεφτω...

Το Χ1 το σκεφτηκα σαν μια λυση η οποια θα μου προσφερει οτι ενα Ε90 απο πλευρας χωρων (σαν το "1ο" αυτοκινητο της οικεγενειας). Δεν με ξετρελαινει για να ειμαι ειλικρινης, αλλα ειναι το επικρατεστερο αυτη τη στιγμη. ΔΕΝ εχω μπει σε διαδικασια ψαξιματος γενικοτερα ομως......

Ενα Ε90d ακομη και καινουργιο (0 χλμ) δεν θα τα αγοραζα μαλλον, μιας και αφου κανω αλλαγη, ας μην ξαναπαρω κατι ιδιο (και λιγοτερο κ@βλ@ντιστικο απο το si).
    Ιιιιισως να εκανα μια εξαιρεση αν επροκειτω για καραβαν, αλλα και παλι ειναι ενα παλιο πλεον μοντελο....

Αναφορικα με την εκτακτη εισφορα, εχω την εντυπωση, πως δεν θα ξαναεχει του χρονου, αλλα και να εχει, ουτως η αλλιως θα τα πληρωσω για το si... (110 ευρω λιγοτερα το si, αλλα δεν αποτελει λογο...)

Ασχετο: Ξερει κανεις που θα παιξουν οι τιμες της νεας σειρας 3 ?

Rides
    2

Προεπιλογή

ειχα μια διλιτρη Χ1 ως αυτοκινητο αντικαταστασης πριν κανενα χρονο που εκανα μια επισκεψη στο σερβις.
    δεν με εντυπωσιασε καθολου, μαλλον αδιαφορη που φανηκε, τοσο που την αφησα τον περισσοτερο χρονο στο γκαραζ και κινηθηκα με το σμαρτ.
    ηταν η βενζινοκινητη βεβαια και χειροκινητη, αλλα μου φανηκε ψοφια, απο ποιοτητα πολυ μετρια κατι σαν ασσος υπερυψωμενος, παρα μικροτερο Χ3.

στην επομενη επισκεψη μου στο συνεργειο με περιμενε ενα countryman s αυτοματο.
    αυτο μου αρεσε πολυ περισσοτερο απο την Χ1, το κρατησα περισσοτερες μερες και το κυκλοφορησα ολες, πηγα και εκδρομη και ισως να το επαιρνα, αν δεν ειχε υψηλη καταναλωση κοντα στα 13 λιτρα.
    ηθελα να κανω και μια παρουσιαση, εχω γραψει τη μιση μαλιστα, αλλα μετα με επιασε βαρεμαρα και δεν την τελειωσα (ισως το κανω αυτες τις μερες με την ευκαιρια).

τελος μου αρεσε παρα πολυ ενα πασατ ντηζελ που οδηγησα στη γερμανια πριν 2 χρονια, γι αυτο και το ανεφερα.
    πολυ τιμιο αυτοκινητο για την οικογενεια.

14. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

Ptboul (20-03-12)

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 4567 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP